Anuminas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 4k απο τα lidl και οπως φαινεται ουτε ενα σταθερο έστω 30αρι fps δεν διατηρει ασκοπη σπαταλη ισχυος, καλυτερα να τα βγαζαν 1080p σταθερο 60αρι fps με καλυτερα γραφικά 1
music_lover Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι πάντως γεγονός πως οσο περισσότερο απομακρύνεσαι από την οθόνη τοσο λιγότερα βλέπεις και καταλαβαίνεις εκτός αν έχεις βιονικό μάτι και αναγνωρίζεις πχ το είδος antialiasing που τρέχει το παιχνίδι στα 3 μέτρα από την τηλεόραση..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι πάντως γεγονός πως οσο περισσότερο απομακρύνεσαι από την οθόνη τοσο λιγότερα βλέπεις και καταλαβαίνεις εκτός αν έχεις βιονικό μάτι και αναγνωρίζεις πχ το είδος antialiasing που τρέχει το παιχνίδι στα 3 μέτρα από την τηλεόραση.. Γι' αυτό προτείνουν κάποιοι μέγεθος+ανάλυση ανάλογα με την απόσταση θέασης. Αν κάθεσαι δλδ στα 3m είναι λάθος να αγοράζεις 40-50" 4Κ 1
Psaris Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 ασκοπη σπαταλη ισχυος, καλυτερα να τα βγαζαν 1080p σταθερο 60αρι fps με καλυτερα γραφικά αυτο θα ηταν κακο για το μαρκετινγκ ομως.......
music_lover Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Γι' αυτό προτείνουν κάποιοι μέγεθος+ανάλυση ανάλογα με την απόσταση θέασης. Αν κάθεσαι δλδ στα 3m είναι λάθος να αγοράζεις 40-50" 4Κ Ναι πράγματι εχω μια 50αρα στα 3 μέτρα και λέω πως επρεπε να την πάρω 55αρα απλα ξέφευγε αρκετά στα χρήματα. Τώρα όταν παίζω ps4 πηγαίνω λιγο πιο κοντά για να βλέπω καλύτερα. Έχουμε και θέμα με τα menu των παιχνιδιών, στην ουσία δεν τα βλέπεις σχεδόν καθόλου στα 3 μέτρα πχ υπότιτλους, σε 50αρα τηλεόραση, πρέπει να πας πιο κοντά και τα games δεν σου δινουν την δυνατότητα να τα μεγενθύνεις. Βλεπεις δεν ειμαι και καλός pc gamer για να βλέπω βελόνα στα άχυρα όπως αυτοί που κράζουν τις κονσολες ανελέητα χαχα
NickTG Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 @NickTg είναι όντως γνωστόν Επείσης ότι οι πι σι γκεϊμερς δεν έχετε φίλους συγνώμη για αυτό εκ μερους της σονυ.... Τους δώσαμε στη Sony να σας τους χαρίζει μπας και αγοράσετε κανένα παιχνίδι! Παρακαλούμε! Εν τω μεταξύ προσπαθώ και εγώ να αποκτήσω κανένα φίλο αλλά πάρα τις 20 κονσόλες που έχω δεν μου χάρισαν κανέναν ακόμα δυστυχώς!
bakosm Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Χαχα man mu πάρε ps4 προ και θα είσαι ποπα!!!
ELMastas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Με λίγα λόγια φύκια για μεταξωτές κορδέλες,πάνε να πουλήσουνε σε όσους πιάσουν "μάγκες",2 η 2 μιση Κ με Κάποια "μαγικά" για να μοιάζει με 4Κ και είναι δύσκολο να το ξεχωρίσετε όπως είπε και ο παππούς-παραμυθάς στήν συνεντεύξη,Ολοφάνερο προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι.. Τουλάχιστον αρχίζουν να παραδέχονται πως αυτό είναι που θα μπορεί να τρέξει απο πλευράς ανάλυσης για να μην φάνε τόσο ξύλο αργότερα. Το μόνο που έχει κάποια λογική να έχεις ενα τέτοιο μηχάνημα είναι να μπορεί να τρέχει κάποια VR παιχνίδια στο εγγυής μέλλον.
Stogianz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ που ανέκαθεν έπαιζα σε υπολογιστή (οχι λόγω καποιου κολλήματος αλλα λόγω τίτλων οπως counter strike,lol,cod)μπορώ να πω οτι ναι μεν στον υπολογιστή έχεις καλύτερα γραφικά (με το διπλάσιο και τριπλάσιο κόστος)αλλά και στην κονσόλα παίζεις μια χαρά. Θελω να παίξω ενα πιο competitive παιχνίδι στα 144hz 1080p? παίζω στον υπολογιστή,Θέλω κάτι πιο χαλαρό με τα φιλαράκια? παίζω άνετος στον καναπέ μου και στην τηλεόραση μου. Δεν καταλαβαίνω όλη αυτη την κόντρα σίγουρα ένας υπολογιστής των 1200€ θα παίζει καλύτερα απο μια κονσόλα των 400€ αλλα το καθένα εχει τα θετικά και τα αρνητικά του. P.s ωραιαο φαίνεται το ps4 pro μάλλον θα μπει στο wishlist για Χριστούγεννα ο Gamer ειναι gamer όπου και να παίζει,μακάρι βέβαια να μπορούσαμε να παίζαμε μαζι και απο κονσολα σε pc 3
uesugi1989 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι μπορούν, αν ο ένας είναι offline και το έχει ήδη installed Γίνεται αυτό? δε το γνωρίζω, θα το ψάξω @uesugi1989 κάνω paste αυτό που έγραψε..... Όσον αφορά τις τιμές βέβαια, το pc στα ίδια χρήματα με μία κονσόλα είναι καλύτερο και αν συμπεριλάβεις και τα έξτρα έξοδα της κονσόλας όπως psn+ και ακριβοτερα παιχνίδια η ψαλίδα ανοίγει. Έχει αποδειχτεί πολλές φορές αλλά για κάποιο λόγο κάποιοι συνεχίζουν να το αρνούνται. Share play λοιπόν είναι ή λέξη αν δεν έχεις υπόψιν γουγλ ιτ και περιληπτικά εγώ με άλλον έναν φίλο μοιραζομαι παιχνίδια και συνδρομή...τα κατεβάζουμε και οι δύο μας και παίζουμε και οι δύο on line με δικό μας λογαριασμό πληρώνοντας τα μισά μισά...Άρα πες μου εσύ που λες ότι "συνεχίζου με να το αρνούμαστε" πόσο θα σου πάει στο πι σι σου τώρα αν το κάνεις προπαραγγελια πχ το καινούριο callw of duty infinite warfare με το season pass ή έκδοση με τα ούλα του?γιατί εμένα από 110 που το έχει το στορ θα μου πάει 55 Ξέρω τι είναι το share play φίλε μου, έχω και ps4 και wii u και ps vita, αν και παίζω ελάχιστα εκεί πλέον, τα έχω δώσει στον μικρό μου αδερφό που είναι 12. Και πάλι πιο φτηνά θα σου βγει αν αγοράσεις από κλειδάδικα και κάνεις έρευνα αγοράς. Εγώ προσωπικά έχω να παίξω παιχνίδια on line από το δεύτερο call of duty, όταν ξεκλέψω λίγο χρόνο για να παίξω θέλω να ηρεμήσω με strategy παιχνίδια, rpg, racing ή κανα Tomb Raider, όχι να κοντραριστώ, να βριστώ και να μου σπασουν τα νεύρα με τα 10χροα και τα 12 χρονα που κατακλυζουν τους server πλέον στα διάφορα - αδιάφορα COD, R6, BF, Division κ.τ.λ., αν κρίνω από τον αδερφό μου και ΟΛΟΥΣ τους φίλους του. Το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα ή μάλλον που πήγα να παίξω στο PS4 ήταν το Bloodborne όταν είχε βγει αλλά είχε τόσα τεχνικά ζητήματα που δεν άντεξα. Δε λέω για τα frame drops και το stutter που ενίοτε έχει, δεν είμαι τόσο τελειωμανής για να με αποθαρρύνουν κάτι τέτοια, αλλά λέω για τους ατέλειωτους χρόνους loading, μέχρι κα ένα λεπτό λεπτό βαρούσε κάποιες φορές, δεν άντεξα και το παράτησα. Πρέπει να το έχουν πατσάρει τώρα νομίζω, εσύ που είσαι πιο ενεργός gamer στο playstation γνωρίζεις αν ισχύει και είναι λιγότερο το loading? Άμα είναι καλύτερα θα ξανασχοληθώ, στην ανάγκη θα του βάλω και τον ssd από το pc . Τώρα που αρχίζουν τα σχολεία και θα πάει γυμνάσιο ο μικρός σκέφτομαι να του το πάρω για κανά μήνα να παίξω το bloodborne, το Journey που έδωσαν τώρα στο psn και που θέλω να το παίοξω χρόνια τώρα αλλά δεν έτυχε και ίσως και το Uncharted
jacksfr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά μη λέτε οτι να ναι για τις 750ti και τα λοιπά οι κάρτες είναι σκουπίδια και συνήθως οι συγκρίσεις γίνονται σε κατι last gen παιχνίδια βλέπε gta5 που δεν έχουν Απαιτήσεις σε μνήμη και bandwidth για δείξτε μου πως παίζει η 750ti το doom για παράδειγμα? (γιατί διαβάζω για κατι 30 με 40 frames στα low!!Αυτές οι κάρτες είναι για τελείως άσχετους θέλουν αλλαγή καθε ενα με 2 χρόνια και τα σούπερ συγκριτικά που βάλατε είναι περσινά φετος έχουν την 950ti και μετα θα βάλουν την επομενη φθηνή. Δε μας λένε όμως πως παίζει πλεον η 750ti με μνημη 1 και 2gb. Επίσης δεν έχουν λειτουργικό πάνω ούτε μοχλο οπότε και η σύγκριση τιμής άκυρη είναι.. Βάζω και ενα απόσπασμα από το συγκριτικό με το budget pc της digital foundry γιατί μερικοί λένε οτι τους βολεύει.. Of course, as developers get to grips with the consoles, we may find that the PC we've created falls behind (already there are issues with texture quality in a couple of games - the amount of VRAM on the GPU will probably become much more important this year) Αυτά τα έγραφαν πέρυσι τέτοια εποχή φέτος άλλαξαν κάρτα και cpu στο "budget" pc... 2
bakosm Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Uesugi δυστυχώς δεν είμαι και εγώ τόσο ενεργός πλεον,έχω και εγώ 2 μικρά (το cod ενα παράδειγμα ήταν το ήξερα ότι θα λαβει αρνητικά σχόλια)και χαίρομαι να μιλάω με άλλους gamers απλά εντάξει δεν άντεχε αυτό το πράγμα οτι στις κονσόλες εμείς πληρώνουμε στον κωτσοβολο πχ 70€ γιατί είμαστε στοκοι και μπε ενώ στα πι σι τα αγοραζετε με τον πιο φθηνό δυνατό τρόπο γιατί είστε παουρ γιουζερς!!!υπάρχουν τρόποι για ολα να την βάλεις το ίδιο φθηνά.Τωρα αν δεν δεχεστε το share play σαν φθηνό τρόπο και μου λέτε για on line ενώ είσαι off line και ότι δεν έχουν φίλους εντάξει απλά hate είναι..
bedazzled Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Στο PC δεν εχουμε καμια τετοια λυση, να παιρνεις καλυτερη εικονα, σχεδον σαν 4k, απο χαμηλοτερης αναλυσης εικονα; Πολλοι εχουν πλεον 4k tv αλλα οχι pc με nvidia 1080. Για μεσαιες καρτες γραφικων θα ηταν πολυ καλη φαση ενα τετοιο scaling. Που ειναι το περιφημο scalability των pc; Τι μας κρυβουν κυριες και κυριοι; Μικροφωνο σε μενα.. Ο Cerny είπε ότι η Polaris του PS4 Pro είναι semi-custom έτσι ώστε να κάνει το reconstruction με μηδενικό κόστος... προφανώς η Polaris των PC δεν έχει αυτή την custom-ιά. Υπάρχουν τα virtual super res (AMD) και dynamic super resol (nvidia) ωστόσο πρέπει να το υποστηρίζουν και τα games. Στη πράξη είναι native rendering σε μεγαλύτερη ανάλυση και downscale στην native της οθόνης σου. AΝ έχεις το swadow of Mordor μπορείς να το τσεκάρεις στα μπαμ αυτό μέσα απ το παιχνίδι, χωρίς να μπλέξεις με nv control panel ή crimson. Επίσης αν το κάνεις να θυμάσαι πως τα χτυπήματα θα είναι ασάλιωτα στη gpu γιατί όπως είπα το παιχνίδι το κάνει rendering στην ανάλυση που θα δώσεις (υποθέτω πάνω από 1080). Άλλο DSR, άλλο reconstruction. 3
Anuminas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 οι polaris των pc τουλάχιστον η RX 480, που ανήκει στην μεσαια κατηγορία, έχει δυνατοτητα για κανονικό 4k σε 30 fps με very high ή high settings η ακόμη και 60 fps σε παιχνιδια σαν το Forza 6 Apex κατι λογικο αφου ως gpu ειναι ισχυροτερη της custom gpu polaris του ps4 pro. σε οθόνη pc λογω αποστασης η θολούρα του reconstruction θα ήταν ακομη πιο εμφανής, θα έκανε μπαμ οποτε λιγο νοημα έχει.
badbad Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι απαραίτητα γι αυτό που λες. Σκεψου το εξής.. αν η τάση όπως λες είναι η καθιέρωση του VR σε mainstream gaming experience και αυτό το μαραφετι δεν θα παίζει καλά σε 40+ εκατομμύρια που έχουν ήδη πωληθεί τότε πώς θα βάλουν της βάσεις;; Με αυτούς που θα αγοράσουν το pro? Που ούτε τόση επιτυχία θα έχει σε πωλήσεις το pro αλλά σκεψου και το άλλο. Ενας που παίρνει τώρα το pro δίνει 400€ και στο καπάκι δίνει αλλά 400€ για το VR. Βάλε ακόμα κάμερα motion controller παιχνίδια... Πάνω από 1000€. Πόσοι θα βρεθουνε να τα δώσουν παγκοσμίως; Θα βρεθούν όπως βρέθηκαν οι εκατομμύρια χρήστες iPhone που σκάνε από 700 ως 1000 ευρώ για ένα τηλέφωνο mainstream την στιγμή που μπορούν να κάνουν την δουλειά τους με τα μισά λεφτά... Τα γούστα πληρώνονται. Και εκεί έξω υπάρχουν πολλοί που βγάζουν γούστα με το πορτοφόλι τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα