deliol Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 αυτόματη διπλής όψης σάρωση με 109ευρω???? μήπως ζητάς πολλά? Στα 180-220 ευρώ που είχε κανονική τιμή,θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχει διπλή σάρωση...Αλλιώς υπάρχουν πολυμηχανήματα και με αρκετά λιγότερα, με ADF κλπ.... Τέλος πάντων, περιμένω να δω τι θα μου πουν από το Public
sokelas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 φαγαμε ακυρο τελικα και οι εξυπνοι προτεινουν εναλλακτικα ενα παρομοιο μοντελο HP OfficeJet Pro 8710 AiO αλλα χωρις την τιμη της προηγουμενης προσφορας. θα φανε ακυρο και απο μενα Μολις εστειλα και απαντηση: Συγνωμη αλλα εκτος του γεγονοτος οτι γραφετε στο site σας οτι ειναι διαθεσιμο κατοπιν παραγγελιας ενω στην πραγματικοτητα δεν ειναι και αυτο ειναι δικο σας λαθος, τελικα υπαρχει μια ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Ειναι δυνατον στο email που μου στειλατε να μου προτεινετε καποιο παρομοιο εναλλακτικα αλλα χωρις την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ???? Το λιγοτερο ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ χωρις να μου το δινετε στην ιδια προσφορα.(ενημερωτικα οι αρχικες τιμες τους ειναι παρομοιες αν οχι ιδιες). πραγματικα λυπαμαι . Μετα τιμης 3
tonis100 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Πραγματικα οι τυποι ειναι απαραδεκτοι , μεχρι και χθες το εβγαζε διαθεσιμο και ενω εχω κανει την παραγγελια απο την κυριακη σημερα μου στελνουν εμαιλ οτι μετα απο ερευνα που εκαναν στις αποθηκες τους δεν βρεθηκαν διαθεσιμα κομμάτια. Απορώ πραγματικα , και οχι μονο αυτο αλλα και μου προτεινουν καποιο αλλο μοντελο με 180€ . Τι να σκεφτω δεν ξερω μαλλον μας περνανε για Μ..... ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ PUBLIC
aris2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Kαι εδώ μια από τα ίδια,αντιπρόταση με μοντέλο με 189 ευρώ,εντελώς γελοίοι.
deliol Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Τα ίδια ακριβώς και σε εμένα... Μου ακύρωσαν την παραγγελία που είχα κάνει την Κυριακή , καθώς "..μετά από εκτεταμένη αναζήτηση στο δίκτυο των προμηθευτών μας , δεν βρέθηκε τελικώς διαθέσιμο..." Και τότε γιατί μέχρι και πριν από λίγο τον είχατε διαθέσιμο "κατόπιν παραγγελίας"???? Και γιατί τον είχατε σε τιμή προσφοράς, τη στιγμή που δεν ξέρατε αν υπάρχουν κομμάτια στο "δίκτυο των προμηθευτών" σας???? Για να έρθετε τώρα να μου προτείνετε τον 8710 , αλλά στην αρχική του τιμή των 189€ ???? Που είναι ή αντίστοιχη προσφορά και στην τελική, γιατί να σας προτιμήσω ???? Απλά απαράδεκτοι....
twindrop Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Ρε παιδιά... Τον πήρε κανένας ή ήταν εντελώς εικονική?
thanosga Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Είχα κάνει παραγγελία από το Σάββατο στις 15.00. Έλαβα κι εγώ το παραπάνω email. Μέχρι σήμερα πίστευα ότι τα Public είναι μια σοβαρή εταιρεία, αλλά δυστυχώς έπεσα έξω. Υπάρχει τρόπος όλοι μαζί να προβούμε σε καταγγελία και να απαιτήσουμε την ικανοποίηση της παραγγελίας ή τουλάχιστον την αντικατάσταση στην ίδια τιμή με αντίστοιχο προιόν; Μια ερώτηση προς τα Public. Πρώτα βρίσκει τους πελάτες και μετά φέρνει το προιόν; Δεν γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τι έχει στην αποθήκη της; Πώς θα της φαινόταν αν όλα τα μέλη του insomnia κάναμε τις παραγγελίες μας, αλλά δεν τα παραλαμβάναμε ποτέ, γιατί θα διαπιστώναμε ότι δεν έχουμε τα χρήματα; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ!!! Προτείνω ως τίτλο του θέματος να βάλουμε με κεφαλαία ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ PUBLIC
babyonboard Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μια απο τα ίδια. Εφαγα και γω το άκυρό μου απο ta public. :-(
gust Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Και εγώ άκυρο και εννοείται ότι τους απέστειλα μήνυμα παραπόνων που καλό θα είανι να κάνετε όλοι, μαζί με προώθηση στην προστασία καταναλωτή. Εδινε διαθέσιμο (κατόπιν παραγγελίας) προιόν που γνώριζαν ότι δεν είχαν στις αποθήκες (ευτυχώς υπάρχει ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής αποθεματων και δεν παίζει δικαιολογία τύπου ''εκτεταμένη αναζήτηση'' και ''δεν βρέθηκε'') και το χρησιμοποίησηαν γαι να πλασάρουν άλλο προιόν με σχεδόν διπλάσια αξία. Κριμα και τους θεωρούσα επαγγελματίες...... ps. Κάποιος mod καλό θα είναι να ανοίξει νεο θεμα (να μεταφέρει τα ποστ) με τίτλο public και την προσφορά. Τοσο γαι να μην εκτίθεται ο Κωτσος, όσο και για να γνωστοποιηθεί η απάτη Public.
twindrop Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Παιδια το θεμα σηκώνει ομαδική καταγγελία στην γγ καταναλωτή... ποιοι ακολουθουν?
babyonboard Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Παιδια το θεμα σηκώνει ομαδική καταγγελία στην γγ καταναλωτή... ποιοι ακολουθουν? Ε δεν νομιζω.. και γω πονεσα αλλα τι να κανουμε.. περιμενουμε την επομενη 1
twindrop Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Ε δεν νομιζω.. και γω πονεσα αλλα τι να κανουμε.. περιμενουμε την επομενη Συγνώμη αλλά ως καταναλωτής έχεις δικαιώματα... επειδή είχα ψάξει το θέμα για άλλη αντίστοιχη περίπτωση υπάρχει ειδική παράγραφος στην γγ καταναλωτή για αυτές τις περιπτώσεις! Αν εμείς σιωπήσουμε... επιβραβεύουμε το Public!
twindrop Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 παιδιά όποιος ενδιαφέρεται να μπει στην ομαδική καταγγελία να μου στείλει ένα pm να μαζευτούμε (ελπίζω καμιά 10αριά) να κάνουμε τα χαρτιά... ΔΕΝ πρέπει να τους αφήσουμε έτσι! 1
k_dinos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Και εγώ έφαγα το άκυρο, αλλά ένιωσα μια ανακούφιση γιατί δεν χρειαζόμουν πραγματικά τον εκτυπωτη, Λόγω προσφοράς προχώρησα 1
k_dinos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Με πήραν τηλ και μου προτείνουν τον WF-2750 στην κανονική τιμή των 99€. http://www.public.gr/product/perifereiaka/printers/multifuction-inkjet/epson-workforce-wf-2750-eghromo-polymihanima-inkjet/prod8190251pp/ Αφού έκανα 2-3 ερωτήσεις που φανέρωναν την ποιοτική διαφορά των 2 μηχανημάτων, αρνήθηκα ευγενικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις