Θεkλα Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Εβαλα στο πλυντηριο κατι τζιν. 60 βαθμους. Ξερει κανεις αν θα μπουν; Να τα κλαιω ηδη;
NikosKallithea Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 30 άντε 40 και ανάποδα πλένονται τα τζιν 1
LongTom Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 30 άντε 40 και ανάποδα πλένονται τα τζιν Το αυτό. Διαβάζουμε τις ετικέτες πριν τα χώσουμε όλα στο πλυντήριο. Επίσης καλό είναι μια στο τόσο να τα βγάλουμε να λιαστούν/αεριστούν(ανάποδα πάντα) για καμιά μέρα αντί για κανονικό πλύσιμο. Αντέχουν περισσότερο έτσι, με το είπε ένας ψαγμένος πωλητής πριν χρόνια και μέχρι τούδε είναι καλή συμβουλή.
Θεkλα Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ειναι κέρματοπλυντηριο κ δε σταματα νομιζω. Για αυτο εβαλα κ 60. Ποιος ξέρει ποιος ειχε πλυνει πριν.
idomeneas7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Το αυτό. Διαβάζουμε τις ετικέτες πριν τα χώσουμε όλα στο πλυντήριο. Επίσης καλό είναι μια στο τόσο να τα βγάλουμε να λιαστούν/αεριστούν(ανάποδα πάντα) για καμιά μέρα αντί για κανονικό πλύσιμο. Αντέχουν περισσότερο έτσι, με το είπε ένας ψαγμένος πωλητής πριν χρόνια και μέχρι τούδε είναι καλή συμβουλή. Έτσι κι αλλιώς αντέχουν πολύ, έχω τζιν από το γυμνάσιο που φοραω ακομα. Καλός ο αερισμός του ρούχου αλλά για υγιεινή και όχι αντοχή.
NikosKallithea Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Τίποτα δεν θα πάθουν πιστεύω. Τι να πάθουν δηλαδή, απλά ξεβαθούν, κάνουν γραμμές(ειδικά αν είναι σκούρα τα χρώματα) και στενεύουν, στα 5-6 πλησυματα των 60 πας για άλλο
zio10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Τι να πάθουν δηλαδή, απλά ξεβαθούν, κάνουν γραμμές(ειδικά αν είναι σκούρα τα χρώματα) και στενεύουν, στα 5-6 πλησυματα των 60 πας για άλλο Εννοώ με το ένα πλύσιμο, δε νομίζω να γίνει κάτι τραγικό! Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχω πλύνει τζιν στους 60 και τίποτα δεν έγινε. 1
LongTom Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Έτσι κι αλλιώς αντέχουν πολύ, έχω τζιν από το γυμνάσιο που φοραω ακομα. Καλός ο αερισμός του ρούχου αλλά για υγιεινή και όχι αντοχή. Τι να σε πω, δεν ξέρω. Έτσι με είπε, έτσι τα μεταφέρω,αν και φυσικά παίζει να έχεις δίκιο και εκείνος να εννοούσε άλλα.
Irene.j Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Τι να σε πω, δεν ξέρω. Έτσι με είπε, έτσι τα μεταφέρω,αν και φυσικά παίζει να έχεις δίκιο και εκείνος να εννοούσε άλλα. Οσο περισσοτερο πλενεις ενα ρουχο τοσο περισσοτερο φθειρεται. Γι αυτο σε ειπε να το αεριζεις (οχι ηλιο) αντι κανονικο πλυσιμο. Εννοειται βεβαια οτι δεν ειναι μες τη μπιχλα.
LongTom Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Οσο περισσοτερο πλενεις ενα ρουχο τοσο περισσοτερο φθειρεται. Γι αυτο σε ειπε να το αεριζεις (οχι ηλιο) αντι κανονικο πλυσιμο. Εννοειται βεβαια οτι δεν ειναι μες τη μπιχλα. Ναι ρε, ο άνθρωπος είπε μια στις τόσες, όχι να γίνω βρωμίλος... 1
Θεkλα Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπόν. Μια χαρά είναι. Μπήκαν λίγο. Αλλά θα εμπαιναν ετσι κι αλλιως με το πλυσιμο. Δε μπορώ να κάνω τη σύγκριση. Πάντως φοριουνται κανονικά. 1
Mau-Maus Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπόν. Μια χαρά είναι. Μπήκαν λίγο. Αλλά θα εμπαιναν ετσι κι αλλιως με το πλυσιμο. Δε μπορώ να κάνω τη σύγκριση. Πάντως φοριουνται κανονικά. Ολο αυτό για να μας πεις οτι αδυνάτισες? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα