Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερίζω την κοινότητα.Εδώ και ένα χρόνο ανήκω στην εταιρία της Wind και δεν εχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος με αυτήν.Εχω πολλά θέματα με την γραμμή του ιντέρνετ και τους εχω καλέσει 5-6 φορές για να μου το φτιάξουν και η ταχύτητα απο τα 1-3 mpbs φτάνει στα 8-10 mpbs έπειτα από την επισκευή αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα πέφτει πάλι στα 1-3 mpbs.

Ποιόν πάροχο θα μου προτείνατε για σταθερό(απεριόριστα σε όλη την ελλάδα),κινήτα(με 300 ή και περισσότερα λεπτά ομιλίας) και εως 24 mpbs internet ;;

Δημοσ.

Εγω φιλε εχω forthnet και για αυτα που γραφεις πληρωνω 25€ το μηνα. Ειμαι ευχαριστημενος, δεν εχω ποτε διακοπες και ειναι σταθερα στα 16mbps.

Πολλοι που ξερω παντως ειναι πολυ ικανοποιημενοι και με οτε που ειναι παντα λιγο ακριβοτερος νομιζω.

Δημοσ.

Έχω forthnet εδώ και 9 χρόνια, κανένα πρόβλημα, χωρίς αποσυνδέσεις και κλειδώνω στα 20000/1000, βέβαια όλα αυτά εξαρτώνται από τη περιοχή σου. Για μένα αν δεν μπορείς να βάλεις ΟΤΕ λόγω κόστους ή επειδή δεν θέλεις voip τότε κοίτα σε forthnet μεριά και μετά σε hol κλπ. Για εμένα είναι ΟΤΕ>forthnet>hol>cyta>wind κλπ. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...