Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά την Πέμπτη μου ήρθε από τον κωτσοβολο η συγκεκριμένη monitor tv που την είχαν προσφορά στα 120€,ήταν σε πάρα πολύ κατάσταση όταν την είδα με τις ζελατίνες της και όλα,την έχω συνδέσει με καλώδιο hdmi με την κονσόλα μου xbox one,το πρόβλημα είναι ότι μου δείχνει όλα τα παιχνίδια που παίζω πάρα πολύ χάλια,προσπάθησα να αλλάξω τις ρυθμίσειευχές χωρίς κανένα καλό αποτέλεσμα είναι λες και παίζω σε μια παλιά τηλεόραση,έκανα και εργοστασιακες ρυθμίσεις για να σιγουρευτώ,άλλαξα καλώδια hdmi,ξανασυνδεσα την κονσόλα μου με την παλιά τηλεόραση που είχα και εκεί τα έδειχνε όλα όμορφα,συνδεσα μία άλλη κονσόλα να σιγουρευτώ μήπως έφταιγε η άλλη κονσόλα μου χωρίς αποτελέσματα με όλα τα βήματα που ανάφερα παραπάνω,θα εκτιμούσα μια βοήθεια,ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Το έχω κάνει άλλαξα θύρα και την έβαλα στην hdmi/dvi θύρα άλλαξα και τις ρυθμίσεις της εικόνας πάλι να δω με τα ίδια αποτελέσματα.ευχαριστώ για την απάντηση

Δημοσ.

Όχι δεν είναι θολή η εικόνα απλός δείχνει πολύ χαμηλής ποιότητας γραφικά λες και είναι παίζω ένα παιχνίδι στα low settings,το xbox one έχεις κιόλας και κάτι βήματα για να ρυθμίσεις την οθόνη η την τηλεόραση σου για να δείχνει καλύτερα τα παιχνίδια έκανα τα βήματα και από εκεί να δω μήπως γίνει κάτι και πάλι χωρίς αποτέλεσμα.Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημοσ.

Πέρασε και το τελευταίο firmware. Επίσης από το τηλεκοντρόλ στο tools επιλέγεις - Παιχνίδι - αφού μιλάμε για κονσόλα.

Δημοσ.

Από μόνη της η monitor ήταν στο πρόσφατο firmware,το έχω βάλει το παιχνίδι από τα tools χωρίς αποτέλεσμα τα ίδια,ευχαριστώ για την απάντηση!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...