Savvidis21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδια μια φιλη μου θελει να αγορασει κινητο και το budget ειναι μεχρι 200 ευρο κυριος τη νοιαζει μπαταρια, dual sim 4g και φυσικα γυναικα ειναι να εχει καλη καμερα... τις προτεινα meizu m3 note... δεν εχε ορεξη να ασχοληθει με rom οποτε οχι καλυτερα κατι σε xiaomi. Θα εκτιμουσα και μια ποιο εμπειρη γνωμη αν ειναι ευκολο Ευχαριστω εκ των πρότερων
panos- Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Και με τα Xiaomi θα πρέπει να ασχοληθει. Δες το Moto G3 16gb. 1
stevengreeceGR Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δες τα Moto G4 και Nexus 5X. Από την άλλη ξέρω μέχρι και άτομο άνω των 60 ετών με Xiaomi. Δεν χρειάζεται να ασχοληθειτε με τις Rom. Απλώς να έχει προεγκατεστημένα τα ελληνικά, αγγλικά και το Play Store.
Savvidis21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Οκ ευχαριστω για τις προτασεις
ziaba Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδια μια φιλη μου θελει να αγορασει κινητο και το budget ειναι μεχρι 200 ευρο κυριος τη νοιαζει μπαταρια, dual sim 4g και φυσικα γυναικα ειναι να εχει καλη καμερα... τις προτεινα meizu m3 note... δεν εχε ορεξη να ασχοληθει με rom οποτε οχι καλυτερα κατι σε xiaomi. Θα εκτιμουσα και μια ποιο εμπειρη γνωμη αν ειναι ευκολο Ευχαριστω εκ των πρότερων δες και το Samsung Galaxy J5 Dual 2016
Alexthekiller1993 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Για μενα η καλυτερη επιλογη ειναι το Huawei P9 Lite . Το εχω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος , η μπαταρια ενω ειναι 3000mah και περιμενα να βγαζει καμια μερα βγαζει ανετα 2 ! Τρομερη οθονη 1080p και πολυ γρηγορο δακτυλικο αποτυπωμα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα