taslikos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλο το φορουμ Χθες καθώς καθόμουν στον καναπέ χρησιμοποιούσα την παραπάνω μπαταρία και φορτιζα το κινητό. Όπως σηκώθηκα καταλάθως έπεσε κάτω από ύψος κάναπε (η μπαταρία) ούτε 20 εκατοστά και άρχισε να βρωμάει καμένο και να μυρίζει άσχημα.. έβγαλα το κινητό από το powerbank κατευθείαν και άφησα έξω (το powerbank) από το σπίτι για 5 λεπτά να ξεμυρισει... μετά από ξανά 10λεπτο το έβαλα να φορτίσει στο κινητό και δουλεύει άψογα σαν να μην έγινε τίποτα.. τι λέτε να συνεχίσω μα το χρησημοποιω η να το αφήσω στην άκρη μην σκάσει;; Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2016 από taslikos
Xristaras12 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 άνοιξέ το να δεις εσωτερικά τι έχει γίνει αν ξέρεις. Προσωπικά δεν θα το χρησιμοποιούσα,εφόσον μύρισε όπως λες,πιθανότατα να έχει γίνει κάποια ζημιά(κάποιο κύκλωμα προστασίας μπορεί να άρπαξε κλπ)και να κάνει ζημιά και στο τηλέφωνο.
SPANK Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Κοίτα να μύρισε και καλό αποκλείεται να ειναι , προσωπικά δεν θα το χρησιμοποιούσα οχι για μην καεί εντελώς αλλα να μην δημιουργήσει κανα πρόβλημα στην συσκευή που φορτίζεις
petreus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Τα powrbanks έχουν μέσα μπαταρίες Li-Ion. Αν δε κάνω λάθος το συγκεκριμένο έχει τρεις 18650. Είναι μπαταρίες που όταν βραχυκυκλωθούν απελευθερώνουν την ενέργεια που έχουν αποθηκευμένη, με βίαιο τρόπο (έκρηξη-φωτιά). Αν είναι και τρεις μαζί, η μία δίπλα στην άλλη, καταλαβαίνεις τι μπορεί να συμβεί.
stelios18120 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μηπως έχεις την μουφα το 10000; Είναι το γνήσιο; Πρώτη φορά ακούω περιστατικο με το συγκεκριμένο και έχω ήδη στην κατοχή μου 5 τεμάχια και άλλα τόσα έχω δώσει και ποτέ δεν μ είπαν κάτι για αυτό. Πόσο το αγορασες και από που αν επιτρέπεται; Όντως έχει μέσα 3 τεμαχια 18650 που μπορεί να σκάσουν ή να αρπάξουν φωτιά,που περιττό να σου πω ότι 1 τεμαχιο 18650 φορτισμένο αν σκάσει κάνει καλή έκρηξη.φαντασου 3 μαζι Βαλτο καλύτερα στην άκρη.οχι τίποτα αλλά μπορει να παθεις ζημιά εσύ ή αυτό που φορτιζεις Βγάλε και καμία φωτό να το δούμε αν μπορείς με ενδιαφέρει το θέμα. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2016 από stelios18120
taslikos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν το έχω ανοίξει αλλά έχω δει βίντεο και είναι εύκολο να ανοιχτεί από όσο ξέρω αλλά λέω να μην μπλέξω.... είναι αυθεντικοτατο το πήρα από banggood προσφορά γύρω στα 12€ και έχω τσεκάρει με τον κωδικό του αν είναι αυθεντικό. Εξωτερικά δεν έχει τίποτα είναι σαν να μην έχει πάθει κάτι ούτε μαυρίλες ούτε τίποτα.... Από περιέργεια ξέχασα να σας πω πως τελικά το άφησα να φορτίσει το κινητό μου και το πήγε στο 100% απροβλημάτιστα χωρίς μα ζεσταθεί όπως πάντα χαλαρά... τι να πω...
stelios18120 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Πάλι καλά που δεν έγινε τίποτα. Πάντως καλού κακού έχε τον νου σου. Μην το αφήνεις να φορτίζει χωρίς να είσαι έστω στο σπίτι,να μην το βάζεις να φορτίζει και να φεύγεις. Δεν ξέρεις αν θα το ξανακάνει ποτε. Παρόλα αυτά ρώτα αν θέλεις στο banggood τον πωλητη μηπως δεχθεί να του το στειλεις πίσω και να σ στείλει άλλο,πες του τι έγινε όλη την ιστορία. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2016 από stelios18120
taslikos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Έχω απόδειξη από PayPal αλλά δεν έχω πρόσβαση στον λογαριασμό μου στο banggood διότι δεν θυμάμαι email εγγραφής... να τους στείλω έτσι στο live chat?? Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2016 από taslikos
stelios18120 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Στείλε δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Όμως να ξέρεις έστω τον αριθμό παραγγελίας σου να τους πεις ώστε να την βρούν Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2016 από stelios18120
taslikos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 θα μιλησω και αν βγαλω ακρη σας λεω... οταν ηθελα να το αγορασω εκανα μια ερευνα αγορας γενικα και εβλεπα βιντεκια απο το εργιστασιο τους που τα πεταγαν με ρομποτ απο ψηλα οτι και καλα αντεχουν πτωσεις.... θα ενημερώσω
stelios18120 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι ότι είναι αξιόπιστα φουλ και ότι αντέχουν αντέχουν. Γ αυτό πρώτη φορά άκουσα να έχει κάποιος θέμα με το συγκεκριμένο powerbank γ αυτό σε ρωτησα διάφορα. Μόλις μιλησεις πες μας τι σου είπαν οι κινεζοι
soteras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ προσωπικά δεν θα το χρησιμοποιούσα καθόλου από τη στιγμή που μύρισε καμένο κάτι έχει γίνει μέσα.Το γεγονός ότι το κινητό δεν ήταν ζεστό δεν λέει πολλά πιστεύω καθώς μπορεί σήμερα μπορεί να είναι ικανό να φορτώσει αλλά άμα πας να το φορτώσεις να κάνει ένα μπουμ.Για εμένα μίά με την εταιρία και μέχρι να σου απαντήσουν να το έχεις σε σημείο που δεν θα είναι επίφοβο.Μια καλή θέση είναι το μπαλκόνι
SPANK Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 παρεπιπτώντος επειδή θέλω και εγω να αγοράσω το συγκεκριμένο δώστε κανεναν πωλητή απο ebay η αλλου που να ξέρουμε οτι ειναι αυθεντικά
zananiro Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 παρεπιπτώντος επειδή θέλω και εγω να αγοράσω το συγκεκριμένο δώστε κανεναν πωλητή απο ebay η αλλου που να ξέρουμε οτι ειναι αυθεντικάBanggood, gearbest και geekbuying έχουν γνήσια. Από ebay εγώ να σου πω την αλήθεια δεν θα αγόραζα, κυκλοφορούν πολλές μαϊμούδες... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα