Προς το περιεχόμενο

Ατύχημα με xiaomi powerbank 10.000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παρεπιπτώντος επειδή θέλω και εγω να αγοράσω το συγκεκριμένο δώστε κανεναν πωλητή απο ebay η αλλου που να ξέρουμε οτι ειναι αυθεντικά

Εαν ενδιαφέρεσαι για αγορά δες και το Blitzwolf.Έχει και επώνυμες μπαταρίες και πολύ καλές προστασίες.

Το έχω κανα μήνα τώρα και είναι πολύ καλό.

Επεξ/σία από tarantules
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παρεπιπτώντος επειδή θέλω και εγω να αγοράσω το συγκεκριμένο δώστε κανεναν πωλητή απο ebay η αλλου που να ξέρουμε οτι ειναι αυθεντικά

Αγόρασε από banggood ή gearbest μην πάρεις από ebay παίζει πολύ μαϊμού προϊόν

Πάντως αν δεν το βιαζεσαι κάνε υπομονή μέχρι να το έχει σε προσφορά μπορείς να το πάρει 11-12€ ενώ τωρα έχει 15-16€

Πριν 4 μέρες είχε 12€ στο banggood

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

Καλημέρα...εγώ αγόρασα 5 xiaomi power bank 10000 στα 12.50 ευρώ.

Μέχρι τώρα φαίνονται καλά.

Συνέχεια το βάζουν σε προσφορά.

Απο αυτόν τον πωλητή τα αγόρασα:

http://www.banggood.com/Original-XIAOMI-5_1V-2_1A-10000mAh-Power-Bank-For-Smartphone-p-977406.html

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

12.5€ είπε όχι 2.5€ :)

Αν τα είχε πάρει 2.5€ τωρα θα ήταν στα σκουπίδια επειδή θα είχαν σκάσει :P

Έχω αγορασει αρκετά κομμάτια στα 12€ και στα 13.2€ με χρωματιστή θηκη

Γενικώς είναι 100% vfm

Δημοσ.

Δεν διάβασα τις απαντήσεις αλλά σοβαρά τώρα, κάτι που κάνει 15 ευρώ και ΙΣΩΣ έχει πάθει κάτι, το βάζεις να δώσει ξανά ρεύμα σε ένα κινητό που κάνει 200-...? Στην καλύτερη να το άνοιγα και να κρατούσα τις 18650 από μέσα... :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όντως

Δεν πρέπει να βάζουμε σε κίνδυνο τα ακριβά κινητα-ταμπλετ ή οτιδήποτε άλλο επειδή δεν θελουμε να δωσουμε 15€ για ένα άλλo powerbank

Γιατί αν μας χαλάσει το κινητό των 200-300-400€ θα λέμε τι μάθανε μετα.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά μου κάηκε ένα Nexus 7 2012 γιατί ήταν μάπα ο φορτιστής του αυτοκινήτου.

Είχα πάρει ένα αναπτήρα-σε-USB και του έβαλα το tablet να φορτίσει.  Χωρίς να το προλάβω έβγαλε καπνούς και πάει το tablet.

Ενώ το είχα 6+ μήνες να φορτίζει κινητά ...

Και διαβάζω ότι το xiaomi μύρισε καμένο ...  

Δημοσ.

Λοιπόν μόλις πήρα απάντηση από τους κινέζους.. έχω στείλει και στην xiaomi και μου είπαν ότι δεν ευθύνονται αυτοί αλλά το banggood διότι δεν είναι official reseller όποτε μιλάω με εκείνους και μου λένε έχει περάσει τους 6 μήνες όποτε δεν έχω εγγύηση. Η xiaomi στο site της λέει ότι δίνει 6 μήνες από την μια αλλά σε έναν άλλο σύνδεσμο στο ίδιο της το site διάβασα ότι έχουν 12 μήνες... όπως και να έχει δεν με καλύπτουν αλλά δεν λέω κάτι γιατί έπεσε οκ κάτω από ευθύνη μου.. αλλά δεν γίνεται δηλαδή από ούτε 20 πόντους να βρωμάει και μα βγάζει καπνούς... αφού δεν έχω εγγύηση θα το ανοίξω και θα δω αν έχει μαυρίλα η πλακέτα του, θα το πάω και σε φίλο ηλεκτρολόγο να το μετρήσει για να δω αν μπορώ να το ξαναχρησημοποιησω διότι δουλεύει άψογα.... απλά φοβάμαι να το χρηαημοποιω... μιας και μόλις το θυμήθηκα να σας πω και αυτήν την εμπειρία μου:

Το συγκεκριμένο το είχα μαζί μου στις διακοπές μου φέτος το Πάσχα και φορτιζα το κινητό μου και στο άκυρο βλέπω το κινητό ενώ είχε 80% να έχει σβήσει εντελώς και το powerbank να καίει κυριολεκτικά... ανοίγω το κινητό μετά και δούλευε κανονικά και το powerbank όχι για λίγη ώρα... μετά όταν το χρησιμοποίησα δούλευε κανονικά και δεν έδωσα σημασία ούτε μίλησα με το support αλλά τώρα και αυτό... είναι το αγαπημένο μου διότι και κατασκευή καλή έχει και πολύ χωρητικότητα αλλά πολλά προβλήματα έβγαλε... αν και την δεύτερη οκ έφταιγα εγώ.. την πρώτη φορά γιατί έκανε αυτά τα νούμερα;;;

Δημοσ.

Φίλε μου μην ρισκαρεις και το παίζεις κορώνα γράμματα κάθε φορα.

Άσε το στην άκρη και αγόρασε ένα καινούργιο.

μαλλον εχεις δικιο αλλα αυτην την φορα θα παρω το 16.000!!! με θηκη... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πόσο το βρηκες το 16000;

Γιατί το 20000 έχει 27€

(Και πριν 5 μέρες είχε 23€ με τις εκπτώσεις που είχαν :) )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το έχω ψάξει ακόμα καθόλου.. προτείνεις το 20.000 καλύτερα;;

Δώσε κάποιο λινκ για το 20 αν εχεις

Επεξ/σία από taslikos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το έχω ψάξει ακόμα καθόλου.. προτείνεις το 20.000 καλύτερα;;

Δώσε κάποιο λινκ για το 20 αν εχεις

Με μία γρήγορη ματιά μπήκα στο banggood και είδα στον τομέα best selling μόλις έβαλαν το 10000 στα 13.56€ ;) Σχετικά καλή τιμουλα. (Από την εφαρμογή μπήκα των android)

Αν ενδιαφέρεσε ακόμα ορμά!

Αλλιώς πας εδώ στο 20000mah

http://m.banggood.com/Original-Xiaomi-20000mAh-18W-Quick-Charge-2_0-Power-Bank-p-1011289.html

31$ περίπου δηλαδή 27€

Πραγματικό θηρίο είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...