asedas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερίζω όλα τα παιδιά. Λοιπόν ξαφνικά σήμερα το μεσημέρι απέκτησα ένα μεγάλο θέμα με το PS4. Το είχα βάλει σε Standby Mode και κατέβαζα το Overwatch,μετά απο κανένα μισάωρο που επέστρεψα ήταν κλειστό. Προσπάθησα να το ανοίξω αλλά τίποτα. Έτσι όταν έβγαλα το καλώδιο τροφοδοσίας και το ξαναέβαλα κάνει το εξής: Ανοίγει για περίπου ένα δευτερόλεπτο και μετά ακούγεται κάτι σαν να πέφτει ασφάλεια και κλείνει.Μετά είναι νεκρό,όσες φορές και να το ανοίξεις δεν λειτουργεί. Όταν βάλεις-βγάλεις το καλώδιο κάνει το ίδιο. Δοκίμασα άλλη μπρίζα,άλλο καλώδιο αλλά τίποτα... Προσωπικά μου φαίνεται σαν θέμα με το τροφοδοτικό. Η ερώτηση για την εγγύηση έχει ως εξής. Εγώ το είχα αγοράσει στα μέσα Ιούνη του 16,απο φίλο εδω μεσα σφραγισμένο. Αυτή τη στιγμή το μόνο που έχω είναι ενα δελτιό αποστολής και όχι απόδειξη. Το PS4 όπως βλέπω είναι αγορασμένο από την εταιρία Γερμανός. Με καλύπτει η εγγύηση αν πάω σε ενα κατάστημα Γερμανός με αυτό το χαρτί?? Ή αν οχι μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Και πιο πολύ ρωτάω επειδη με έχει φάει η αγωνία και πρέπει να περιμένω μέδρι Δευτέρα να πάω στο κατάστημα. Όποιος μπορεί να με βοηθήσει θα του ήμπυν ευγνώμων. Ευχαριστώ πολύ!!
SonicAI Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ειχα και εγω το ιδιο θεμα. Το γυρισα αναποδα και το χτυπησα ελαφρα μερικες φορες πισω στο μερος που ειναι το τροφοδοτικο. Μετα δουλεψε και δουλευει κανονικα μεχρι σημερα. Το δελτιο αποστολης ειναι του γερμανου η του παιδιου που σου στειλε την κονσολα; Γιατι δεν ζητας την αποδειξη απο το παιδι; 1
pita_kontosouvli Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Συνήθως στον Γερμανό κρατάνε αποδείξεις στο σύστημα τους βάσεις SN της συσκευής. Πήγαινε για επανέκδοση της απόδειξης. Αλλιώς κάλεσε επιτόπου την σόνυ και δες μέχρι πότε έχεις εγγύηση βάσει SN.
asedas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Θα δοκιμασω αυτο με τα ελαφρα χτυπηματακια αν και να ειμαι ειλικρινης δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος καθως το δοκιμασα λιγο το μεσημερι αλλα μακαρι. Το δελτιο αποστολης δεν ειναι του Γερμανου,ειναι της εταιριας που εκανε την μεταφορα αλλα αναφερεται ο Γερμανος πανω. Θελω να δω μηπως μπορεσω να βρω λυση με το δελτιο αποστολης ή το S/N και μετα να κοιταξω το παλικαρι για την αποδειξη που δυσκολα πιστευω να την εχει.Ημασταν και αρκετα μακρια και το ιδανικο θα ηταν να μην χρειαστει αυτο το βημα. Σας χιλιοευχαριστω και τους 2 για τις απαντησεις σας!
panbil Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 πηγαινε ρωτα στον γερμανο με το δελτιο που εχεις για αρχη αυτο θα εκανα αλλιως μετα με το δελτιο θα ρωταγα την cometron πουθ ειναι για τις κονσολες της σονυ εδω στην ελλαδα ισως και να το δεχτουν
mikele13- Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 ακριβως το ιδιο προβλημα ειχε φιλος με ps4 κ του την αλλαξαν αμεσως στην Cometron παρε τηλεφωνο την Δευτερα την Cometron να δεις τι θα σου πουνε. αμφιβαλλω να ασχοληθει ο Γερμανος,καντο μονος σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα