outrageous Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα δουλευω ως ΙΤ σε μια εταιρεια και ψαχνω ενα καλο βιβλιο δικτυων εχω βασικες ισως και παραπανω γνωσεις θα ελεγα δικτυων αλλα θελω να τις εξελιξω ακομα περισσοτερο εχεις κανεις να μου προτεινει καποιο καλο βιβλιο δικτυων που ισως εχει διαβασει ο ιδιος?
YourTrueLegend Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Computer Networks / Tanenbaum. Αν θεωρεις οτι οι γνωσεις σου ξεπερνουν αυτο το επιπεδο, ξεκινα να ψαχνεσαι για Cisco Certifications.
outrageous Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 το εξωφυλλο να μην με ξεγελαει φανταζομαι ε???κανα αλλο? αυτο λεει γενικα για τα δικτυα ετσι δεν κανει focus Καπου?
BloodDonor89 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Τα συγκεκριμενα υπαρχουν και στα ελληνικα αν σε ενδιαφερει! Οχι να μην σε ξεγελα, εχω το εν λογο βιβλιο (δεν θυμαμαι ποια εκδοση), απο τη σχολη, και το φυλαω σαν τα ματια μου μη το χασω!
YourTrueLegend Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Ωστοσο, αν καποιος δεν ειναι στουρναρι απο αγγλικα, δεν υπαρχει αλλος λογος να το παρει μεταφρασμενο. Αγγλικα λοιπον.
outrageous Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 αρα το συστηνεται οσο δεν παει το συγκεκριμενο βιβλιο?
cger Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Προτείνω το συγκεκριμένο. TCP/IP Guide: A Comprehensive, Illustrated Internet Protocols Reference 1
mad-proffessor Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Του Tanenbaum ειναι καλα για πρωτα βιβλία, ωστοσο και αυτο που προτεινει ο cger φαινεται επαρκες με αρκετη υλη. Παρολα αυτα οπως σε καθε τομέα της πληροφορικης η πρακτικη εχει περισσοτερη σημασια. Στησε lab σπιτι σου με διαφορους σερβερ: http,smtp,imap,dhcp,dns κατα προτιμηση σε λινουξ να σου βγει φτηνά. Ετσι παρακολουθεις στη πραξη πως δουλευει η θεωρια που εμαθες. Σε λινουξ επισης εχεις ενα networking πολυεργαλειο ονοματι tcpdump που σου λυνει τα χερια.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Επίσης πέρα από το διάβασμα, μπορείς να δεις και βιντεάκια σε διάφορα site με online σεμινάρια κλπ, τα οποία παρουσιάζουν και κάποια βασικά της θεωρίας με κατανοητό τρόπο, αλλά και μπορεί να είναι και πιο πρακτικά, ώστε να κάνεις κάποια πράγματα βήμα βήμα μόνος σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα