Maskoforos7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΘΕΜΑ ,,,,,, ΕΧΩ ΝΕΟ PC ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ DLL FILES ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΜΕΣΩ MICROSOFT CENTER ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ DOWNLOAD ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΑ W10 ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ? ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΨΩ ΚΑΙ GAME . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Dinos_12345 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Αν σου λείπουν dll και δεν τα έχεις διαγράψει εσύ, τότε αυτά λείπουν επειδή δεν μπήκαν ποτέ στο σύστημα. Αν θες να παίξεις παιχνίδι, πιθανόν να λείπουν dlls του dx ή του vs, κατέβασε τα.
Dracus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δες εδώ για τα Visual C++ Redistributable Packages: https://www.microsoft.com/en-us/download/search.aspx?q=redistributable+package Το DirectX πλέον εγκαθίσταται αυτόματα μέσω Windows Update (απαιτείται Windows 10 για το DirectX 12). Εάν σου λείπουν .dll αρχεία συστήματος (π.χ. μετά από μόλυνση ή file corruption), τότε άνοιξε το Command Prompt ως Administrator και τρέξε την εντολή sfc /scannow.
Makeran111 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΘΕΜΑ ,,,,,, ΕΧΩ ΝΕΟ PC ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ DLL FILES ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΜΕΣΩ MICROSOFT CENTER ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ DOWNLOAD ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΑ W10 ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ? ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΨΩ ΚΑΙ GAME . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Επίσης, για να σε βοηθήσουμε, πρέπει να μας πεις ποιο .dll σου ζητάει.
micos000 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 [...] Το DirectX πλέον εγκαθίσταται αυτόματα μέσω Windows Update (απαιτείται Windows 10 για το DirectX 12). [...] Το directx 9 νομίζω δεν κατεβαίνει αυτόματα, χωρίς να είμαι σίγουρος όμως. Εγώ το κατεβάζω και το στήνω ξεχωριστά από εδώ, τελευταία έκδοση dx 9.0c june 2010. Είναι απαραίτητο για κάποια παλαιότερα παιχνίδια που τρέχουν μόνο με dx9. [...], για να σε βοηθήσουμε, πρέπει να μας πεις ποιο .dll σου ζητάει. ...και ποια windows έχει. 2
Dracus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Το directx 9 νομίζω δεν κατεβαίνει αυτόματα, χωρίς να είμαι σίγουρος όμως. Εγώ το κατεβάζω και το στήνω ξεχωριστά από εδώ, τελευταία έκδοση dx 9.0c june 2010. Είναι απαραίτητο για κάποια παλαιότερα παιχνίδια που τρέχουν μόνο με dx9. Όντως, αναφερόμουν για τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του, και κυρίως για το DirectX 12. ...και ποια windows έχει. ... και ναι, καλό θα ήταν να το ξέρουμε και αυτό. 1
Makeran111 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 ...και ποια windows έχει. Πιθανόν, όμως πολλές φορές δεν είναι τόσο απαραίτητο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα