Clock Master Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Εισαι σοβαρος; Νταβατζη στο πορτοφολι μου θα σε βαλω; Δεν παραπονεθηκα για την αγορα μου. Εγινε απολυτα συνηδητοποιημενα και δεν την μετανοιωνω. Και ολα μου τα παιχνιδια που με ενδιαφερουν τα τρεχει μια χαρα. Αυριο αν θελω παιρνω PC χιλιαρικου, το θεμα ειναι γιατι να το κανω; Για να μπαινω σε φορουμ να κοκορευομαι; Το θεμα ειναι οτι τι PC που πηρα, και συγνωμη που δεν σε ρωτησα κιολας, κανει σημερα καινουριο 200 ευρω πανω απο το απλο PS4 και 100 ευρω πανω απο το Pro. Βρες το εσυ πιο φθηνα καινουριο. Παιδια δεν θα ξαναγραψω σε ποστ με PCαδες, μερικοι ειστε απιστευτοι! Δηλαδη απο την μια γραφετε οτι το PC gaming ειναι φθηνο και απο την αλλη σνομπαρετε οποιοδηποτε μηχανημα σε ευρος τιμης κοντα σε κονσολες. Και τωρα πες μου δεν δειχνει απιστευτο κομπλεξ να καθεται κανεις και να γραφει τονους δηλητηριο για τις κονσολες την στιγμη που το ιδιο κανει και για αξιοπρεπεστατα φθηνα pc; Δεν ειναι κομπλεξικο να συγκρινει το μηχανημα των 1000 ευρω με το μηχανημα των 400; Δεν ξερω τι PC εχεις και ποσο σου στοιχησε και πραγματικα δεν με ενδιαφερει. Με τι ποστ που εκανες ομως να ξερεις οτι εχεις θεματα. Εισαι κομπλεξικος και μικροψυχος καθ ψαχνεις επιβεβαιωση μειωνοντας τους αλλους. Ημαρτον πια! Το adaptive scaling ειναι ημιμετρο, το ενα ειναι ημιμετρο, το αλλο ειναι γυφτικο, με το τριτο εισαι φτωχομπινες, με το 4ο πως αντεχεις να παιζεις ετσι; Απλά είναι άλλο πραγμα να λες "είναι σχεδόν το ίδιο" (μπαίνεις στη διαδικασία σύγκρισης) κάτι που φυσικά δεν ισχύει (ποτέ και καμμία upscaling technique δε θα φτάσει το native rendering) και άλλο να λες "ναι κατανοώ τι συμβαίνει αλλά εμένα δεν με ενοχλεί και απολαμβάνω το ίδιο τα games μου". Μη ξεχνάς ότι το μισό ίντερνετ κράζει την marketing τακτική της σόνυ και όχι το ίδιο το μηχάνημα το οποίο πρώτος είπα (αν και φανατικός pc gamer) ότι γα τη σαπίλα που κουβαλάει (αναφέρομαι κυρίως στο cpu κομμάτι του apu) κάνει παπάδες, κάτι που δεν σου κρύβω πως με εκνευρίζει αφόρητα, αφού εγώ πρέπει να τα σκάσω για ι5, ι7 και 8350 αντίστοιχα, αλλά οι βρωμιάρηδες οι devs εσάς σας φτιάχνουν και μένα με κατουράνε (υπερβάλλω λίγο αλλά πιάνεις τι θέλω να πω). Επίσης δε θα κουραστώ να λέω (βέβαια έχει μαλλιάσει πλέον η γλώσσα μου) ότι δεν μπορείς να τοποθετείς στο συνολικό κόστος της console εμπειρίας, μόνο τη τιμή της κονσόλας διότι και η σονυ και η μάικροσοφτ περιμένουν να βγάλουν από games περιφερειακά και υπηρεσίες.
VonLoutsos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Η 1060 που κάνει μόλις 299€ παίζει High 4k στα 30fps σταθερά. Σήμερα πρέπει να είναι κάποιος άσχετος για να πάρει κονσόλα και πόσο μάλλον να δώσει τόσα λεφτά για μουφο-4k. Χωρίς PC όμως την 1060 την βάζεις να κάθεται ενώ με το PS4 έχεις ένα μουφο 4Κ όπως λες αλλά κυρίως μπορείς να παίξει σε πολύ αποδεκτά(σε σχέση με τα λεφτά που ξοδεύεις) επίπεδα... 1
NickTG Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 @uesugi1989 κάνω paste αυτό που έγραψε..... Όσον αφορά τις τιμές βέβαια, το pc στα ίδια χρήματα με μία κονσόλα είναι καλύτερο και αν συμπεριλάβεις και τα έξτρα έξοδα της κονσόλας όπως psn+ και ακριβοτερα παιχνίδια η ψαλίδα ανοίγει. Έχει αποδειχτεί πολλές φορές αλλά για κάποιο λόγο κάποιοι συνεχίζουν να το αρνούνται. Share play λοιπόν είναι ή λέξη αν δεν έχεις υπόψιν γουγλ ιτ και περιληπτικά εγώ με άλλον έναν φίλο μοιραζομαι παιχνίδια και συνδρομή...τα κατεβάζουμε και οι δύο μας και παίζουμε και οι δύο on line με δικό μας λογαριασμό πληρώνοντας τα μισά μισά...Άρα πες μου εσύ που λες ότι "συνεχίζου με να το αρνούμαστε" πόσο θα σου πάει στο πι σι σου τώρα αν το κάνεις προπαραγγελια πχ το καινούριο callw of duty infinite warfare με το season pass ή έκδοση με τα ούλα του?γιατί εμένα από 110 που το έχει το στορ θα μου πάει 55 Είναι γνωστό άλλωστε ότι μαζί με ένα PS4 σου δίνουν δώρο και έναν φίλο με PS4 για να μπορείς να μοιράζεις τα έξοδα! 1
intos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Pc με 1070 κανει χιλιαρικο και βαλε στο νερο. Και παλι ας πουμε πως κανεις μια συγκριση μεταξυ του τουμπανου pc και του ps4 pro, τα γραφικα των exclusive ps4 pro μονο στα ονειρα και με την 1070 Με την προϋπόθεση ότι εχεις ηδη έναν υπολογιστη το αναφερω το παράδειγμα ... Αλλα όπως και να το κανουμε ένας υπολογιστης δεν παιζει μονο παιχνίδια ...λογικο είναι να δωσεις και το χιλιαρικο... αλλα αυτό που λες για το exclusive ps4 οσον αφορα τα γραφικα δεν ισχύει ... Δηλαδη θελεις να πεις ότι η σονυ εχει αναπτυξει καποια μηχανή γραφικων που οι άλλες εταιριες δεν μπορουν να φτασουν ?? Απλα η σονυ με διαφορα τρικ και με το γεγονός παντα ότι παιζεις σε μια μεγαλη τηλεοραση θα βαλει τις σαλτσες της απλα και μονο να φανει τουλάχιστον ένα ικανοποιητικο αποτέλεσμα στην εικονα ... Κατά τα αλλα δεν είναι μονο η εικονα αλλα και η κινηση ! Θα υποστηριζουν όλα 60 FPS ? Η μονη διαφορα που προκυπτει από αυτό που λες εχει να κανει μονο στο γεγονός ότι παιζεις ένα exclusive game σε μια κονσολα και εκει τελειωνει... Τιποτα δεν εχει να κανει με τα γραφικα η οτιδήποτε άλλο !
kexas22 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μπορεί καμία κονσόλα με τα σημερινά δεδομένα να παίξει 4κ native ούτε Pro ούτε Scorpion αλλιώς θα έκαναν 1200 € και πάνω.
kexas22 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μπορεί καμία κονσόλα με τα σημερινά δεδομένα να παίξει 4κ native ούτε Pro ούτε Scorpion αλλιώς θα έκαναν 1200 € και πάνω.
vste Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν διαφωνουμε οτι δεν ειναι καλυτερο το native 4k. Αυτο που ειπα και πεσαν μερικοι να με φανε, ειναι γιατι να μην εχω την επιλογη, αν το pc μου δεν σηκωνει 4k, να χρησιμοποιω adaptive scaling ωστε να εχω καλυτερο αποτελεσμα απο το native 1440p. Αν το παιχνιδι δειχνει καλυτερα απο 1440p με την scaling μεθοδο της Sony ειναι κακο δηλαδη; Ξεχνα για λιγο το PS4, μιλαω για pc. Για καποιους ναι απο οτι φαινεται. Υπαρχει μια αισθηση ελιτισμου που λεει οτι "η θα σκασεις 700 ευρω για καρτα, η εισαι λιγουρης". Εγω περιμενα ολοι οι κατοχοι pc να θελουν ενα τετοιο feature. Δηλαδη με το ιδιο hardware να παιρνεις καλυτερα γραφικα, εστω και στο ματι. Αντι αυτου ειδα την αποψη οτι αν θελεις να δεις καλυτερα γραφικα μην περιμενεις απο τους developers να κανουν κανενα optimize, απλα σκαστα για καλυτερη καρτα. Εχω ολα τα μηχανηματα και απολαμβανω παιχνιδια σε ολα. Η διαφορα της κονσολας απο το PC ΗΤΑΝ οτι λογο σταθερου hardware οι developers προσπαθουσαν λιγο παραπανω απο οτι στο PC. Για να μην παρεξηγηθω δεν λεω οτι ειναι καλυτερες απο το PC. Πλεον πιστευω οτι αυτη η εποχη φτανει στο τελος της. Πλεον τα σημερινα παιχνιδια θα θελουν hardware του αυριο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Γι' αυτό υπάρχει το DSR/VSR ή το render scale στα παιχνίδια που μπορείς να αυξήσεις την ανάλυση έστω και λίγο(Απλά είναι σαν να βάζεις SSAA(Downsampling). Στο PS4 κάνουν reconstruction και υπάρχει θολούρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Man mu...... Μπορούν δυο χρήστες να μοιραστούν μια συλλογή και να παίζουν ταυτόχρονα; Όχι, μόνο ένας χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση σε μια κοινή συλλογή ανά πάσα στιγμή. Άρα μπορούμε να τα κατεβάσουμε και οι δύο και να παίξουμε και οι δύο ταυτόχρονα;όχι...... Προφανώς λοιπόν μπορείς με φίλο σου να το πληρωσες μαζί και καλά θα κάνετε αλλά πρέπει να συννενοηστε ποτέ θα παίξει ποιος και σίγουρα δεν μπορείτε να παίξετε μαζι οι δύο σας..... Ναι μπορούν, αν ο ένας είναι offline και το έχει ήδη installed
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 αλλα αυτό που λες για το exclusive ps4 οσον αφορα τα γραφικα δεν ισχύει Σοβαρά ; Υπάρχει παιχνίδι στο PC με γραφικά Uncharted 4 ή και καλύτερα ; Όχι, άρα ισχύει. Υποψην οτι το Port που εγινε στο Crysis στο Xbox 360 ηταν φοβερο! Εκει το επαιξα και το ευχαριστηθηκα μιας και τοτε σε quad core με 5850 που ειχα κολλαγε αρκετα. Και off topic αλλα ηταν και με διαφορα το καλυτερο Crysis απο τα 3. To πρώτο Crysis είναι CPU Limited παιχνίδι, χρειάζεσαι i5/i7 στα 5.5-6Ghz για να έχεις ακατέβατο 60άρι(Επειδή το παιχνίδι δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί πάνω από δύο πυρήνες). Οι GPUs είναι αρκετές εδώ και χρόνια για το συγκεκριμένο παιχνίδι, απλά οι περισσότεροι CPUs είναι ο περιορισμός και είναι ο βασικός λόγος που η CryTek ''βιάστηκε'' να βγάλει την CryEngine 3. Τώρα όσο για το port στο X360, γελάνε και τα τσιμέντα. Έβλεπες ένα άδειο τοπίο όταν στο PC ήταν γεμάτο δέντρα, χόρτα κλπ και σε έπειθε ότι είσαι σε ζούγκλα.. 1
vste Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Σοβαρά ; Υπάρχει παιχνίδι στο PC με γραφικά Uncharted 4 ή και καλύτερα ; Όχι, άρα ισχύει. To πρώτο Crysis είναι CPU Limited παιχνίδι, χρειάζεσαι i5/i7 στα 5.5-6Ghz για να έχεις ακατέβατο 60άρι. Οι GPUs είναι αρκετές εδώ και χρόνια για το συγκεκριμένο παιχνίδι, απλά οι περισσότεροι CPUs είναι ο περιορισμός. Τώρα όσο για το port στο X360, γελάνε και τσιμέντα. Έβλεπες ένα άδειο τοπίο όταν στο PC ήταν γεμάτο δέντρα, χόρτα κλπ και σε έπειθε ότι είσαι σε ζούγκλα.. Αντε παλι.. ΦΥΣΙΚΑ και ηταν καλυτερο σε PC. Καμια σχεση με XBOX 360. Εγραψα οτι ηταν αξιοπρεπες port. Και επισης το PC που ειχα τοτε ηταν Q8200, 5850 και 8gb ddr2. Κατα πολυ ακριβοτερο απο το xbox. Ελα που σε εμενα (μπορει να εφταιγε τιποτα αλλο και οχι το παιχνιδι) κολλαγε σαν τρελο. Τελικα το επαιξα κουτσουρεμενο σε xbox και το ευχαριστηθηκα. Πουθενα δεν εγραψα οτι ηταν καλυτερο, μην αρπαζεστε. Αλλα δεν μπορω να μην παραδεχτω οτι σε PC υπολογιστικης ισχυος xbox 360 απλα δεν ετρεχε το Crysis. Ενω η κονσολα κουτσα στραβα το τσουλαει. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μα στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν απλά καλύτερο στο PC, αλλά στο X360/PS3 ήταν κυριολεκτικά ανύπαρκτο όπως βλέπουμε και στην παραπάνω φώτο Και εάν τα σημερινά παιχνίδια τα έφτιαχναν με βάση το PC, τέτοιες διαφορές θα βλέπαμε και σήμερα στα παιχνίδια PS4 vs PC. Γι' αυτό το Crysis/Crysis Warhead έχει παραμείνει το τελευταίο σωστό PC exclusive παιχνίδι που πραγματικά push-αρε τον οπτικό τομέα και δεν γονάτιζε τα συστήματα άδικα. Τώρα θα δούμε τι έχει να πει το PC στο Star Citizen. 1
bakosm Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 @ThReSh άρα μπορείς να παίξεις ον λαιν αρκεί να είσαι οφ λαιν;ενδιαφέρον άρα ούτε ίντερνετ δεν θες....Θα παίξεις φιφα πχ με φίλο σου στην ίδια ομάδα ον λαιν αρκεί ο ένας να είναι οφ λαιν...μμμ @NickTg είναι όντως γνωστόν Επείσης ότι οι πι σι γκεϊμερς δεν έχετε φίλους συγνώμη για αυτό εκ μερους της σονυ....
vste Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μα στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν απλά καλύτερο στο PC, αλλά στο X360/PS3 ήταν κυριολεκτικά ανύπαρκτο όπως βλέπουμε και στην παραπάνω φώτο Και εάν τα σημερινά παιχνίδια τα έφτιαχναν με βάση το PC, τέτοιες διαφορές θα βλέπαμε και σήμερα στα παιχνίδια PS4 vs PC. Γι' αυτό το Crysis/Crysis Warhead έχει παραμείνει το τελευταίο σωστό PC exclusive παιχνίδι που πραγματικά push-αρε τον οπτικό τομέα και δεν γονάτιζε τα συστήματα άδικα. Τώρα θα δούμε τι έχει να πει το PC στο Star Citizen. Ε καλα και εσυ.. Δεν ειναι τραγικοτερες οι διαφορες σε σχεση με το 1ο gaming pc που ειχα. Τοτε Voodo 2 και Half Life, Quake 2, Unreal σε σχεση με Playstation, Saturn και N64. Απλα τοτε δεν υπηρχε τοση γκρινια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα