Haris San Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Nexus 5X το πηρα στην μανα μου, απιστευτο! Πηρε και nougat (7.0) αναβαθμιση πριν απο 3 μερες! Εχει και πολυ καλη καμερα κιολας, μπορεις να πεις και σαν του g4, ανετα.
AntiCambeR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Θα σου δώσω την λύση αν θες να σε χωρίσει.Πάρε Tuvlo-X.Θα σου το πετάξει ο πατέρας της στο κεφάλι
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Θα σου δώσω την λύση αν θες να σε χωρίσει.Πάρε Tuvlo-X.Θα σου το πετάξει ο πατέρας της στο κεφάλι να προειδοποιείς πρώτα ρε μαν
Ntelosxxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Το A5 2016 αξίζει σε αυτά τα λεφτά;Ειδικά για γυναίκα, νομίζω ειναι το τοπ σαυτα τα λεφτά.
Ntelosxxx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Για άντρα δεν κάνει δηλαδή; Νόμιζα έγγραφες οτι ψαχνεις για γυναίκα. Πως δεν κάνει.
2.1Ohm Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Σε σχέση από το Nexus 5x εκτός από την κάρτα sd κ μπαταρία σε όλα τα άλλα είναι κατώτερο.. Από πολύ κατώτερο (πχ σε σχέση λογισμικού , κάμερας) μέχρι σε λίγο κατώτερο σε οθόνη πχ! Εγώ δν θα το διαλεγα με ΤΊΠΟΤΑ απέναντι στο Nexus 2
Ntelosxxx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Σε σχέση από το Nexus 5x εκτός από την κάρτα sd κ μπαταρία σε όλα τα άλλα είναι κατώτερο.. Από πολύ κατώτερο (πχ σε σχέση λογισμικού , κάμερας) μέχρι σε λίγο κατώτερο σε οθόνη πχ! Εγώ δν θα το διαλεγα με ΤΊΠΟΤΑ απέναντι στο Nexus εγω τελικα, θυμασε που μιλησαμε, πηρα το 6p μια βδομαδα το κρατησα και σημερα θα το δωσω. δεν με βολεψε σε τπτ. το μονο που μου αρεσε ηταν καμερα-μπαταρια. λογισμικο.... για μενα δεν ειναι, ουτε καν αλμπουν-τα αρχεια μου δεν εχει και δεν εχω ορεξει να ασχολουμε ολη μερα με το κινητο. τα a5 2016 σαν συνολο πιο πολυ μου αρεσε που πηρα στην αδερφη μου. δε λεω οτι ειναι καλυτερο, αλλα δεν ειναι για μενα και για τους πιο πολλους που δεν ασχολουνται με λογισμικα κλπ. ετσι πως εγιναν τα κινητα δε νομιζω κανενας να κραταει κινητο πανω απο 2 χρονια.
2.1Ohm Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Απλά κατεβαζεις μία εφαρμογή για photo viewer πχ έχω quick pic και εναν file explorer.. Τόσο δύσκολο?! Θέλει να έχεις τρομερές γνώσεις για να το κάνεις? Άμα από 6ρ πας σε Α5 θα το μετανιώσεις πολύ πικρά πιστεύω.. Στα πάντα είναι μακράν χειρότερο και τότε θα εκτιμήσεις την ταχύτητα και την απλότητα του στοκ android! Αλλά γούστα είναι αυτά φίλε μπορεί στην τελική να σου αρέσει τι να πω 2
taslikos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Το nexus σκίζει αλλά το φοβάμαι προσωπικά λόγω bootloops πάρε galaxy a5 2016 με 260€ αν δεν κάνω λάθος. Αλλιώς πήγαινε στο a3 2016
Ntelosxxx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Απλά κατεβαζεις μία εφαρμογή για photo viewer πχ έχω quick pic και εναν file explorer.. Τόσο δύσκολο?! Θέλει να έχεις τρομερές γνώσεις για να το κάνεις? Άμα από 6ρ πας σε Α5 θα το μετανιώσεις πολύ πικρά πιστεύω.. Στα πάντα είναι μακράν χειρότερο και τότε θα εκτιμήσεις την ταχύτητα και την απλότητα του στοκ android! Αλλά γούστα είναι αυτά φίλε μπορεί στην τελική να σου αρέσει τι να πω Οχι ρε φιλε εγω δεν παω σε a5. Εχω το flex2 σαν ταχύτητα και ευκολιες δεν παιζεται. Αν αλλαξω θα παω σε g5 η s7 edge αλλα ξεφεύγει στην τιμη. Δοκιμες εκανα που πηρα p8-xiaomi note 3 pro-6p. Πάντως για τις γυναίκες μου γυναικα-αδερφη λενε το καλύτερο a5 σε σχέση μαυτα που τους τα ειχα δώσει. Εγω δεν μπορώ να πεσω σε ταχύτητα απλα αυτα δε με βολεψαν. Το 6p ρε φιλε πολυ μεγάλο, ειδικά εγω που ειμαι οδηγός σε αστικο δεν μπορουσα να κανω τπτ στη διαδρομή.
8elwADSL Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ε ναι να μην μπορείς να παίξεις ένα παιχνιδάκι ρε αδερφέ ενώ οδηγας; Απαράδεκτο... 1
Masma Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατι κανεις δεν προτείνει το huawei P8 ; Δεν ειναι καλη επιλογη στις τιμές αυτές ;
2.1Ohm Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Καλή επιλογή αλλά εκτός από ποιότητα κατασκευής σε σχέση με Nexus 5x δν προσφέρει τπτ άλλο κλτρο οπότε γιατί να το προτείνεις?! Άμα θέλει κάτι όμορφο ο τς τότε ναι να μπει στην λίστα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα