Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας, εχω συνδεση ιντερνετ VDSL στα 30 mbps, και εχω δωσει τον κωδικο μου σε 2 γειτονες να περνουν ιντερνετ, αυτο δεν με πειραζει, εχω ενοχληθη ομως με αυτα που ακουω για παιδικη πορνογραφια

κ.λ.π. θελω να ξερω (ο μη γενοιτο) αν καποιος μπη σε τετοιες σελιδες (απο τους γειτονες) εντοπιζετε μονο η γραμμη ιντερνετ και εχω μετα προβλημα, η εντοπιζετε και η συσκευη που βλεπει η κατεβαζει τετοιου ειδους ταινιες, θελω την βοηθηα σας γιατι ειμαι οικογενειαρχης και τα φοβαμε αυτα, ρωτησα στην κοσμοτε και μου ειπαν οτι εντοπιζετε η συσκευη, αλλα δεν ηταν σιγουροι. δεν ξερω να αλλαξω κωδικους η οχι,

σας ευχαριστω!

Δημοσ.

Από όσο ξέρω η μύνηση γίνετε σε εσένα.Εσυ σαν ιδιοκτήτης γραμμής πρέπει να φροντίζεις ότι οποιος έχει τον κωδικό σου οτι δεν μπαίνει σε περιεργες σελιδες και μπλα μπλα

Δημοσ.

Ασχετο επι της πορνογραφίας. Άλλα μπορώ να βλέπω σε μέσω του ρουτερ ή καποιου άλλου software σε ποιες σελίδες μπαίνουν αυτοί που είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο μου;

Δημοσ.

Ασχετο επι της πορνογραφίας. Άλλα μπορώ να βλέπω σε μέσω του ρουτερ ή καποιου άλλου software σε ποιες σελίδες μπαίνουν αυτοί που είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο μου;

Οχι δεν μπορεις, πρεπει να τρεχει στο δικτυο σου καποιος σερβερ

Δημοσ.

Οχι δεν μπορεις, πρεπει να τρεχει στο δικτυο σου καποιος σερβερ

Έχω την εντύπωση οτι μέσω software μπορείς στο τοπικό σου δίκτυο να δεις τα πάντα όσον αφορά που μπαίνει και τι κάνει ο κάθε client.

Δημοσ.

Υπαρχει καποια βάση για τις φοβίες σου? Υποψιαζεσαι κατι για καποιον απο τους γείτονες? Και αν ναι με πια λογική τους έχεις δώσει κωδικούς χωρις να τους εμπιστεύεσαι? 

Τώρα στης ουσία τις υποθεσης.... Συνήθως αυτά τα υποκείμενα τις κοινωνίας για να μην τους χαρακτηρισω χειροτερα και ξεφύγουμε, κρυβονται πίσω απο vpns, tor browsers κτλ κτλ... κοινώς είναι αδυνατον να ξέρεις τι βλεπουν και που κυκλοφορούν απλα παρακολουθόντας την κίνηση του τοπικού σου δικτύου. Εδω οι αρμοδιες αρχές και δυσκολεύονται απιστευτα να τους εντοπίσουν και σχεδόν παντα οποιαδήποτε σύλληψη είναι τυχαία και παντα λόγο καποιου λαθους του εγληματικου υποκειμένου για το οποίο μιλάμε... 

Λογο αυτής της απιστευτης δυσκολίας εντοπισμού οι αρχες επικεντρώνονται στο να βρίσκουν τους ενεργούς παιδοφιλους... κοινώς αποβράσματα που διαμοιράζουν υλικό που έχουν αποκτήσει μέσω αλλων ή ακομη χειρότερα εχουν δημιουργήσει οι ίδιοι. Ατομα που απλα μπαινουν για να δουν τετοιο περιεχόμενο χωρις να διαμοιράζουν ή να πράτουν δυστυχώς την γλυτώνουν διοτι είναι σχεδόν αδυνατον να τους εντοπίσεις. 

Αν για οποιοδήποτε λόγο νομιζεις ότι μπορει να έχεις καποιον ενεργο παιδόφιλο ως γείτονα, πιστεψε με το τελευταίο που θα έπρεπε να σε ανυσηχεί εφόσον λες ότι εισαι οικογενιάρχης και προφανώς έχεις παιδιά είναι το πως χρησιμοποιούν την γράμμή σου. 

Απο εκει και πέρα η μοναδική συμβουλή που μπορώ να σου δώσε είναι ποτέ να μην δινεις τους κωδικούς σου σε ατομα που δεν εμπιστεύεσαι 1000000%. Διοτι δεν είναι μονο η παιδική πορνογραφία που μπορει να σε κανει να βρεθείς μπλεγμένος αλλα και πολλα πολλα πολλα αλλα πιο ''αθώα'' πράγματα. 

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση οτι μέσω software μπορείς στο τοπικό σου δίκτυο να δεις τα πάντα όσον αφορά που μπαίνει και τι κάνει ο κάθε client.

Ξερουμε το Software?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...