Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ενας φιλος μου εχει παρει το 640xl 150 ευρω. Εχει τα 10 πανω. Κανει πολυ απλη χρηση, σερφαρισμα, καμια φωτογραφια, facebook, messenger. Δεν ειναι κακο, αλλα εκεινο το facebook και το messenger θελει υπερβολικα πολλη ωρα να ανοιξει. Ριχνει και κατι reboot τωρα τελευταια, αλλα ας το παραβλεψουμε αυτο, γιατι μπορει να ειναι μεμονωμενο περιστατικο.

Μια αλλη φιλη μου, που κανει σχεδον τα ιδια, εχει παρει ενα huawei p7 lite, 170 ευρω. Δεν ειναι τελειο τηλεφωνο, αλλα δεν της κολλαει, ανοιγει ικανοποιητικα τις εφαρμογες, εχει καλουτσικη καμερα και καλη αυτονομια και ειναι και δικαρτο. 

Τι θελω να πω με τα δυο αυτα παραδειγματα; Οτι η microsoft εχασε τον απλο χρηστη που θελει να κανει δυο πραγματα ολα και ολα, γιατι εκανε βλακειες η ιδια, ενω ταυτοχρονα ο ανταγωνισμος κινηθηκε γρηγορα και καλυψε το κενο. Αν μπορει ο απλος χρηστης να παρει σχετικα φθηνα ενα τηλεφωνο που ειναι οκ, και εχει να διαλεξει μεταξυ windows και android (ios δεν παιζει εδω) θα παρει ξεκαθαρα το android. 

Για τις διαφημισεις στο android, δε χρειαζεται ουτε root ουτε τιποτα. Καθε εφαρμογη που εχει διαφημισεις, εχει και εκδοση χωρις διαφημισεις που κοστιζει 0,99 ή 1,99 ή λιγο παραπανω. Ε δεν ειναι και τιποτα να δωσεις κανενα δεκαευρο να παρεις πεντε - εξι εφαρμογες που χρησιμοποιεις συνεχεια. Εγω που δε μπορω να βλεπω διαφημισεις, αυτο εχω κανει.

Δημοσ.

νομιζα οτι ημασταν σε τεχνολογικο φορουμ ,προφανως ο ασχετος θα τα σκασει χοντρα για να μην εχει θεματα η θα βασανιζεται με σαπακια

το ζητημα ειναι οτι στο android μπορεις στα αλλα οχι

γραψε λαθος 4ετια ,asus padfone a66

http://www.gsmarena.com/asus_padfone-3965.php

Κοιτα να δεις τι γινεται τωρα..εχω αναφερει αρκετα αρνητικα των windows mobile αλλα θελοντας να ειμαι αντικειμενικος σαν χρηστης των τελευταιων εχω να σου πω τα εξης..εχες την παραμικρη ιδεα το ποσο καλυτερα θα τρεχει αυτη την στιγμη το 820 που εχω ειτε με 8,1 ακομα και με τα 10ρια σε σχεση με το asus που εχεις? Οτι και να του κανεις. Και ακριβως ιδια εποχης με ιδια χαρακτηριστικα ετσι? Και ασε αυτα περι τεχνολογικου forum σε αλλους που κανουν root για να σωσουν οτι μπορουν ενω στα wm απλα δεν χρειαζεται..το αν η μικρομαλακη μαλακιζεται ειναι αλλο θεμα..

Δημοσ.

οπως εγραψα εχω κ το 730 οποτε ξερω τι ψαρια πιανουν τα 8.1 κ 10

πολυ αμφιβαλω οτι τρεχει καλυτερα ακομα κ με 8.1 

περα απο αυτο εγω μπορω να τρεξω οτιδηποτε κυκλοφορει σε mobile os, εσυ οχι

αν θες τρεχουμε κ οι 2 antutu κ ποσταρουμε εδω

Δημοσ.

οπως εγραψα εχω κ το 730 οποτε ξερω τι ψαρια πιανουν τα 8.1 κ 10

πολυ αμφιβαλω οτι τρεχει καλυτερα ακομα κ με 8.1 

περα απο αυτο εγω μπορω να τρεξω οτιδηποτε κυκλοφορει σε mobile os, εσυ οχι

αν θες τρεχουμε κ οι 2 antutu κ ποσταρουμε εδω

Ποσταρε μου antutu 6 me to asus και εγω θα σου ποσταρω με το 640 και το 820..εισαι μεσα?

Επισης ποια εκδοση του adroid του εχεις περασει?

Δημοσ.

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς haters και την χολή που βγάζουν. Το άρθρο λέει ξεκάθαρα ότι η Microsoft αποσύρει οριστικά την σειρά lumia όχι όμως και τα windows mobile. Ας μην ξεχνάμε ότι πριν λίγες μέρες η HP κυκλοφόρησε το υπερκινητο HP ELITE X3 με windows 10 και continuum.

• Like 3
Δημοσ.

Καταλαβαίνεις ότι έχει μείνει στην 4.1.1 ενώ έχει βγει η 7

μην βιαζεσαι αδερφε ,μην βιαζεσαι 

ασε που κ παλι πιο πληρες λειτουργικο ειναι απο τα wp

κ δευτερο run

Screenshot_2016_09_11_19_29_36_1.png

Δημοσ.

Καλησπερίζω τα πλήθη!

Η αναφορά που κάνει το άρθρο σε σχέση με την αφαίρεση του link για το Lumia αποτελεί αναδιοργάνωση της ιστοσελίδας της Microsoft. Το Lumia υπάρχει κανονικότατα κάτω από τα devices> windows phone.

Αύτη τη στιγμή γράφω από ένα 640LTE το οποίο με έχει βολέψει απίστευτα. Δουλεύω με 4 χώρες μέσω cloud, OneDrive, OneNote κτλ. και είναι πραγματικό εργαλείο. Έχω δουλέψει και με iPhone & android άλλα την οργάνωση που έχω με το Lumia δεν την είχα με τ' άλλα δύο. Στο κάτω-κάτω, όλα εξαρτώνται από το τι ζητά ο κάθε χρήστης. Για fun, πας σε android. Για μόστρα πας σε iPhone. Για δουλειά πας σε Lumia. Όσο για την υποστήριξη της Microsoft, είναι απλά καταπληκτική. Για κάθε θέμα, το πολύ σε 2-7 λεπτά μιλάω με εκπρόσωπό τους και λύνονται όλα τα πιθανά θέματα.

Βέβαια λειτουργώ καθαρά σε επαγγελματικό περιβάλλον και συνδυάζω workstation, laptop, tablet & phone με Windows. Μου έχουν λύσει τα χέρια.

Επομένως, όλα εξαρτώνται για το τι το θέλει ο καθένας. Αλλά το να πεθάνουν τα κινητά της Microsoft το βλέπω χλωμό. Μάλλον για αλλαγή target group πάρα για θάνατο.

• Like 2
Δημοσ.

μην βιαζεσαι αδερφε ,μην βιαζεσαι 

ασε που κ παλι πιο πληρες λειτουργικο ειναι απο τα wp

κ δευτερο run

Screenshot_2016_09_11_19_29_36_1.png

Wp Ss 20160911 0002

Wp Ss 20160911 0001

Aπο το 640 αυτα...το 820 ξερεις ποσο βγαζει?

Δημοσ.

Wp Ss 20160911 0001

βαλε κ το 820

Δεν το εχω ευκαιρο τωρα αλλα βγαζει πανω απο 30,000..θα στο βαλω ποιο μετα αν ειναι..τι εχεις να πεις για αυτη την μεγαλη διαφορα λοιπον?

Wp Ss 20160911 0003

Να ενα run ακομα...για πες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...