Προς το περιεχόμενο

Αντιστοίχιση Δίσκου και Πρόβλημα Σύνδεσης μετά από λίγη ώρα

zaskar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω ένα δίκτυο στημένο πάνω σε Win2003server και έχω ορίσει μια περιοχή του δίσκου ως share. Στη συνέχεια την έχω κάνει αντιστοίχηση ως δίσκο σε κάθε ένα PC με winXP που έχω στο δίκτυο. Αυτό που μου τι δίνει είναι πως όταν περνά αρκετή ώρα χωρίς να έχω να κάνω κάτι με τον δίσκο που έχω κάνει αντιστοίχηση αυτό μου αποσυνδέεται και δεν μου δίνει τη δυνατότητα να μπω παρά μόνο αν κάνω αποσύνδεση και επανασύνδεση στο δίκτυο. Βέβαια αυτό συμβαίνει και αν κάνω \\domain αντί να χρησιμοποιήσω την αντιστοίχηση αν και εδώ μπαίνει αλλά με αρκετή καθυστέρηση.

Ξέρει κανείς πως μπορώ να εξαφανίσω αυτό το πράγμα και να μην μου σπάνε τα νεύρα οι επανασυνδέσεις;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Windows NT uses two different autodisconnect parameters; one for disconnecting Remote Access Service (RAS) connections and another for disconnecting LAN connections. The RAS Autodisconnect parameter is well documented in the Windows NT Server Remote Access Service manual on page 82, but the LAN version is undocumented.

You can find the LAN autodisconnect parameter in the registry at:

HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\LanmanServer\Parameters

Purpose: The function is to disconnect idle sessions after a set number of minutes. The number of minutes can be set at a command prompt using the Net Config Server command. For example, to set the autodisconnect value to 30 minutes:

Net Config Server /autodisconnect:30

The valid value range of this REG_DWORD value is -1 to 65535 minutes at the command line. To disable autodisconnect set it to: -1

Setting Autodisconnect to 0 does not turn it off and results in very fast disconnects, within a few seconds of idle time.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...