Προς το περιεχόμενο

REQ : περι Internet Cafe (bnb type) σχόλια gamers

random

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπηρχε ενα παλιοτερο τοπικ, αλλα θελω μια ενημερωμενη αποψη...

και υπαρχει λογος που το βαζω στο games forum, θελω αποψεις gamers...

με ενδιαφερει επιχειρηματικά το θεμα,

τι μέλλον εχει σαν επιχειρηση, πως το βλέπουν οι πελάτες, κλπ.

Τι γνωμη έχετε για τα Internet cafe που παρέχουν βασικά online kai network gaming?

ας πουμε για το bnb http://www.bnb.gr/

που ειναι απο τα πιο οργανωμένα...

1. οσοι εχετε πάει, τι σας αρεσει ιδιαιτερα; τι σας ενοχλεί;

2. τι παραπανω μπορεις να κανεις σε NC που δεν μπορεις να το κανεις σπιτι σου (αν εχεις το hardware: 2 pc, network, xeiristhria, DSL, playstation, klp) ?

3 θεωρειται ακριβές τις υπηρεσιες, για να πηγαινετε αρκετα συχνα ( 1+ φορες την εβδομάδα )?

4. εχετε παει σε καταστημα απο τα παρακατω ?

http://www.theweb.gr/

http://www.interspot.gr/

5. ξερετε αλλα sites Ελληνικών netcafe ?

6. αν εχετε επισκεφτει netcafe στο Εξωτερικό, τι λείπει απο τα Ελληνικά?

7. αλλα σχολια οτι θελετε..

ευχαριστω για τη συμμετοχή σας

Δημοσ.

Αν και δεν ανήκω σε καμμιά clan or something, πηγαίνω αρκετά συχνά σε net cafes (τώρα όχι τόσο συχνά λόγω φόρτου...), μια φορά μάλιστα μου είχαν πάρει τα στοιχεία μου κάτι βλαχόμπατσοι...

Για άλλη μια φορά αποδεικνύουμε περίτρανα πόσο πίσω ήμαστε στην Ελλάδα...

Για τα ερωτήματα που θέτεις έχω να πώ ότι σε net cafes πηγαίνω αποκλειστηκά για lan gaming και ειδικά στο b&b που έχει σωρεία παιχνιδιών εγκατεστημένα σε κάθε pc...

Δημοσ.

1. Xalia cafes (sxedon panta), o enas upologisths konta ston allon, palia hardware, kakosunthrhmeno logismiko, mpixla (brwmia).

2. Na deis ligo kosmo (na anoiksei to mati sou pou lene), Lan multiplayer me polla atoma.

3. Ligo

4. Sto the web. (An einai dunaton na mhn exei Unreal Tournamenet 2003)...

Δημοσ.

Το bnb είναι υπόγα...

Αν θες να μαζεύεις τίποτα πιτσιρίκια που το βρίσκουν cool, τότε ok...

Αλλά να ξέρεις ότι ο μεγαλύτερος και σοβαρότερος κόσμος, ο οποίος θα σκάσει και περισσότερα λεφτά από τον πιτσιρίκο, δεν θα μπει στην υπόγα να παίξει... Το θέμα είναι τι κόσμο θέλει κανείς να μαζέψει...

Δημοσ.

Συμφωνώ και εγώ. Lan Και ξερό ψωμί!!

Μόνο σε net cafe, μπορέις να παίξεις online χωρίς lag και κολήματα στην σύνδεση.

Αν και δεν πάω πια σε net cafe, λόγω βαρεμάρας ( :P ), δυο πράγματα με ενοχλούν : τα βρώμικα ποντίκια και πληκτρολόγια (μπλιάχ!), και οι κάπως τσιμπημένες τιμές. Όταν πρωτοάνοιξε net cafe στα Τρίκαλα, πλήρωνες 1.500 δρχ (!!!) για μια ώρα στο Internet, και η ταχύτητα ήταν ποιο χάλια και απο 56αρι modem.! Ένα τελευταίο που μου αρέσει, είναι που αρκετά net cafe έχουν (μάλλον έιχαν)είναι το photo play!

Δημοσ.

Εγώ θα πώ τήν γνώμη μου για το bnb....

1)Μεγαλυτεροι "κλέφτες" δεν υπάρχουν!

2)Η εξύπηρέτηση είναι ελεεινή..

3)Καπέλωμα στις τίμες

4)Αλλο game εκτος απο το Counter-Strike σπάνια θα δείς εκεί.....

Εγώ έιμαι υπέρ του καινουριου νομοσχεδίου με την προύπο8εση οτι 8α ισχύει μονο για τα

Βιτs-Bytes :P.Εχει καταντησει να γίνετε μονοπώλιο το Bnb....Ας αφήσουν τα άλλα τα κακόμοιρα internet-cafes να επιβιώσουν!

Aυτα!

ΥΓ1:Δέν εχω internet-cafe

YΓ2:Ξεκολλάτε επιτελους απο τα ΒnB και απο το CS

YΓ3:Call of duty rules!! :P

YΓ4:Η αριθμιση που έχω κάνει δέν αντιστοιχούν στις αρ8μιμένες ερωτήσεις του Random.:P

Δημοσ.

CodeMan επειδή παίζει ο κόσμος CS ακόμα δεν φταίνε οι "κλέφτες" του b&b που λες...

Μήπως το μονοπώλειου του Bits and Bytes οφείλεται στο ότι είναι το αρτιότερο και μεγαλύτερο net cafe στην Αθήνα?

Δημοσ.

Αυτο ακριβώς λέω επειδή ειναι το μεγαλύτερο και αρτιότερο net cafe εκμεταλλευεται το κοσμάκι...Πάντως έχω τεκμήρια για τα παραπάνω απο προσώπικη εμπειρία και καποιών φίλων μου που πέσανε θύματα.....Παρόλα αυτα πήγαινω εκεi γιατι είναι το μοναδικό internet-cafe στην περιοχή μου, που προσφερει την xαρά του multiplay...

Δημοσ.

Κατά την γνώμη μου είναι ακριβές οι τιμές στα net cafes . Στην τελική περισσότερο σε συμφέρει να στήσεις με τους κολλητούς σου ένα lan σε ένα σπίτι .

Δημοσ.
CodeMan επειδή παίζει ο κόσμος CS ακόμα δεν φταίνε οι "κλέφτες" του b&b που λες...

Μήπως το μονοπώλειου του Bits and Bytes οφείλεται στο ότι είναι το αρτιότερο και μεγαλύτερο net cafe στην Αθήνα?

Εντάξει, όχι δα... :!:

Υπάρχουν και net-cafe τα οποία είναι σαν ξενοδοχεία...

Υπάρχει ένα στο τέρμα της Πατησίων π.χ... και άλλα πολλά...

Δημοσ.
Κατά την γνώμη μου είναι ακριβές οι τιμές στα net cafes . Στην τελική περισσότερο σε συμφέρει να στήσεις με τους κολλητούς σου ένα lan σε ένα σπίτι .

Μήπως ενδιαφέρεσαι να ανοίξεις καλό μαγαζί στην Καλαμάτα random ?

Εν προκειμένω: Διαθέτω Lan με δύο υπολογιστές, ένα Hab, και χώρο στο σπίτι μου (για παραπάνω υπολογιστές) για όποιον άλλο Καλαματιανό ενδιαφέρεται...

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο στην Καλαμάτα...

Δημοσ.

Jastonas το Gema μάλλον λές... που μπορεί να είναι κυριλλέ τελειώς αλλά έχουν ελάχιστα games πάνω στα pc τους.

Και δεν έχειι τόσα pc...

CodeMan ok, σε εκμεταλεύονται και το ξέρεις αλλά εξακολουθείς να πηγαίνεις. Δεν σε καταλαβαίνω man... :?

Δημοσ.

1. Μ'αρέσει το ότι βλέπεις και άλλ πορωμένο κόσμο, γνωρίζεις άτομα, κάνεις χαβαλέ. Διάφορα. Με ενοχλεί η τσιγαρίλλα, το ότι δέν έχει κάποιο game που θα θέλω να παίξω και ίσως 2-3 άλλα πράγματα.

2. Να κάνεις το χαβαλέ που δέ μπορείς να κάνει σπίτι για διάφορους λόγους. Να μαζευτεί μια παρέα 10-12 ατόμων και να περάσουν καλά. Καθώς και να γνρίσεις ίσως(γιατί όλοι κοιτάνε την οθόνη και δέ παίρνουν πρέφα τι γίνεται δίπλα τους.Σφάζονται; Φυτεύουν πεύκα; )

3. Θεωρώ τις υπηρεσίες ακριβές. Βασικά, ποτέ δέν είσαι ικανοποιημλενος με τις τιμές. Για καφέ κλπ δέ ξέρω να πώ, δέν έχω πάρει ποτέ. Εξάλλου, δεν θέλω να πηγαίνω πολύ συχνά. Άμα θέλω να βγάλω τα μάτια μου(με το pc και όχι με μια κοπέλα) θα κάτσω σπίτι. Δε χρειάζεται να γίνω ο ευεργέτης τους.

4. Όχι, μόνο στο ΒnB. κοινώς δέν έχω κάποια σφιαρική άποψη σχετικά με τ χώρο(τουτ'έστιν, μήν ακούς τί λέω)

5. Όχι, ούτε με ενδιαφέρει να κοιτάξω. Δέν έχω καημό να μπώ σε κάποια clan και δέν ασχολούμαι.

6. Δέν είχα τη χαρά

7. Έχω βαρεθεί και εγώ το Cs, απο τη 2η φορά που πήγα. Όλος αυτός ο ντόρος με ενοχλεί.

Καλές δουλειές.

Δημοσ.

Το bnb είναι υπόγα...

Αν θες να μαζεύεις τίποτα πιτσιρίκια που το βρίσκουν cool, τότε ok...

Αλλά να ξέρεις ότι ο μεγαλύτερος και σοβαρότερος κόσμος, ο οποίος θα σκάσει και περισσότερα λεφτά από τον πιτσιρίκο, δεν θα μπει στην υπόγα να παίξει... Το θέμα είναι τι κόσμο θέλει κανείς να μαζέψει...

Esy k alloi ta valate me to bnb....

Yparxoun Mohaades para poloi sta bnb!

Den yparxoun mono vlakes pou paizoun CS...

Sta alla net cafe ti paizoun re file??? Velakia? CS paizoun.

Xtes p.x Ekana Search LAn servers apo EYE k ti na dw????

28 atoma Mohaa k 4 CS ....

Anyway, Nai Ypoga , nai tsigarila... exeis thn parea sou k kaneis k xavale.

Atoma megalyterhs Hlikias yparxoun k erxontai...

p.x GR clan (Mohaa) 11 atoma apo 24 ews 35 Xronwn, Polloi pantremenoi... !!!

K DEN einai kammenoi, eimaste filoi k phgainoume mazi se cafes,club, amalaxi k kana mpouzoukaki... exoume k Gomenes... k NAI goustaroume thn Ypoga dioti ekei niwthoume pio aneta... To ti kosmo thelei na mazepsei to bnb... pefteis eksw...

Emeis ti eimaste Alites k Katakathia ??? Se pliroforw oti eimaste kathe loghs atoma k Hlikias k apo Perioxes N.Smyrnh,Khfhsia,Marousi,Zografou,Papagou...

Pistevw oti eisai kobleksikos, an thes perivalon san to spiti sou pare DSL k katse ekei.

An thes na foreseis Armani k na pas se net cafe me Neon fwta k music clubaki tote De mpas gia gaming alla gia gomenes se chatrooms ....

Sto BnB Paw 2 xronia twra... to ksera apo nwritera apla kaname Lan Parties... (7).

Exw Gyrisei PARA PARA polla net cafe sthn ellada.... opou k an paw an yparxei tha to xw episkeftei (Apo periergia) k exw na pw oti aksiologa yparxoun mono sthn sallonica opws to Web pou nai k paliotero,to episkeftika k prosfata... ystera apo 3 xronia...

Ola Ta Rest einai gia ton P***o.

Akriva,nai to BnB einai apo ta fthnotera. Akoma gia afta pou sou dinei ... ta 2.5 euro einai just fine. Kleftes de vlepw giati einai, dwse ephxeirhma???

Afta giati polla egrapsa.

P.S den exw kamia syggeneia me ta boss tou bnb, doulevw se allo net cafe Ypefthinos... Alla ta Syka na ta leme Syka k ta frouta Frouta!!!

Telos Ti sas exei piasei me ta clan?

Yparxoun clans gia thn plaka , k clan pou pane se cups etc...

Alla to na paizeis monos meta apo ena diasthma sto agaphmeno sou game einai vlakeia... Mporei na sou prosferei parapanw sotan paizeis omadika...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...