Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΘΕΜΑ ,,,,,, ΕΧΩ ΝΕΟ PC ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ DLL FILES ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΜΕΣΩ MICROSOFT CENTER ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ DOWNLOAD ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΑ W10 ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ? ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΨΩ ΚΑΙ GAME . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

Αν σου λείπουν dll και δεν τα έχεις διαγράψει εσύ, τότε αυτά λείπουν επειδή δεν μπήκαν ποτέ στο σύστημα. Αν θες να παίξεις παιχνίδι, πιθανόν να λείπουν dlls του dx ή του vs, κατέβασε τα.

Δημοσ.

Δες εδώ για τα Visual C++ Redistributable Packages: https://www.microsoft.com/en-us/download/search.aspx?q=redistributable+package

Το DirectX πλέον εγκαθίσταται αυτόματα μέσω Windows Update (απαιτείται Windows 10 για το DirectX 12).

Εάν σου λείπουν .dll αρχεία συστήματος (π.χ. μετά από μόλυνση ή file corruption), τότε άνοιξε το Command Prompt ως Administrator και τρέξε την εντολή sfc /scannow.

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΘΕΜΑ ,,,,,, ΕΧΩ ΝΕΟ PC ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ DLL FILES ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΜΕΣΩ MICROSOFT CENTER ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ DOWNLOAD ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΑ W10 ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ? ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΨΩ ΚΑΙ GAME . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Επίσης, για να σε βοηθήσουμε, πρέπει να μας πεις ποιο .dll σου ζητάει.

Δημοσ.

[...]

Το DirectX πλέον εγκαθίσταται αυτόματα μέσω Windows Update (απαιτείται Windows 10 για το DirectX 12).

[...]

Το directx 9 νομίζω δεν κατεβαίνει αυτόματα, χωρίς να είμαι σίγουρος όμως. Εγώ το κατεβάζω και το στήνω ξεχωριστά από εδώ, τελευταία έκδοση dx 9.0c june 2010. Είναι απαραίτητο για κάποια παλαιότερα παιχνίδια που τρέχουν μόνο με dx9.

[...], για να σε βοηθήσουμε, πρέπει να μας πεις ποιο .dll σου ζητάει.

...και ποια windows έχει.

• Like 2
Δημοσ.

Το directx 9 νομίζω δεν κατεβαίνει αυτόματα, χωρίς να είμαι σίγουρος όμως. Εγώ το κατεβάζω και το στήνω ξεχωριστά από εδώ, τελευταία έκδοση dx 9.0c june 2010. Είναι απαραίτητο για κάποια παλαιότερα παιχνίδια που τρέχουν μόνο με dx9.

Όντως, αναφερόμουν για τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του, και κυρίως για το DirectX 12.

...και ποια windows έχει.

... και ναι, καλό θα ήταν να το ξέρουμε και αυτό. :eek:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...