Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αφήστε τα γραφικά και επικεντρωθειτε στα παιχνίδια. Εμένα δεν με πειράζει να παίζω και σε 900p που έχει το xbox αρκεί να είναι καλά τα παιχνίδια. Με το BC παίζω gears of war 2 και το απολαμβανω πολύ περισσότερο από πολλά next gen παιχνίδια εκεί έξω. Θα μπορούσα αντί για κονσόλα να αγόραζα την 1060 μιας και έχω έτοιμο pc με i5 μέσα, και να τα επαιζα όλα στα full.

• Like 2
Δημοσ.

Στα 4k native πάντα , θα μιλάμε από εποχή scorpio και playstation 5 και έπειτα. Ακόμη και με τα 6 tflops του scorpio , ναι μεν θα έχουμε αναλύσεις native 4k αλλα δύσκολο να βλέπουμε 60 fps. Σε λίγες περιπτώσεις μόνο και με πολλές θυσίες. Το Pro καλό για 1080p/60fps , ακόμη και 1440p/60fps με το hardware που έχει , το σηκώνει.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το Pro καλό για 1080p/60fps , ακόμη και 1440p/30fps με το hardware που έχει , το σηκώνει.

fixed :P

Δημοσ.

Το θεμα είναι ότι δεν είναι game changer...εάν μου ελεγαν όλα τα παιχνίδια θα είναι 1080p 60fps σιγουρα και όταν μπορούμε σε καποια θα είναι παραπανω από 1080p θα ηταν πιο τιμιο...τωρα να βγαινει η σονυ,και καποια μεσα και να μας προλογιαζουν περι νεες τεχνικες upscale είναι βλακείες...

Αφου οι κονσολαδες παιζουν σε 40αρες από τα 2 μετρα και δεν μπορουν καταλαβουν την διαφορα της αναλυσης γιατι δεν κανουν όλα τα παιχνίδια της να τρεχουν με full MSAA και σταθερα 60fps σε 1080p...

Ε γιατι σονυ?αλλα με jaguar cpu παλι είναι θαυμα αυτά που τρχει το ps4...

Βασικα το μεγαλυτερο επιτευμα της σονυ είναι ότι εκανε πολύ κοσμο να πιστεει ότι εκανε το 4k gaming προσιτο στα 400€...

Native 4k θα δεις μονο σε παιχνίδια remaster του ps3 η σε πολύ απλα indie...

ΥΣ ουτε 1080p 60fps σηκωνει το pro(λογω cpu) αυτό μας λεει τουλάχιστον το rise of the tomb raider το οποιο θα τρεχει λεει πανω από τα 45fps και θα είναι unlocked και αναρωτιέμαι γιατι όχι locked 60fps...

Επισης η 1060 ναι παιζει όλα τα παιχνίδια σε 4Κ...
Όλα τα παιχνίδια στα max settings πιανει 25-30 μεσο ορο με high settings εχεις 4k 30fps παντου...

https://www.youtube.com/watch?v=eWGevBpHHbI

https://www.youtube.com/watch?v=Brd2Kv0Siaw

https://www.youtube.com/watch?v=p6XezgMdI4o

Αμα θελετε βαζω κι'αλλα...

• Like 3
Δημοσ.

Το θεμα είναι ότι δεν είναι game changer...εάν μου ελεγαν όλα τα παιχνίδια θα είναι 1080p 60fps σιγουρα και όταν μπορούμε σε καποια θα είναι παραπανω από 1080p θα ηταν πιο τιμιο...τωρα να βγαινει η σονυ,και καποια μεσα και να μας προλογιαζουν περι νεες τεχνικες upscale είναι βλακείες...

Αφου οι κονσολαδες παιζουν σε 40αρες από τα 2 μετρα και δεν μπορουν καταλαβουν την διαφορα της αναλυσης γιατι δεν κανουν όλα τα παιχνίδια της να τρεχουν με full MSAA και σταθερα 60fps σε 1080p...

Ε γιατι σονυ?αλλα με jaguar cpu παλι είναι θαυμα αυτά που τρχει το ps4...

Βασικα το μεγαλυτερο επιτευμα της σονυ είναι ότι εκανε πολύ κοσμο να πιστεει ότι εκανε το 4k gaming προσιτο στα 400€...

Native 4k θα δεις μονο σε παιχνίδια remaster του ps3 η σε πολύ απλα indie...

ΥΣ ουτε 1080p 60fps σηκωνει το pro(λογω cpu) αυτό μας λεει τουλάχιστον το rise of the tomb raider το οποιο θα τρεχει λεει πανω από τα 45fps και θα είναι unlocked και αναρωτιέμαι γιατι όχι locked 60fps...

Επισης η 1060 ναι παιζει όλα τα παιχνίδια σε 4Κ...

Όλα τα παιχνίδια στα max settings πιανει 25-30 μεσο ορο με high settings εχεις 4k 30fps παντου...

https://www.youtube.com/watch?v=eWGevBpHHbI

https://www.youtube.com/watch?v=Brd2Kv0Siaw

https://www.youtube.com/watch?v=p6XezgMdI4o

Αμα θελετε βαζω κι'αλλα...

Παιδιά μην γράφεται αν είστε αδιάβαστοι λες γιατί παίζει στα 45 και όχι στα 60 σταθερά. Το rise of the tomb raider στο 1080p mode έχουνε πει πως θα παίζει στα highest settings.. Πολύ ακριβές κάρτες δεν μπορούν να παίξουν το συγκεκριμένο στα 60 μιλάμε για very high.

Για το άλλο που λες για τα 4k 30 σταθερά.

Τα 25 με 30 δεν είναι σταθερά θες 35-40 για να είναι σταθερά στα 30. Εννοείται την 1060 με τα 6 gb overclocked στα 2076mhz και με core i7 6700k overclocked και οσο πιο καινούργια τα παιχνίδια τόσο θα πέφτει η απόδοση της.

Δημοσ.

Παιδιά μην γράφεται αν είστε αδιάβαστοι λες γιατί παίζει στα 45 και όχι στα 60 σταθερά. Το rise of the tomb raider στο 1080p mode έχουνε πει πως θα παίζει στα highest settings.. Πολύ ακριβές κάρτες δεν μπορούν να παίξουν το συγκεκριμένο στα 60 μιλάμε για very high.

Για το άλλο που λες για τα 4k 30 σταθερά.

Τα 25 με 30 δεν είναι σταθερά θες 35-40 για να είναι σταθερά στα 30. Εννοείται την 1060 με τα 6 gb overclocked στα 2076mhz και με core i7 6700k overclocked και οσο πιο καινούργια τα παιχνίδια τόσο θα πέφτει η απόδοση της.

LOL ναι εγω είμαι ο αδιάβαστος απλα LOL...παναθεμα σας...

One part is called ‘High Frame Rate’, so that is actually locked at 1080p, but an unlimited frame rate, so it can go as fast as it possibly can. We’ve seen frame rates north of 45, and that’s kind of for the hardcore gamer, speedrunning and wanting the crispest controls I can possibly get. Visual fidelity be damned, but it still looks pretty good!

“The next switch, we call ‘Enhanced Visuals’. We throw everything we possibly can at the screen: rendering passes, PVR lighting, reflections and shadow details. That’s still at 1080p, but locked at 30 frames […] we just throw the kitchen sink in to get the highest pixel quality we can on screen.

Να φανταστω τα highest settings είναι στην φραση""""Visual fidelity be damned, but it still looks pretty good!"""

Επισης με την λογικη σου κανενα παιχνίδι στο υπαρχων ps4 δεν είναι σταθερο μιας και όλα παιζουν σχεδόν στα medium settings και όλα με μεσο ορο fps των 22-30 σε όλα τα παιχνίδια που είναι στα 30fps...

H 1060 με ένα πειραγμα στα settings σου δινει αξιοπρεπες αποτέλεσμα στα 4K...

Δημοσ.

Όταν η gtx1060 στο 4k με το ζορι φτάνει τα 25 με 28 fps στα ultra τότε για σταθερά 30 δουλεύεις στα medium-high. Ασε που απο μονη της εχει 300 ευρω ενω ολόκληρο ps4 pro κοστιζει 400. Προηγουμενως καποιος εβαλε το βίντεο του eurogamer με το horizon που εχει και γραφικαρες σε 4k να πιανει 28 με 30fps και το έκραξε κιόλας, 400 ευρω μηχάνημα? Ας ειμαστε σοβαροί..για τα λεφτα του ειναι άψογο και αν πιάνει 30fps στα 4k εστω και μη native ειναι άθλος!

• Like 2
Δημοσ.

Όταν η gtx1060 στο 4k με το ζορι φτάνει τα 25 με 28 fps στα ultra τότε για σταθερά 30 δουλεύεις στα medium-high. Ασε που απο μονη της εχει 300 ευρω ενω ολόκληρο ps4 pro κοστιζει 400. Προηγουμενως καποιος εβαλε το βίντεο του eurogamer με το horizon που εχει και γραφικαρες σε 4k να πιανει 28 με 30fps και το έκραξε κιόλας, 400 ευρω μηχάνημα? Ας ειμαστε σοβαροί..για τα λεφτα του ειναι άψογο και αν πιάνει 30fps στα 4k εστω και μη native ειναι άθλος!

Μαλλον δεν εχεις 1060 και γι αυτό τα λες αυτά...+ ότι μαλλον δεν εχεις παιξει ποτε με settings στο pc...μονο το MSAA σε καποια παιχνίδια μπορει να φαει και 10fps...μονο τα shadows να βαλεις από ultra στα high μπορει να κερδισεις 5frames...

Το άλλο το ανεκδοτο γιατι πραγματικα αυτό είναι ανεκδοτο...4Κ στο ps4 pro?μια αναλυση ένα κλικ πιο πανω από 1080p θα εχει και θα κανει upscale...τωρα τις παπαριες του digital foundry περι checkboard rendering κτλ ας τα αφησει για τα fanboys μπας και πειστουν ότι θα δουν 4k...

Είναι δυνατον από πανω η square enix να σου λεει ότι το rise of the tomb rairder θα τρεχει στα 4Κ 30fps και να μην μπορει να τρεξει το ιδιο παιχνιδι στα 1080p 60fps?

ποιον κοροϊδεύουν?εμας όχι παντως...

Όταν αυτοι θα λενε 4Κ να ξερεις θα εννουν το 4k το μαιμου αυτό που παει να σας περασει η sony...

Στην ουσια είναι ένα μηχανημα που στο 80% των παιχνιδιων του θα είναι 1080p αιντε μεχρι 1440p native και μεχρι εκει...εάν ειχε εστω ένα cpu επιπεδου i3 στο ps4 pro τοτε ναι θα μιλούσαμε για πολύ καλη περιπτωση...τα 60fps σε όλα τα παιχνίδια θα ηταν το πιο καλο και όχι οι ψευτοεντυπωσεις με το και καλα 4Κ...

• Like 1
Δημοσ.

Μαλλον δεν εχεις 1060 και γι αυτό τα λες αυτά...+ ότι μαλλον δεν εχεις παιξει ποτε με settings στο pc...μονο το MSAA σε καποια παιχνίδια μπορει να φαει και 10fps...μονο τα shadows να βαλεις από ultra στα high μπορει να κερδισεις 5frames...

Το άλλο το ανεκδοτο γιατι πραγματικα αυτό είναι ανεκδοτο...4Κ στο ps4 pro?μια αναλυση ένα κλικ πιο πανω από 1080p θα εχει και θα κανει upscale...τωρα τις παπαριες του digital foundry περι checkboard rendering κτλ ας τα αφησει για τα fanboys μπας και πειστουν ότι θα δουν 4k...

Είναι δυνατον από πανω η square enix να σου λεει ότι το rise of the tomb rairder θα τρεχει στα 4Κ 30fps και να μην μπορει να τρεξει το ιδιο παιχνιδι στα 1080p 60fps?

ποιον κοροϊδεύουν?εμας όχι παντως...

Όταν αυτοι θα λενε 4Κ να ξερεις θα εννουν το 4k το μαιμου αυτό που παει να σας περασει η sony...

Έχεις δίκιο δεν εχω την gtx1060, εχω όμως την gtx1070 και ξερω απο πρώτο χέρι πως συμπεριφερεται αυτή που ειναι και δυνατότερη. Τώρα το άλλο με τα pc settings το εκλαμβανω ως ανέκδοτο καθότι ασχολουμαι με το pc gaming εδω και 16 χρονια και εχουν περασει απο τα χερια μου πανω απο 15 καρτες γραφικών με πρώτη μάλιστα την geforce 2 gts (ακομα την εχω, βγαζω φωτο αν θες, απο τις πρώτες με ανεμιστηρακι) για την οποια έσκασα ενα σωρο λεφτα εν ετη 2000 (ηταν σχεδον η καλυτερη τοτε κατι σαν την gtx1080 του σήμερα) οπότε ναι δεν εχω ιδέα απο pc settings, msaa και άλλες pc αηδίες που καταστρέφουν το pure gaming, οτι θέτε λέτε ορισμένοι! Πραγματικά οτι θέτε!
  • Like 1
Δημοσ.

Σορρυ mate αλλα όταν γραφεις αυτό

"""Όταν η gtx1060 στο 4k με το ζορι φτάνει τα 25 με 28 fps στα ultra τότε για σταθερά 30 δουλεύεις στα medium-high"""

τοτε κατι καταλαβαίνεις λαθος..γιατι από τα ultra το αμεσως πιο κατω συνηθως είναι τα very high μετα τα high και μετα τα medium...εάν από τα ultra μεχρι τα medium-high κερδίζεις μονο 3-4 frames όπως λες εσυ τοτε κατι δεν κανεις σωστα...εάν εχεις την 1070 βαλε ένα παιχνίδι σε 4k με το DSR και βαλτα όλα ultra και κατεβασε μονο τα shadows ένα κλικ και δες ποσα fps κερδίζεις...

Παράδειγμα...https://youtu.be/p6XezgMdI4o?t=37

Στην αρχη όλα ultra χωρις msaa εχει 65-70fps όταν βαζει msaa 4x πεφτει στα 45-48...μονο με μια ρυθμιση του AA...

Τοτε ισως καταλάβεις ότι αυτό που λες δεν ισχυει...

Δημοσ.

Σορρυ mate αλλα όταν γραφεις αυτό

τοτε κατι καταλαβαίνεις λαθος..γιατι από τα ultra το αμεσως πιο κατω συνηθως είναι τα very high μετα τα high και μετα τα medium...εάν από τα ultra μεχρι τα medium-high κερδίζεις μονο 3-4 frames όπως λες εσυ τοτε κατι δεν κανεις σωστα...εάν εχεις την 1070 βαλε ένα παιχνίδι σε 4k με το DSR και βαλτα όλα ultra και κατεβασε μονο τα shadows ένα κλικ και δες ποσα fps κερδίζεις...

Τοτε ισως καταλάβεις ότι αυτό που λες δεν ισχυει...

Άλλη επίδραση έχει στα frames η αυξομείωση των settings σε μια gtx1070 και άλλη σε μια gtx1060, διαφωνούμε δηλαδή στον αριθμό των frames που κερδίζεις μειώνοντας τα settings. Γενικά πάντως ναι το msaa γονατίζει το σύμπαν, είναι μια σαχλαμάρα και μισή, το έχω πάντα κλειστό και το αλλάζω σε smaa όπως και τα shadows που επίσης γονατίζουν τις κάρτες γραφικών.

• Moderators
Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι η GTX 970 που μπορεί να τρέχει το συγκεκριμένο game στα 1080p60 σε high/very high ανήκει στο φάσμα των «πολύ ακριβών» καρτών; Εγώ λέω πως όχι, αλλά μπορεί να είμαι και αδιάβαστος.

Fun fact: Η 970 βγάζει λιγότερα Tflops από το PS4 Pro...

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι η GTX 970 που μπορεί να τρέχει το συγκεκριμένο game στα 1080p60 σε high/very high ανήκει στο φάσμα των «πολύ ακριβών» καρτών; Εγώ λέω πως όχι, αλλά μπορεί να είμαι και αδιάβαστος.

Fun fact: Η 970 βγάζει λιγότερα Tflops από το PS4 Pro...

Βασικα τα tflops της NVidia δεν εχουν καμια σχεση με αυτά της AMD...άλλες αρχιτεκτονικες άλλο efficiency...

970  3.49 TFLOPS

290x 5.6 TFLOPS

GTX Titan 4.5 TFLOPS

Δεν χρειαζεται να σχολιασω κατι παραπανω...ολοι ξερουμε ότι η 290x ηταν η χειροτερη από τις 3...LOL

Το MSAA γονατιζει το συμπαν γιατι είναι πραγματικο AA ενώ το SMAA είναι post processing aa...

To ιδανικο είναι να παιζεις σε οθονη με 180>dpi ώστε να μην χρειαζεσαι καθολου AA...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...