Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και σε εμένα τον WF-2750 αφού προφανώς έφαγαν τρελό κράξιμο για τον 8710! Σοβαρό κατάστημα σου λέει μετά...

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει έστω και ενας απο εδω μέσα που πήρε το μηχάνημα?????? 

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά μου είπαν για το 6960 στα 99 από 149 ευρώ επειδή είχα κάνει παραγγελία το προηγούμενο, το πρότειναν σε κάποιον άλλο;

Στα ίδια παίζει από Αγγλία , 110 λίρες, δύσκολο στο σετάρισμα.

Στα ίδια παίζει από Αγγλία , 110 λίρες, δύσκολο στο σετάρισμα.

Δημοσ.

Νομίζω ότι είναι καλή προσφορά δεδομένου ότι το ένα είναι μοντέλο απερχόμενο και το άλλο ολοκαίνουριο. Σε 3 χρόνια θα το πουλάνε τ΄σο το 6960 αλλά μέχρι τότε δε νομίζω να παίξει εκεί. Δεν είδα να μας κάνουν αντίστοιχη προσφορά εμάς. Πώς έπαιξε σε εσένα έτσι?

Άλλωστε, π΄ρε από την τιμή του 8630, αν θες τη γνώμη μου, παρά ήταν επαγγελματικό για ένα σπίτι, ενώ το 6960 είναι πιο κοντά σε κάτι που θα χρειαστείς σπίτι.

Δημοσ.

Και μένα πριν με πήραν για το ίδιο στα 99 αλλα δεν ειμαι σπιτι να δω τα στοιχεία του 6960. Αν τα δει κάποιος ας γράψει καλύτερο η χειρότερο, χειροκινητα η όχι διπλή όψη ,κόστος μελανιών κτλ.

Δημοσ.

Δεχτηκα την αντιπροσφορα τελικα μου φανηκε απο τα specs πολυ καλος για 99 ευρω.

εστειλα email απαντησης οποτε περιμενω αυριο τα νεοτερα

Δημοσ.

Με μια γρήγορη ψακτική βλέπω να μην παίζουν καθόλου συμβατά για τον 6960.
Πολύ βασικός κι αποτρεπτικός, για την αγορά του, λόγος κατά τη γνώμη μου.

Δημοσ.

Ναι, και εγώ αυτό πιστεύω...

Θέλω ένα πολυμηχάνημα για να αντικαταστήσω μια φαξομηχανή,ένα laser εκτυπωτή, και ένα απλό inkjet εκτυπωτή-σαρωτή που έχω, αλλά λέω να περιμένω για το νέο canon της g σειράς (μάλλον g4400 θα το πούνε, στην Ασία εμφανίστηκε σαν g4000) με ink tanks ....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...