Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

30 άντε 40 και ανάποδα πλένονται τα τζιν

Το αυτό.

Διαβάζουμε τις ετικέτες πριν τα χώσουμε όλα στο πλυντήριο.

Επίσης καλό είναι μια στο τόσο να τα βγάλουμε να λιαστούν/αεριστούν(ανάποδα πάντα) για καμιά μέρα αντί για κανονικό πλύσιμο.

Αντέχουν περισσότερο έτσι, με το είπε ένας ψαγμένος πωλητής πριν χρόνια και μέχρι τούδε είναι καλή συμβουλή.

Δημοσ.

Το αυτό.

Διαβάζουμε τις ετικέτες πριν τα χώσουμε όλα στο πλυντήριο.

Επίσης καλό είναι μια στο τόσο να τα βγάλουμε να λιαστούν/αεριστούν(ανάποδα πάντα) για καμιά μέρα αντί για κανονικό πλύσιμο.

Αντέχουν περισσότερο έτσι, με το είπε ένας ψαγμένος πωλητής πριν χρόνια και μέχρι τούδε είναι καλή συμβουλή.

Έτσι κι αλλιώς αντέχουν πολύ, έχω τζιν από το γυμνάσιο που φοραω ακομα. Καλός ο αερισμός του ρούχου αλλά για υγιεινή και όχι αντοχή.

Δημοσ.

Τίποτα δεν θα πάθουν πιστεύω.

Τι να πάθουν δηλαδή, απλά ξεβαθούν, κάνουν γραμμές(ειδικά αν είναι σκούρα τα χρώματα) και στενεύουν, στα 5-6 πλησυματα των 60 πας για άλλο

Δημοσ.

Τι να πάθουν δηλαδή, απλά ξεβαθούν, κάνουν γραμμές(ειδικά αν είναι σκούρα τα χρώματα) και στενεύουν, στα 5-6 πλησυματα των 60 πας για άλλο

Εννοώ με το ένα πλύσιμο, δε νομίζω να γίνει κάτι τραγικό! Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχω πλύνει τζιν στους 60 και τίποτα δεν έγινε.

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι κι αλλιώς αντέχουν πολύ, έχω τζιν από το γυμνάσιο που φοραω ακομα. Καλός ο αερισμός του ρούχου αλλά για υγιεινή και όχι αντοχή.

Τι να σε πω, δεν ξέρω.

Έτσι με είπε, έτσι τα μεταφέρω,αν και φυσικά παίζει να έχεις δίκιο και εκείνος να εννοούσε άλλα.

Δημοσ.

Τι να σε πω, δεν ξέρω.

Έτσι με είπε, έτσι τα μεταφέρω,αν και φυσικά παίζει να έχεις δίκιο και εκείνος να εννοούσε άλλα.

Οσο περισσοτερο πλενεις ενα ρουχο τοσο περισσοτερο φθειρεται. Γι αυτο σε ειπε να το αεριζεις (οχι ηλιο)  αντι κανονικο πλυσιμο. Εννοειται βεβαια οτι δεν ειναι μες τη μπιχλα.  :D

Δημοσ.

Οσο περισσοτερο πλενεις ενα ρουχο τοσο περισσοτερο φθειρεται. Γι αυτο σε ειπε να το αεριζεις (οχι ηλιο)  αντι κανονικο πλυσιμο. Εννοειται βεβαια οτι δεν ειναι μες τη μπιχλα.  :D

Ναι ρε, ο άνθρωπος είπε μια στις τόσες, όχι να γίνω βρωμίλος...

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν. Μια χαρά είναι. Μπήκαν λίγο. Αλλά θα εμπαιναν ετσι κι αλλιως με το πλυσιμο. Δε μπορώ να κάνω τη σύγκριση.

Πάντως φοριουνται κανονικά.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν. Μια χαρά είναι. Μπήκαν λίγο. Αλλά θα εμπαιναν ετσι κι αλλιως με το πλυσιμο. Δε μπορώ να κάνω τη σύγκριση.

Πάντως φοριουνται κανονικά.

Ολο αυτό για να μας πεις οτι αδυνάτισες? :-D

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...