Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε παιχνιδια δρασης θες υψηλο fps και μικροτερη αναλυση.

στα υπολοιπα το αντιθετο. ειναι τοσο δυναμικα τα παιχνιδια που τα νουμερα και οι αριθμοι δεν λενε απολυτως τιποτα.

απλα, η σονυ αποφασισε να το παιξει "samsung στα κινητα" :P

• Like 1
Δημοσ.

σε παιχνιδια δρασης θες υψηλο fps και μικροτερη αναλυση.

στα υπολοιπα το αντιθετο. ειναι τοσο δυναμικα τα παιχνιδια που τα νουμερα και οι αριθμοι δεν λενε απολυτως τιποτα.

απλα, η σονυ αποφασισε να το παιξει "samsung στα κινητα" :P

Ακριβώς, στην ουσία θέλεις πολλά fps σε first person shooters, στα υπόλοιπα παίζεις μια χαρα και με λιγότερα.

Δημοσ.

Εεεεεεεελα ρε συ σοβαρά τι μας λες;;;;;

Πωωωωωω τι θα κάνουμε τώρα.......

Και η sony ρε γαμώτο τι είπε στη παρουσίασή της, οτι θα ναι native??? Μήπως είπε και η ίδια οτι δε θα ναι και αλλά θα κανει ενα upscale πολυ κοντά σε native?? Τι μας το λέτε συνέχεια;

Κι αυτο που σου δίνει με τα 400ευρώ μονο χαρούμενος μπορεί να σαι.. Τώρα όσοι το είχατε πάρει κ νιώθετε απογοητευμένοι ξυδάκι, θα περάσει.

• Like 1
Δημοσ.

Ερμ, οκ μη λέμε κι ότι θέλουμε, σε 470 μπορεί να τρέχεις π.χ. το RotTR μια χαρά (σε low/medium settings προφανώς), αλλά το Mankind Divided δεν παίζει να το τρέχεις με πάνω από 20 frames. Οπότε, όχι, πλέον δεν παίζεις τα πάντα.

μας δουλεύεις ρε αγορίνα η gtx 560 που ειναι περίπου τα ίδια με την 470 ,και έχει και 300mb λιγότερη μνήμη το παίζει με low@720 σε 50fps περίπου, εγώ που έχω και I5 και όχι i3 όπως ο τυπάς στο βίντεο και την λίγη παραπάνω μνήμη σε γραφικά πρέπει να το πάω και 1600x900 με αυτά τα framerate.

Δημοσ.

Το PlayStation 4 Pro δεν είναι μία "κανονική" 4K κονσόλα»

-Τι θες να πείς Βίρνα?

-Δεν θα έχει την επεξεργαστική ισχύ για 4K

-Βίρνα...θες να πείς οτι είναι αδύναμο;   :huh:

-Κουτέ Γιάγκο...Θα νομίζεις οτι βλέπεις 4K,αλλά δεν θα είναι.Κάνει πολλά μαγικά!    :devil:

-Μίλα Βίρνα,εννοείς οτι δεν θα είναι πραγματικό 4K?   :(

-Δεν θα έχει την επεξεργαστική ισχύ

Ήθελε ο Γιαγκος Δρακος να παρει ενα ps4 pro για την Giant για να παιζει οταν δεν θα εχει πολυ δουλεια και απογοητευτηκε γιατι δεν ειναι πραγματικο 4K.

- Βλεπεις Γιαγκο, οσα χρηματα και αν εχεις δεν μπορεις να εχεις οτι θες. Κανε υπομονη, ισως το ps5 στο μελλον να ειναι μια πραγματικη 4K κονσολα.

- Ασε Βιρνα τωρα αναστατωθηκα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

μας δουλεύεις ρε αγορίνα η gtx 560 που ειναι περίπου τα ίδια με την 470 ,και έχει και 300mb λιγότερη μνήμη το παίζει με low@720 σε 50fps περίπου, εγώ που έχω και I5 και όχι i3 όπως ο τυπάς στο βίντεο και την λίγη παραπάνω μνήμη σε γραφικά πρέπει να το πάω και 1600x900 με αυτά τα framerate.

Δεν φαντάστηκα ότι εννοούσες κάτι λιγότερο από 1080p. Με έστειλες τώρα, βασικά.

Ε οκ, με αυτή τη λογική, αν ρίξεις την ανάλυση σε 640x480 σε βγάζει για άλλα έξι χρόνια το πισί σου. 

• Like 4
Δημοσ.

Δεν φαντάστηκα ότι εννοούσες κάτι λιγότερο από 1080p. Με έστειλες τώρα, βασικά.

Ε οκ, με αυτή τη λογική, αν ρίξεις την ανάλυση σε 640x480 σε βγάζει για άλλα έξι χρόνια το πισί σου. 

1080p θα έχεις στα περισσότερα παιχνίδια,σε κάποια πιο βαριά αναγκαστικά θα συμβιβάζεσαι,στο far cry 4 είμαι με 1600x900 και σταθερά 50-55 fps με τα drops να μην είναι κάτω απο 45,εσύ τι προτιμάς 1080p στα 30fps η 900p στα 50? μπορείς εσύ να παίξεις action first shooter με 30fps που έχουν οι άθλιες εν έτη 2016 κονσόλες ? αν δεν σου σπάσει τα νεύρα το lag πάω πάσο.

μια καλή κάρτα γραφικών των 300 ευρώ σε βγάζει 5-6 χρόνια άνετα.

οι κονσόλες είναι ένα pc των 300-400 ευρώ για gaming με συμβιβασμούς και εν τέλει πληρώνεις πολύ περισσότερα σε παιχνίδια,αξεσουάρ και υπηρεσίες και δεν έχεις και το μαγικό ποντικάκι για τα fps/strategy.

εγώ στην steam αγόρασα κάποτε καμια 10αριά παιχνιδάκια και παίζω online τώρα χωρίς να δώσω δεκάρα τσακιστή,και στο ps4 δεν φτάνει που πληρώνεις 2 φορές πάνω την τιμή του παιχνιδιού σε σχέση με pc σου λένε ξαναπλήρωνε για συνδρομές,άρμεγμα μέχρι αιδίας το λέω εγώ αυτό.

καλύτερα να δώσω 200 ευρώ παραπάνω σε κατασκευαστές hardware και βάζεις με 600 ευρώ i3,r9 380,8gb ram,coolermaster τροφοδοτικό στα 500w που καλύπτει,ένα κουτάκι του 20άρικου ,σκληρό 500άρη και ένα dvd και την βγάζεις μια 5ετία μέσα στο νερό με πολύ φτηνότερα παιχνίδια και μην έχεις αυταπάτες με 200 ευρώ διαφορά απο το ps4 pro αν μιλάμε για ακριβούς τίτλους που η διαφορά τους παίζει στα 20-30 ευρώ μιλάμε για απόσβεση σε 7-10 αγορασμένα παιχνίδια + τόσα δωρεάν που κυκλοφορούν και θείους. 

Δημοσ.

1080p θα έχεις στα περισσότερα παιχνίδια,σε κάποια πιο βαριά αναγκαστικά θα συμβιβάζεσαι,στο far cry 4 είμαι με 1600x900 και σταθερά 50-55 fps με τα drops να μην είναι κάτω απο 45,εσύ τι προτιμάς 1080p στα 30fps η 900p στα 50? μπορείς εσύ να παίξεις action first shooter με 30fps που έχουν οι άθλιες εν έτη 2016 κονσόλες ? αν δεν σου σπάσει τα νεύρα το lag πάω πάσο.

οι κονσόλες είναι ένα pc των 300-400 ευρώ για gaming με συμβιβασμούς και εν τέλει πληρώνεις πολύ περισσότερα σε παιχνίδια,αξεσουάρ και υπηρεσίες και δεν έχεις και το μαγικό ποντικάκι για τα fps/strategy.

εγώ στην steam αγόρασα κάποτε καμια 10αριά παιχνιδάκια και παίζω online τώρα χωρίς να δώσω δεκάρα τσακιστή,και στο ps4 δεν φτάνει που πληρώνεις 2 φορές πάνω την τιμή του παιχνιδιού σε σχέση με pc σου λένε ξαναπλήρωνε για συνδρομές,άρμεγμα μέχρι αιδίας το λέω εγώ αυτό.

καλύτερα να δώσω 200 ευρώ παραπάνω σε κατασκευαστές hardware και βάζεις με 600 ευρώ i3,r9 380,8gb ram,coolermaster τροφοδοτικό στα 500w που καλύπτει,ένα κουτάκι του 20άρικου ,σκληρό 500άρη και ένα dvd και την βγάζεις μια 5ετία μέσα στο νερό με πολύ φτηνότερα παιχνίδια και μην έχεις αυταπάτες με 200 ευρώ διαφορά απο το ps4 pro αν μιλάμε για ακριβούς τίτλους που η διαφορά τους παίζει στα 20-30 ευρώ μιλάμε για απόσβεση σε 7-10 αγορασμένα παιχνίδια + τόσα δωρεάν που κυκλοφορούν και θείους.

Σε μια full hd οθονη το 1080p/30 είναι προτιμότερο από το 900p/60 αν σκεφτείς πως κάθε pc monitor όταν ρυθμίζεται κατω απο την native αναλυση του αποδίδει θολούρα που προσωπικά θεωρώ απαράδεκτη. Και αν στο xbox one το 900p είναι ανεκτό έναντι του 1080p του ps4, γιατί κοιτάς πάντα απο απόσταση την τηλεόραση, στα pc monitor η διαφορά είναι τραγική για τα μάτια σου γιατί την κοιτας απο πολύ κοντά. Προσωπικά θεωρώ οτιδήποτε κάτω απο 1080p μη αποδεκτό και μάλιστα εν έτη 2016.
Δημοσ.

Με pc 600 ευρω φιλε μου πανω απο 1.5-2 χρονια χωρις να κανεις καποιο upgrade δεν μπορεις. Το ξερω γιατι εχω τετοιο pc. Ηδη οταν το αγοραζεις, λογο budget και μονο, ειναι σχετικα οριακο για καποιους τιτλους.

Με το δικο μου δεν εχω πρόβλημα ακομα γιατι ειναι μονιμα συνδεδεμενο σε 720p projector οποτε παιζω σε αυτη την αναλυση κυριως. Αλλα στο μονιτορ που εχω βαλει μερικους τιτλους σε 1080 πρεπει να κατεβασεις αρκετα settings. Για να μην πεταχτει καποιος δεν παραπονιεμαι για αυτο, μιας και απο την αρχη αγοραστηκε κυριως για 720p. Αλλα ακομα και να συνεχισω μονο σε αυτη την αναλυση σε 2 χρονια upgrade σε κατι σιγουρα θα θελω.

Εγραψα και πιο πανω οτι 3 χρονια PS+ ειναι 150 ευρω. Αρα αν αγορασω σημερα PS4 Pro και 3 ετη συνδρομη το τελικο κοστος θα ειναι 560. Ποιο φθηνα ηδη απο το pc μου που ηδη ανηκει στην χαμηλη κατηγορια.

Οσο για καποιον που αγοραζει παιχνιδια, λογο κλειδαδικων και μτχ, πανω κατω ιδιο ειναι το κοστος.

Δημοσ.

Σε μια full hd οθονη το 1080p/30 είναι προτιμότερο από το 900p/60 αν σκεφτείς πως κάθε pc monitor όταν ρυθμίζεται κατω απο την native αναλυση του αποδίδει θολούρα που προσωπικά θεωρώ απαράδεκτη. Και αν στο xbox one το 900p είναι ανεκτό έναντι του 1080p του ps4, γιατί κοιτάς πάντα απο απόσταση την τηλεόραση, στα pc monitor η διαφορά είναι τραγική για τα μάτια σου γιατί την κοιτας απο πολύ κοντά. Προσωπικά θεωρώ οτιδήποτε κάτω απο 1080p μη αποδεκτό και μάλιστα εν έτη 2016.

Βεβαια το Order 1886 900p ειναι και εκοψαν και δυο μπαρες για να το παιζεις ανετα. Το pro στα 400 ειναι πολυ καλη τιμη, αλλα μη δουλευομαστε...για να σηκωνει ανετα το vr βγηκε η κονσολα και σε αυτη την αγορα θελει να μπει δυνατα η sony.

Δημοσ.

το Star Citizen με βαση αυτο που εδειξαν στην φετινή Gamescom δεν το φθάνει τιποτα και λέγε οτι θες.

κατι το οποιο φυσικά δεν ισχύει και δεν χρειάζεται εδώ να ειπωθει κατι παραπάνω.

Ελα πες μου ποιο pc βγαζει γραφικα uncharted 4 σαν του ps4 pro η σαν το horizon zero dawn με 400 ευρω. Αμα βαλω και γω gtx 1080 θα φαινεται γαματο το star citizen.κατι μας ειπες τωρα. Clap clap

Δημοσ.

Βεβαια το Order 1886 900p ειναι και εκοψαν και δυο μπαρες για να το παιζεις ανετα. Το pro στα 400 ειναι πολυ καλη τιμη, αλλα μη δουλευομαστε...για να σηκωνει ανετα το vr βγηκε η κονσολα και σε αυτη την αγορα θελει να μπει δυνατα η sony.

Δεν είμαι σίγουρος, οι ίδιοι πάντως είπαν πως στόχος τους είναι εκτός απο το να κερδίσουν νεους πελατες και το να παραμείνουν οι ήδη υπάρχοντες gamers στο PlayStation χωρις να τους δημιουργηθεί η ανάγκη να μετακινηθούν στο pc gaming με την έλευση νεων καρτων γραφικών με δυνατοτητες 4k. Η Sony ισως διέγνωσε μια στροφή των δικών της gamers προς την υψηλότερη ποιότητα και ανάλυση. Έτσι που παμε βέβαια καταντάει η κονσόλα να γίνεται pc κάτι που μας ξενίζει αλλα η εποχη που ζουμε εχει τεχνολογικές ιδιαιτεροτητες, πχ το 4k γίνεται προσιτή στον λαο τεχνολογία. Προσωπικά μου αρέσει που η Sony ακολουθεί το ρεύμα, δεν αφήνει στάσιμο το PlayStation. Σου προσφέρει λοιπόν ενα καλύτερο προϊόν χωρίς να σε αναγκάζει να το αγοράσεις και χωρις να σου στερεί κάτι αν δεν μεταβείς εκει απο αποψη τίτλων παρά μόνο ποιότητα γραφικών. Ιδια games, ίδια κοινότητα, ίδιο online, πιο smooth εμπειρια. Δεν βλέπω τον λόγο να μην πάει καλά.

Δημοσ.

Ναι μπορούν, αν ο ένας είναι offline και το έχει ήδη installed :P

Νομιζω οτι αυτο δεν γινεται με το family sharing του steam, για να γινει αυτο πρεπει αναγκαστικα να συνδεθει ο αλλος με τον λογαριασμο σου, το οποιο δεν ειναι προβλημα, ξερω ατομα που χρησιμοποιουν 3 διαφορετικα steam accounts (εκ των οποιων τα 2 ή και τα 3 ειναι φιλων τους) για να παιζουν διαφορετικα παιχνιδια.

Δημοσ.

Με pc 600 ευρω φιλε μου πανω απο 1.5-2 χρονια χωρις να κανεις καποιο upgrade δεν μπορεις. Το ξερω γιατι εχω τετοιο pc. Ηδη οταν το αγοραζεις, λογο budget και μονο, ειναι σχετικα οριακο για καποιους τιτλους.

Με το δικο μου δεν εχω πρόβλημα ακομα γιατι ειναι μονιμα συνδεδεμενο σε 720p projector οποτε παιζω σε αυτη την αναλυση κυριως. Αλλα στο μονιτορ που εχω βαλει μερικους τιτλους σε 1080 πρεπει να κατεβασεις αρκετα settings. Για να μην πεταχτει καποιος δεν παραπονιεμαι για αυτο, μιας και απο την αρχη αγοραστηκε κυριως για 720p. Αλλα ακομα και να συνεχισω μονο σε αυτη την αναλυση σε 2 χρονια upgrade σε κατι σιγουρα θα θελω.

Εγραψα και πιο πανω οτι 3 χρονια PS+ ειναι 150 ευρω. Αρα αν αγορασω σημερα PS4 Pro και 3 ετη συνδρομη το τελικο κοστος θα ειναι 560. Ποιο φθηνα ηδη απο το pc μου που ηδη ανηκει στην χαμηλη κατηγορια.

Οσο για καποιον που αγοραζει παιχνιδια, λογο κλειδαδικων και μτχ, πανω κατω ιδιο ειναι το κοστος.

θες να μου πεις ότι η r9 380 σε 2 χρόνια δεν θα μπορεί να παίζει σε 1080p με medium-high? εγώ σου λέω πως και σε μια πενταετία θα παίζει όλα τα παιχνιδάκια τουλάχιστον σε medium@1080p..... στα συν ότι οι κάρτες έχουν 4gb ram τώρα και όχι 1.28 όπως η δικιά μου του 2010,κοντεύει 7 χρόνια και τα παίζει όλα ακόμα και εσύ μου λες μια κάρτα της ίδια κατηγορίας περίπου σε 2 χρόνια θα βγει άχρηση...

επίσης έκατσα και έφτιαξα μια εικόνα με το farcry 4 με όλα τα Setup ρυθμίσεων για να δεις και να μου πεις αν είναι τόσο συμαντικά τα setting και αν τα κατεβάσεις πειράζει,απο το high και πάνω διαφορά δεν βλέπεις σε ultra και τέτοια,και ακόμα και στο Low τα σύγχρονα παιχνίδια μια χαρά γραφικάρες βγάζουν ισάξια με αυτά το ps4.

Δεν λέω κάποτε ήταν άθλια τα γραφικά σε low πχ στο crysis νόμιζες ότι έπαιζες san andreas αλλά τα γραφικά εξελίχθηκαν απο τότε,δεν είναι το ίδιο το low το τότε με το σήμερα και η κάρτα γραφικών πενταετίας τότε ήταν μια 8800gtx,ενώ τώρα είναι η 580gtx αντίστοιχη,τρομερά διαφορετικά νούμερα και ρυθμοί ανάπτυξης. 

farcry4.jpg

δεν είναι προτιμότερα τα 30fps,κολλάνε όλα  και είναι απαράδεκτο,πάντως για την πλάκα έβαλα τώρα far cry 4 με medium@1080p και ήταν στα 30-35 fps μια χαρά τρέχει και το 1080p ακόμα και για τα δικά σου δεδομένα που θες 30fps με 1080p.

και όσο για τις θολούρες που λες μια χαρά εικόνα βγάζει,σε αντίθεση με τις κονσόλες με το περιορισμένο τους field of view και που σου θολώνουν τα μακρινά για να μην κουράζεται η gpu και φανεί πόσο ψόφιο hardware έχουν για τις απαιτήσεις των σημερινών παιχνιδιών,αν δεν υπήρχε το mantle και το dx12 που κάνουν καλύτερη διαχείριση και κάποια κόλπα θα ήταν ακόμα χειρότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...