Moderators Malthador Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Το PS4 Pro φοράει GCN, και οι GCN κάρτες βγάζουν περισσότερα TFLOPS από τις αντίστοιχες NVIDIA. Βασικα τα tflops της NVidia δεν εχουν καμια σχεση με αυτά της AMD...άλλες αρχιτεκτονικες άλλο efficiency... 970 3.49 TFLOPS 290x 5.6 TFLOPS GTX Titan 4.5 TFLOPS Δεν χρειαζεται να σχολιασω κατι παραπανω...ολοι ξερουμε ότι η 290x ηταν η χειροτερη από τις 3...LOL Το fact δεν αλλάζει: ο φίλος είπε ότι ούτε οι πολύ ακριβές κάρτες δεν παίζουν το game σε very high 1080p60, πράγμα που απέχει πάρα πολύ από την πραγματικότητα όταν το κάνω στην δύο ετών κάρτα μου. ΥΓ¨: Εγώ το ξέρω ότι τα flops δεν μετράνε, οι console gamers είναι που αναλύουν πόσα flops βγάζει το PS4 Pro και πόσα το Scorpio. 1
vste Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Εξακολουθειτε να συγκρινετε ενα μηχανημα που κανει σχεδον οσο μονο η καρτα γραφικων που εχετε και να συγχαιρεστε ο ενας τον αλλον λεγοντας το αυτονοητο. - Μαγκα η GTX 1060 (350 ευρω) ειναι καλυτερη απο το PS4 Pro (410 ευρω). Αρα τα παιχνιδια στο PC (700+ ευρω) ειναι καλυτερα απο του PS4 Pro (410 ευρω). Ασε δε το απλο PS4 (310 ευρω). Του σκιζει τα ραμματα! - Νάι ρε μαγκα, αλλα και μικρη διαφορα να εχει το PS4 Pro σε σχεση με την GTX 1060 (350 ευρω) η δικια μου GTX 1070 (470 ευρω) το τσακιζει το ρημαδιασμενο! - Ειδες ποσο κουλ ειμαστε αδερφε! Παμε τωρα να το γραψουμε σε κανενα φορουμ, γιατι πρεπει να ειμαστε οι πρωτοι που καναμε αυτη την ανακαλυψη!
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Η κονσόλα αν πληρώνεις τα γκέιμς και συνδρομή για online βγαίνει πολύ πιο ακριβά από ένα gaming PC. 1
akiskar123 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Εξακολουθειτε να συγκρινετε ενα μηχανημα που κανει σχεδον οσο μονο η καρτα γραφικων που εχετε και να συγχαιρεστε ο ενας τον αλλον λεγοντας το αυτονοητο. - Μαγκα η GTX 1060 (350 ευρω) ειναι καλυτερη απο το PS4 Pro (410 ευρω). Αρα τα παιχνιδια στο PC (700+ ευρω) ειναι καλυτερα απο του PS4 Pro (410 ευρω). Ασε δε το απλο PS4 (310 ευρω). Του σκιζει τα ραμματα! - Νάι ρε μαγκα, αλλα και μικρη διαφορα να εχει το PS4 Pro σε σχεση με την GTX 1060 (350 ευρω) η δικια μου GTX 1070 (470 ευρω) το τσακιζει το ρημαδιασμενο! - Ειδες ποσο κουλ ειμαστε αδερφε! Παμε τωρα να το γραψουμε σε κανενα φορουμ, γιατι πρεπει να ειμαστε οι πρωτοι που καναμε αυτη την ανακαλυψη! Μορτη μου τι διαβαζεις αλλα post?...δεν συγκριναμε την 1060 με το ps4 pro...απλα απαντησαμε στο παλικαρι που θεωρει ανεκδοτο ότι η 1060 παιζει 4k με 30fps και νομιζει ότι το ps4 pro το να παιξει 4k δεν είναι ανεκδοτο... 1
jacksfr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Το fact δεν αλλάζει: ο φίλος είπε ότι ούτε οι πολύ ακριβές κάρτες δεν παίζουν το game σε very high 1080p60, πράγμα που απέχει πάρα πολύ από την πραγματικότητα όταν το κάνω στην δύο ετών κάρτα μου. ΥΓ¨: Εγώ το ξέρω ότι τα flops δεν μετράνε, οι console gamers είναι που αναλύουν πόσα flops βγάζει το PS4 Pro και πόσα το Scorpio. Την 970 την βλεπω στα 38 average και 27 minimum τωρα για να το λες εσυ και ο τυπας στο youtube ok http://www.techspot.com/review/1128-rise-of-the-tomb-raider-benchmarks/page2.html
KnightRider Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Φταίνε που βάζουν πολύ antialiasing,motion blur και post processing και απορώ γιατί τα βάζουν εφόσον γονατίζει αρκετά ??? Εγώ για να έχω 60fps στο PC πρέπει πάντα το antialiasing να είναι off + που έχω πιο καλή ευκρίνεια.
jacksfr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Το θεμα είναι ότι δεν είναι game changer...εάν μου ελεγαν όλα τα παιχνίδια θα είναι 1080p 60fps σιγουρα και όταν μπορούμε σε καποια θα είναι παραπανω από 1080p θα ηταν πιο τιμιο...τωρα να βγαινει η σονυ,και καποια μεσα και να μας προλογιαζουν περι νεες τεχνικες upscale είναι βλακείες... Αφου οι κονσολαδες παιζουν σε 40αρες από τα 2 μετρα και δεν μπορουν καταλαβουν την διαφορα της αναλυσης γιατι δεν κανουν όλα τα παιχνίδια της να τρεχουν με full MSAA και σταθερα 60fps σε 1080p... Ε γιατι σονυ?αλλα με jaguar cpu παλι είναι θαυμα αυτά που τρχει το ps4... Βασικα το μεγαλυτερο επιτευμα της σονυ είναι ότι εκανε πολύ κοσμο να πιστεει ότι εκανε το 4k gaming προσιτο στα 400€... Native 4k θα δεις μονο σε παιχνίδια remaster του ps3 η σε πολύ απλα indie... ΥΣ ουτε 1080p 60fps σηκωνει το pro(λογω cpu) αυτό μας λεει τουλάχιστον το rise of the tomb raider το οποιο θα τρεχει λεει πανω από τα 45fps και θα είναι unlocked και αναρωτιέμαι γιατι όχι locked 60fps... Επισης η 1060 ναι παιζει όλα τα παιχνίδια σε 4Κ... Όλα τα παιχνίδια στα max settings πιανει 25-30 μεσο ορο με high settings εχεις 4k 30fps παντου... https://www.youtube.com/watch?v=eWGevBpHHbI https://www.youtube.com/watch?v=Brd2Kv0Siaw https://www.youtube.com/watch?v=p6XezgMdI4o Αμα θελετε βαζω κι'αλλα... Δεν καταλαβες τι εννοω οταν λεμε σταθερα 30 με frame cap δηλαδη, πρεπει να παιζει σε ψηλοτερα frames αλλιως σε απαιτητικες σκηνες δε θα μπορει να το κρατησει 1
vste Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Η κονσόλα αν πληρώνεις τα γκέιμς και συνδρομή για online βγαίνει πολύ πιο ακριβά από ένα gaming PC. Εχει κλειδαδικα και η κονσολα. 2.5 ευρω assasins creed unity, 7 ευρω halo 5, 12 ευρω gears remastered, 5 ευρω battlefield ειναι τιμες που εχω πληρωσει εγω για xone, ps4 games. Επισης εχω αποκτησει συλλογη μεταχειρισμενα κουτατα παμφθηνα. Μολις σημερα αγορασα 65 ευρω απο εδω μεσα Doom, GTA V και Fallout 4 για xone. Ασε που αυριο επειδη ειναι κουτι μπορω να τα πουλησω ξανα. Ασχετο, πηρα και το Project Cars στο PC 10 ευρω και πολυ το γουσταρα Αν μιλας για παιχνιδια μονο απο τον Θειο βεβαια πασο. 50 ευρω για ενα ετος ps plus, ειναι 4 ευρω τον μηνα. Δεν εγραψε κανενας PCας για τα δωρεαν παιχνιδια του καθε μηνα. Αλλα ακομα και αυτο να μην μπει στην εξισωση αν εχω για 3 χρονια PS+ θα μου παει +150 το PS4. Ακομα και 400 να το εχω αγορασει το συνολο σε 3 χρονια ειναι 550-560. Θελεις να μου πεις οτι σε PC 700 ευρω δεν θα κανεις καμια αναβαθμιση μετα απο 3 χρονια; Και παλι ειναι ακριβοτερος. Να υπερασπιστω εγω τον PC? 1) Κανεις και πολλα αλλα πραγματα εκτος games. 2) Κρατας την βιβλιοθηκη σου οταν κανεις upgrade. 3) Ακομα και μονο για παιχνιδια να τον θελεις, αναγκαστικά προκειμενου να τον λειτουργισεις μαθαινεις 5 πραγματα απο τεχνολογια. 4) Λογο του οτι ειναι ελευθερη πλατφορμα και δεν χρειαζεσαι development kit, μπορει ο καθενας να βγαλει οτι εφαρμογη/παιχνιδι γουσταρει. Μερικα απο τα καλυτερα applications ειναι free. Πιστεψε με αν μπορουσα να ειχα μονο ενα μηχανημα, PC θα ηταν. Αυτοι κατα την γνωμη μου ειναι ωραιοι λογοι να παρει καποιος PC. Το να την λες συνεχεια απλα με τα pixels και τα frames εκτος απο παιδικο κατανταει και κουραστικο 2
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Εξακολουθειτε να συγκρινετε ενα μηχανημα που κανει σχεδον οσο μονο η καρτα γραφικων που εχετε και να συγχαιρεστε ο ενας τον αλλον λεγοντας το αυτονοητο. - Μαγκα η GTX 1060 (350 ευρω) ειναι καλυτερη απο το PS4 Pro (410 ευρω). Αρα τα παιχνιδια στο PC (700+ ευρω) ειναι καλυτερα απο του PS4 Pro (410 ευρω). Ασε δε το απλο PS4 (310 ευρω). Του σκιζει τα ραμματα! - Νάι ρε μαγκα, αλλα και μικρη διαφορα να εχει το PS4 Pro σε σχεση με την GTX 1060 (350 ευρω) η δικια μου GTX 1070 (470 ευρω) το τσακιζει το ρημαδιασμενο! - Ειδες ποσο κουλ ειμαστε αδερφε! Παμε τωρα να το γραψουμε σε κανενα φορουμ, γιατι πρεπει να ειμαστε οι πρωτοι που καναμε αυτη την ανακαλυψη! Εγώ δεν είπα τίποτα από αυτά που λες. Εγώ απάντησα στο φίλο που είπε ότι ούτε οι πιο ακριβές κάρτες δεν τρέχουν το RotTR σε 1080p60, το οποίο προφανώς και είναι όνειρο θερινής νυκτός. Ο φίλος συνέκρινε μηχάνημα με κάρτα, οπότε μάλλον σε αυτόν θα πρέπει να κάνεις υποδείξεις. Την 970 την βλεπω στα 38 average και 27 minimum τωρα για να το λες εσυ και ο τυπας στο youtube ok http://www.techspot.com/review/1128-rise-of-the-tomb-raider-benchmarks/page2.html Που είδες να έχω δώσει youtube link; Διαβάζουμε πρώτα τι λέει ο συνομιλητής μας, ναι;
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι, την συνδρομή για το online δεν την γλιτώνεις όμως.
jacksfr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Που είδες να έχω δώσει youtube link; Διαβάζουμε πρώτα τι λέει ο συνομιλητής μας, ναι; ΝΑΙ αλλά διάβασε και συ τι λέω δεν είπα οι πιο ακριβές είπα πολυ ακριβές κάρτες δεν παίζουν στα 60 και έδωσα και λινκ. Και για τον πιο πάνω που είπα εγώ οτι μπορεί το ps4 pro να παίξει native 4k?
georgepppo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 μερικοί μερικοί τι περιμένετε να παίξει και 4k native? για να το κάνεις αυτό θες pc 1000+ ευρώ και να είσαι σε ανεκτό framerate,και τα 30fps είναι ΑΘΛΙΑ για gaming για μένα,βάλτε ρε cap αν όχι στα 60 στα 45. και οι κονσόλες δεν έχουν και μέλλον αν τις αγοράσεις,εγώ στο ps3 έπαιξα granturismo 6 και κολλάγε όταν ήταν πολλά αμάξια,έπαιξα fallout 3 τόσο χάλια framerate είχα να δώ όταν είχα τον pentium 4 του 2001 με την agp ati 2600 και προσπαθούσα να παιξω far cry 1,έπαιξα gta iv τέρμα χάλια τα γραφικά και το framerate όλα τριμπο@ρ@ελο και σε άλλα ps3 το έχω δει,το pc απο την άλλη το έφτιαξα πριν 6 χρόνια και ακόμα μπορεί να παίξει τα πάντα και πόσο μου πήγε? κάπου 800 ευρώ αλλά έχω γλυτώσει την σάρα και την μάρα σε κόστος παιχνιδιών και ακόμα λειτουργεί άψογα στα παιχνίδια και σε 1080 στα περισσότερα με πάνω απο 40fps. οι κονσόλες είναι συσκευές με μέτριες κάρτες γραφικών και έναν επεξεργαστή πιο αργό και απο i3 που το πουλάνε 300-400 ευρώ και σου πουλάνε παραμύθια ότι θα κάνει και παπάδες ενώ θα δίνεις μια ζωή λεφτά στα παιχνίδια. 3
Heatspreader Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Επιβεβαιώθηκε απλά αυτό που είπα σε πρόσφατο Post μου.Έβγαλαν μια νέα κονσόλα για να γίνει ντόρος με το όνομα της SONY και να πουλήσει ξανά νέες κονσόλες. Αν άλλαζε απλά ένα χρώμα δεν θα είχε νόημα, έβαλαν λίγο καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά και διαφορετικό Design.Αν δεν υπάρξει κατακερματισμός στα παιχνίδια και όλοι παίζουμε τα παιχνίδια σε ίδιο frame rate και γραφικά πέρα από την ανάλυση, ας πούμε ότι δεν είναι τόσο μεγάλο το κακό. Σε διαφορετική περίπτωση είναι και μάλιστα μεγάλο.
KnightRider Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Πραγματικά απορώ γιατί βάζουν τόσο άθλια CPU λες και είναι σαν Intel Atom ??? Χάθηκε να του βάλουν έναν AMD FX 6300 ???
vste Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 ,το pc απο την άλλη το έφτιαξα πριν 6 χρόνια και ακόμα μπορεί να παίξει τα πάντα και πόσο μου πήγε? κάπου 800 ευρώ αλλά έχω γλυτώσει την σάρα και την μάρα σε κόστος παιχνιδιών και ακόμα λειτουργεί άψογα στα παιχνίδια και σε 1080 στα περισσότερα με πάνω απο 40fps. οι κονσόλες είναι συσκευές με μέτριες κάρτες γραφικών και έναν επεξεργαστή πιο αργό και απο i3 που το πουλάνε 300-400 ευρώ και σου πουλάνε παραμύθια ότι θα κάνει και παπάδες ενώ θα δίνεις μια ζωή λεφτά στα παιχνίδια. Μπραβο φιλε μου! Αξιοθαυμαστο που με ενα PC 6 χρονων και αξιας 800 ευρω, χωρις να εχεις ριξει ουτε ενα εξτρα ευρω ολα αυτα τα χρονια, παιζεις ολα τα παιχνιδια μια χαρα! Αν επιτρέπεται τι επεξεργαστη, καρτα γραφικων και ποση μνημη εχεις; Φανταζομαι κατι σε i5-760 με GTX 580. Αλλα μπορει και να κανω λαθος. Για το κομματι της πειρατειας, οτι τζαμπα παιχνιδια δηλαδη, το κανανε και οι κονσολες αυτο μεχρι την προηγουμενη γενια, οπως και οι φορητες της τωρινης. Δεν το επικροτω γιατι τα καλα πρεπει να τα πληρωνεις κατα την γνωμη μου, αλλα οπως εγραψα και πιο πανω πασο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα