Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Νομιζω οτι αυτο δεν γινεται με το family sharing του steam

Αν δεν κάνω λάθος το χρησιμοποιεί ο ξάδερφος μου με την κοπέλα του έτσι...

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

"Αν επαιζε native 4K θα ήθελε GPU και CPU πιο δυνατες και θα ήταν πολυ ακριβό το κόστος...."

Αααα δηλδή τζάμπα πράμα το pS4 pro.... Ρεεεε πάρε πέντε αφού είναι φτηνό...

"Κάνει πολλά μαγικά...."

Αν θέλω να δώ μαγικά πάω στο Τσίρκο μεγάλε να δω ταχυδακτυλουργούς να βγάζουν λαγους και περιστερια από όπου φαντάζεσαι...

Μάλλον είπε ευγενικά το εξής: "Κοιταξτε να δείτε βάλαμε ότι μας συνέφερε σε hardware, το πουλάμε 10000000000 πάνω από όσο πρέπει, λέμε και κανα δυο παπάρες και επειδή είστε πορομένοι θα το χάψετε, θα τα σκάσετε και θα είμαστε και εμείς και εσείς χαρούμενοι".

Και τελικά ΔΙΚΙΟ εχει....

Αφού όλοι είναι χαρούμενοι....

Φαντάζομαι πως όσοι κράζουμε/νε δεν το έχουμε....

Αν το είχαμε μάλλον τωρα θα λιώναμε στο παιχνίδι και δεν θα ασχολούμασταν με το αρθρο...

Όσοι το έχετε και κράζετε κάντε μύνηση και ζητήστε τα λεφτά σας πίσω.... Αλλά μπα... αφου λιώνετε στο παιχνίδι... και καλά κάνετε...

Δημοσ.

δεν είναι προτιμότερα τα 30fps,κολλάνε όλα  και είναι απαράδεκτο,πάντως για την πλάκα έβαλα τώρα far cry 4 με medium@1080p και ήταν στα 30-35 fps μια χαρά τρέχει και το 1080p ακόμα και για τα δικά σου δεδομένα που θες 30fps με 1080p.

και όσο για τις θολούρες που λες μια χαρά εικόνα βγάζει,σε αντίθεση με τις κονσόλες με το περιορισμένο τους field of view και που σου θολώνουν τα μακρινά για να μην κουράζεται η gpu και φανεί πόσο ψόφιο hardware έχουν για τις απαιτήσεις των σημερινών παιχνιδιών,αν δεν υπήρχε το mantle και το dx12 που κάνουν καλύτερη διαχείριση και κάποια κόλπα θα ήταν ακόμα χειρότερα.

Μια χαρά και δύο τρομάρες είναι Γίωργο,απο την στιγμή που δίνεις χαμηλότερο σήμα σε μια οθόνη 1080p αναγκάζεις την οθόνη να κάνει interpolate (scale) το σήμα ώστε να ταιριάξει με την μέγιστη ανάλυση,έτσι έχεις πχ μια οθόνη 1920χ1080=2.073.600 pixels και της στέλνεις πχ 1280χ720=921.600 pixels,πως νομίζεις πως γεμίζουν τα υπόλοιπα 1.152.000pixels? Με τέντωμα (scale) των pixels που προκαλεί θολούρα,τώρα αν δεν την βλέπεις πάσο,αν πάλι την βλέπεις και λες οκ δεν με πειράζει τότε πάλι πάσο,εγώ πάντως δεν το αντέχω.

Δημοσ.

Μια χαρά και δύο τρομάρες είναι Γίωργο,απο την στιγμή που δίνεις χαμηλότερο σήμα σε μια οθόνη 1080p αναγκάζεις την οθόνη να κάνει interpolate (scale) το σήμα ώστε να ταιριάξει με την μέγιστη ανάλυση,έτσι έχεις πχ μια οθόνη 1920χ1080=2.073.600 pixels και της στέλνεις πχ 1280χ720=921.600 pixels,πως νομίζεις πως γεμίζουν τα υπόλοιπα 1.152.000pixels? Με τέντωμα (scale) των pixels που προκαλεί θολούρα,τώρα αν δεν την βλέπεις πάσο,αν πάλι την βλέπεις και λες οκ δεν με πειράζει τότε πάλι πάσο,εγώ πάντως δεν το αντέχω.

εντάξει εμένα με βολεύει αλλά και πάλι όπως είπα 1080p@medium είναι 30-35fps,το ίδιο με μια κονσόλα νέας γενιάς που η κονσόλα θα είναι lock στα 30 δεν θα πάει 35.

και δεν μιλάω για 720p αλλά για 900p,έχει διαφορά.

σε 1080p@low είναι στα 40fps που είναι ανεκτό μπορώ να πω για τα δεδομένα μου σε framerate μια χαρά γραφικάρες έχει όπως βλέπεις και στην εικόνα που ανέβασα στο προηγούμενο σχόλιο.

και μην ξεχνάς μιλάμε γΙα pc του 2010 που κοντεύει 7ετία,όχι για κονσόλα που και καλά είναι για gaming εν έτη 2016.

θα σου πω κάτι δοκίμασε με monitor γιατί ο προτζέκτορας δεν είναι το ίδιο, να παίξεις far cry 4 κάπου που να βγάζει 50-60 fps και μετά βάλε lock στα 30fps απενεργοποιόντας το triple buffering σε nvidia η απο τις ρυθμίσεις της amd αν έχεις amd και πες μου τις διαφορές,ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ στο πως σημαδεύεις εν κινήσει τους εχθρούς,στο πως υπολογίζεις που θα πέσει το βέλος η πως θα πετύχεις ένα αυτοκίνητο η με πόσα θα μπείς στην στροφή ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ πίστεψε με,στις κονσόλες που σημαδεύεις με μοχλούς ίσως να μην φαίνεται τόσο όσο με το ποντίκι γιατί έτσι και αλλιώς το aiming είναι άθλιο αλλά αν παίξεις online με άλλους με ποντίκι και είσαι στα 30fps είσαι ξεγραμμένος.

Δημοσ.

"Αν επαιζε native 4K θα ήθελε GPU και CPU πιο δυνατες και θα ήταν πολυ ακριβό το κόστος...."

Αααα δηλδή τζάμπα πράμα το pS4 pro.... Ρεεεε πάρε πέντε αφού είναι φτηνό...

"Κάνει πολλά μαγικά...."

Αν θέλω να δώ μαγικά πάω στο Τσίρκο μεγάλε να δω ταχυδακτυλουργούς να βγάζουν λαγους και περιστερια από όπου φαντάζεσαι...

Μάλλον είπε ευγενικά το εξής: "Κοιταξτε να δείτε βάλαμε ότι μας συνέφερε σε hardware, το πουλάμε 10000000000 πάνω από όσο πρέπει, λέμε και κανα δυο παπάρες και επειδή είστε πορομένοι θα το χάψετε, θα τα σκάσετε και θα είμαστε και εμείς και εσείς χαρούμενοι".

Και τελικά ΔΙΚΙΟ εχει....

Αφού όλοι είναι χαρούμενοι....

Φαντάζομαι πως όσοι κράζουμε/νε δεν το έχουμε....

Αν το είχαμε μάλλον τωρα θα λιώναμε στο παιχνίδι και δεν θα ασχολούμασταν με το αρθρο...

Όσοι το έχετε και κράζετε κάντε μύνηση και ζητήστε τα λεφτά σας πίσω.... Αλλά μπα... αφου λιώνετε στο παιχνίδι... και καλά κάνετε...

φιλαράκο οι κονσόλες σαν hardware είναι φτηνές σχετικά,όχι ακριβές,οι sony-ms βγάζουν λεφτά απο τις συνδρομές και τα παιχνίδια με με καπέλο πχ sniper ghost warrior 70 ευρώ σε psn και 50 σε steam,call of duty black ops 3 100 ευρώ σε psn και 60 σε steam.

κάτσε ρε φούστη μου 100 ευρώ για ένα call of duty? και στο ένα πληρώνεις και συνδρομές για να παίζεις Online και στο άλλο σου λέει μετά free για πάντα έλεος πια.

• Like 2
Δημοσ.

Ας μην έβγαζε καλύτερα η Sony το "PS4 Pro" με το ηλίθιο marketing τους, καλύτερα ας έμεναν στο PS4 το απλό και αργότερα να έβγαζαν το PS5 αλλά με native 4K στα 60fps και να βάλουν κάνα hardware της προκοπής και όχι τα χαζά δήθεν 8 πυρηνα που οι αποδώσεις τους είναι σαν Intel Atom - ας βάλουν τουλάχιστον έναν AMD FX 6300 άμα ποια θέλουν λιγότερο κοστολόγιο.

Σιγά δηλ την τρομερή διαφορά ανάμεσα στο PS4 και το PS4 Pro που απορώ ποιος ο λόγος να βγάλουν το Pro ?? μόνο για το upscale που στην ουσία είναι άχρηστο ??

• Super Moderators
Δημοσ.

Να δεις που ούτε το PS5 θα έχει 60fps σε 4Κ και θα πέφτεις πάλι από τα σύννεφα...

• Like 1
Δημοσ.

Να δεις που ούτε το PS5 θα έχει 60fps σε 4Κ και θα πέφτεις πάλι από τα σύννεφα...

Να δεις που θα πέσεις μέσα + που το καινούργιο Xbox Scorpio ενδέχεται να μην παίξει 4Κ στα 60fps.

Δημοσ.

Kαι απορώ γιατί δεν μειώνουν στα γραφικά απλά τα antialiasing MSAA κλπ και τα post process μπας και έχουμε καλύτερη απόδοση ??? 

Δημοσ.

Μου αρέσει η σιγουριά σου στο ότι βάζουν MSAA :P

To The Order 1886 έχει 4x MSAA ,δεν είπα ότι όλα τα games έχουν MSAA ,σε κάποια βάζουν FXAA

Ουσιαστικά τα MSAA,FXAA κλπ γονατίζουν πάρα πολύ στην απόδοση + που δεν έχει καθαρή εικόνα και είναι λίγο με την θολούρα, γιατί δεν τα μειώνουν ώστε να έχουμε καλύτερες επιδόσεις χωρίς να χρειαζόμαστε ακριβές κάρτες γραφικών ή cpu ??? 

Δημοσ.

Ενδέχεται? lol

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα παίζει native 4K 60fps...

Fixed. Δεν θα 'χει καν native 4K, reconstruction σαν το PS4 Pro θα κάνει κι' αυτό απλά θα σηκώνει κάποια settings παραπάνω ή θα έχει λίγο πιο άνετο frame-rate. Με 6TFLOPS(Τόσο θα 'χει το Scorpio) ξεχάστε το native 4K.

Δημοσ.

Fixed. Δεν θα 'χει καν native 4K, reconstruction σαν το PS4 Pro θα κάνει κι' αυτό απλά θα σηκώνει κάποια settings παραπάνω ή θα έχει λίγο πιο άνετο frame-rate. Με 6TFLOPS(Τόσο θα 'χει το Scorpio) ξεχάστε το native 4K.

Και τα 2 θα βγαλουν Native 4k για να ειναι και νομικα καλυμενοι..

Tetris 4k

Arcanoid 4k

Pipemania 4k

...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...