maarinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Στης 624 στροφές δεν ακούγεται τίποτα, 1030 στροφές και πάνω ακούγεται σαν σούρσιμο. Εννοήτε όταν παίζω παιχνίδια.
maarinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι φυσιολογικό να ακούγεται ο ήχος???
aOUaS88 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 ειναι φυσιολογικο να ακουγουνται τα ανεμηστηρια κ ποσο μαλλον στις ψιλες στροφες..τωρα το σουρσιμο π λες η κανα ρουλεμαν θα ειναι προβληματικο η μηπως ακουμπαει καπου κανα ανεμηστηρι??δν ξερω..
mcrae13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μάλλον κάποιο πρόβλημα έχει η καρτουλα γιατί έχω την ίδια και μέχρι το 50% loading στα fans στους 68 βαθμούς που έχω δει μάξιμουμ, δεν ακούγεται τίποτα. Και το έχω δίπλα μου το κουτί. Ο όποιος θόρυβος κάνουν τα φανακια της κάρτας καλύπτονται από τους 2 140ριδες του κουτιού που δουλεύουν σε medium στροφές μόνιμα και δεν κάνουν σπουδαίο θόρυβο. Υποπτεύομαι προβληματικό φανακι
maarinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Άκυρο παιδιά, παρατημένο καλώδιο που ακούμπησε στο ανεμιστηράκι, ε η βιασύνη να στίσω νέο κουτί . Της έκανα μια δοκιμή με το speedfan αθόρυβη. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα