Alexis407 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα , εχω θέμα με τους Browsers μου στο Mint μάλλον με τον flash player .... ενώ παίζει κανονικά βίντεο απο youtube κ δεν εχω θέμα, οταν προσπαθώ να μπω στη bet365 για παράδειγμα μου βγάζει αυτό "couldn't load plugin"................ Στον Firefox χαμος ,μου βγαζει αυτο : free screen capture software τι πρέπει να κάνω ??????για να στρώσει???? κατάφερα με Midori να μπω στη bet365 αφού από τις ρυθμίσεις επέλεξα ενεργοποίηση υποστήριξης webGL..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Σε ενα τερματικο sudo apt-get install pepperflashplugin-nonfreeΑυτο θα βαλει το (pepper ή ppapi) flash για τον chromium. Αν θες να βαλεις το (npapi) flash για τον ff μονο sudo apt-get install flashplugin-installerενω αν θες το ppapi flash στον ff, βαζεις το ppapi και μετα αυτο sudo apt-get install browser-plugin-freshplayer-pepperflashΑλλα ενα απο τα 2 στον ff, οχι και τα 2. Για το τι ειναι ολα αυτα εχω πει σε ενα μεγαλο ποστ εδω http://www.insomnia.gr/topic/608697-μετάβαση-από-windows-10-σε-linux/page-2#entry54848567 Τελς, το youtube εχει γυρισει σε html5 εδω και 1.5 χρονο, οποτε το αν κατι "παιζει στο youtube" δεν αποτελει αποδειξη πως το flash δουλευει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexis407 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Έβαλα μόνο το πρώτο αλλά καμιά διαφορά .... Από ότι κατάλαβα από το link σου εγώ που είμαι σε 32αρα έκδοση έχω φάει τάφο με τον flash ......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dancer_69 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 H Adobe άρχισε να βγάζει και πάλι ενημερωμένες εκδόσεις του flash plugin για linux. Οπότε μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ: http://labs.adobe.com/downloads/flashplayer.html και να το αντιγράψεις στο "/usr/lib/mozilla/plugins". Ο Firefox λειτουργεί κανονικά έτσι. Τώρα για τον chromium δεν ξέρω αν χρησιμοποιεί αυτή τη διαδρομή γιατί εγώ έχω τον google-chrome που το έχει ενσωματωμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι οντως, αν εισαι σε 32αρι λειτουργικο ή περιμενεις να ανανεωθουν τα παραπανω σκριπτακια ωστε να παιρνουν το σωστο plugin απο την νεα σελιδα ή απλα βαζεις το npapi για τον firefox και μενεις με αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexis407 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 OK ευχαριστώ πολύ, θα μείνω σε firefox, έχω Κ τον midori που μου ανοίγει σελίδες με flash.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ανοιγει τωρα ο ff σελιδες με flash? Μην χρησιμοποιεις midori, ειναι απλα ανεπαρκης για browser του σημερα. Αν δεν ανοιγει, βγαλε το fresh plugin sudo apt-get autoremove browser-plugin-freshplayer-pepperflashκαι ξαναδοκιμασε. Θα πρεπει στο about: plugins (χωρις κενο) του ff να λεει flash 11.2.κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stormwave Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Mπορείς να βάλεις Opera,Vivaldi ή Slimjet και οι τρείς browsers έχουν 32bit έκδοση δεν θα έχεις πρόβλημα,τρέχουσα έκδοση flash 23.0.0.162 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα