foxoula Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας παιδια.. Δε θελω να σας κουρασω απλα εγινε κατι που θεωρω υποπτο και θελω να το μοιραστω μαζι σας , ισως καποιος να ξερει καλυτερα. Μενω Μυτιληνη και εκανα συνδεση FORTHNET ADSL 24+NOVA FOUL PACK. Με ενημερωσαν απο την αρχη οτι πανω απο 6 Mbps δεν θα δω...και ετσι ηταν, ημουν γυρω στα 5 αλλα ημουν ικανοποιημενη αφου τις δουλειες μου τις εκανα ανετα... Ειμαι 2 χρονια λοιπον οταν αρχισαν τα πρωτα τηλεφωνηματα για να βαλουμε VDSL...αρνηθηκαμε γιατι ποιος ο λογος να δωσουμε 10 ευρω παραπανω οταν κανουμε αυτα που θελουμε ηδη;;;;;; μετα απο αρκετα τηλεφωνηματα απο τη FORTHNET και πολλες αρνησεις απο εμας.... σε 2 βδομαδες ειδα τα πρωτα κολληματα στη γραμμη....και ξαφνικα η γραμμη επεσε στο 0,9 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ουτε καν 1 Μbps!!!!! πηραμε τηλ για τεχνικο τιποτα....αυτα μπορει να δωσει η γραμμη...βαλτε VDSL μας ελεγαν...η εταιρια καλυμενη "εμεις ειπαμε μεχρι 24....οποτε ειμαστε ενταξει απεναντι σας!!!" οι τεχνικοι "θα σκουριασαν τα καλωδια...βαλτε VDSL μωλις μπηκε στην περιοχη σας" Εμενα ολα αυτα μου ακουγονται υποπτα...εχω αδικο;;;;;;;;;
Dinos_12345 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Το vdsl θα σε πάει αισθητά πάνω να ξέρεις. Δεν θα έχεις κολληματάκια σε τίποτα. Γενικά ότι είναι πάνω από 15 mbps πάει τάπα. Αν κατεβάζεις επίσης θα σου κάνει μεγάλη διαφορά. Το θέμα είναι ότι καμία εταιρία δεν θα έπαιζε με τη σύνδεση σου για να βάλεις την πιο ακριβή γιατί είναι ρίσκο για αυτούς και τη φήμη τους (εκτός ίσως για τον πΟΤΕ). Οπότε φέρε έναν τεχνικό, να σου αλλάξει αρχικά πρίζα και αν δεν δείτε αλλαγή, δείτε καλωδίωση.
cannibal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ λέω ότι μόλις τους πεις ότι σκέφτεσαι να βάλεις ΟΤΕ + ΟΤΕ TV η γραμμή σου θα πάρει τα πάνω της...... 5
NikosKallithea Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Άλλαξε πάροχο και αστούς να σε παίρνουν τηλέφωνο, αλλά μην υπαναχωρήσεις με νέο συμβόλαιο σε αυτούς γιατί μετά θα σε χωρέσουν στο ταψι 1
Haldol Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Το θέμα είναι ότι καμία εταιρία δεν θα έπαιζε με τη σύνδεση σου για να βάλεις την πιο ακριβή γιατί είναι ρίσκο για αυτούς και τη φήμη τους (εκτός ίσως για τον πΟΤΕ). Εν τω μεταξύ ο ΟΤΕ παίζει να είναι ο μόνος πάροχος που δεν θα έκανε τέτοια "εξυπνάδα". Απλά είναι λίγο ακριβότερος. Οι υπόλοιποι είναι ικανοί για το οτιδήποτε μπας και πουλήσουν κάνα πακέτο. 1
panos30x Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Το ιδιο εχω και εγω.εχουν βαλη καμπινες vdsl μονο για σηδρομητες οτε..η αλλες αιτεριες θα βαλουν δικα τους..για adls ουτε θεμα στα 6 κολημεμο..κληδονουν τα προβλι για μην φοτρτονετε η γραμες..παντα με χαλκο ειναι εχω αποσταση γιρω στα 4χιλιμετρα απο το κεντρο του οτε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Τους μακερόσι ρε συ Πάνο... 8
panos- Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Το ιδιο εχω και εγω.εχουν βαλη καμπινες vdsl μονο για σηδρομητες οτε..η αλλες αιτεριες θα βαλουν δικα τους..για adls ουτε θεμα στα 6 κολημεμο..κληδονουν τα προβλι για μην φοτρτονετε η γραμες..παντα με χαλκο ειναι εχω αποσταση γιρω στα 4χιλιμετρα απο το κεντρο του οτε. Σε λιγες εβδομαδες θα ειναι και για τους αλλους. Αντε πηγαινε και δες την μανταμ Τσβετα τωρα. 1
orck Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Παντως τεχνικα οταν οι γειτονες βαζουν vdsl και εσυ μενεις με τα σηματα καπνου το παλιο adsl σε επηρεαζουν αρνητικα και στην ταχυτητα και στις αποσυνδεσεις-σταθεροτητα γραμμης.Εισουν απο πριν σε μια κατασταση χαροπαλεματος, για να πιανεις 5mbps ηδη ξερεις οτι εισαι αρκετα μακρια με κακης ποιοτητας καλωδια. Αυτα τα καλωδια μπορουν μονο να παρουν τον κατηφορο, απιθανο ενα καλωδιο που φυτευτηκε πριν απο 20-30 χρονια (για μια αλλη υπηρεσια) να βελτιωθει η ποιοτητα του στα καλα καθουμενα. Στο καλωδιο σου τωρα ταξιδευει στις διπλα γραμμες το σουπερ-τουμπανο vdsl με μεγιστο 100Mbps, καταλαβαινεις οτι αυτο "φωναζει" τοσο δυνατα που επηρεαζει τα δικο σου ζευγαρι.ΥΓ Δεν ειμαι τεχνικος ουτε μετοχος στην φορθνετ.
panos- Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Εσυ τι θες να να πεις ρε pano.. Τίποτα, καταλαβαίνω ότι τέλει εσύ τραβηγμα στην γραμμή σου.
chipakos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Θεωρώντας δεδομένο ότι δεν φταίει κάτι στο σπίτι σου εγώ αν ήμουν στη θέση σου (κατ αρχήν καλά έκανες και το δημοσιοποιείς) θα περίμενα να τελειώσει το συμβόλαιό μου και θα πήγαινα στον ΟΤΕ. Ετσι κι αλλιώς το καλύτερο που μπορείς να δεις στη γραμμή σου μόνο στον ΟΤΕ θα το δεις. Πότε τελειώνει αυτό το συμβόλαιο που έχεις με αυτήν την εταιρία??Ήσουν δύο χρόνια μην μου πεις ότι ανανέωσες πάλι??Αν ανανέωσες θα σε χορέψουν κι άλλο. Αν δεν ανανέωσες θα τους χορέψεις εσύ.
panos30x Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 δεν φτεει η torrent ότε που εχει δυχτια χαλκού ακόμα..εγω πάω με 20€τον μήνα με ανανέωση σε vbls
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ας κάνει δικό της δίκτυο τότε, αν δεν έχει λεφτά τουμπεκί όμως... 1
panos30x Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 την οπτικςς ινες τις νικιαζουν η αιτεριες όπως και τις γραμμές adsl..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα