stevengreeceGR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 @Demon Lord Όταν ειμουν άσχετος τελείως με την τεχνολογία, είχα πάρει την πρώτη μου Android συσκευή αυτό το ταμπλετ. Το είχα γεμίσει φουλ όλα τα 16γιγα που είχε μέσα και μία μέρα κόλλησε. Δεν ήξερα τι να κάμω αφού ειμουν άσχετος, πήγα στον Γερμανό και μου είπαν για να ξεκολλήσει χρειάζεται απλώς να βάλω μία καρφίτσα σε μία μικρή τρύπα ώστε να κάνει επανεκκίνηση. Βρήκαμε μία τρύπα που ήταν το μικρόφωνο, βαλανε την καρφίτσα και τη σπρωχναμε για να ξεκολλήσει. Μέχρι και αυτός από τον Γερμανό άσχετος τελείως. Τελικά δεν ξεκολλήσε βρήκαμε την κανονική τρύπα το βαλαμε και ξεκολλήσε. Στο σπίτι βλέπω να μην λειτουργεί το μικρόφωνο. Πάω στο κατάστημα που το πήρα είπα τι έγινε και σε μία εβδομάδα με περνυν τηλ και μου δίνουν καλύτερο ταμπλετ κατά 60€ περίπου ακριβότερο. Αντιθέτως στον φίλος μου με το Lumia 535 χάλασε από μόνο του, δεν φορτίζει καν και είναι εντός εγγύησης και του είπαν πως θα πρέπει να δώσει ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ 60€.
Cowboyfromhell Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Εεεεε όχι; Απλά έπαιρνες το τραγούδι που θες από το pc το πέταγες στο φάκελο ringtones. και τσαααακ ήταν διαθέσιμο για να το βάλεις ως ήχο κλήσης. Αν δεν γνωρίζετε να κάνετε κάποια πράγματα, μην κατηγορείτε το λειτουργικό ότι απαιτεί μεγάλες διαδικασίες! Ούτε τρίτες εφαρμογές ούτε τίποτα. Αρκεί να ξέρεις... Εντάξει μπορεί να μην το θεωρείς μεγάλη διαδικασία αλλά προσωπικά το θεωρώ χαζό και χρονοβόρο . Γιατί όποτε θέλω να αλλάξω ήχο κλήσης να κάνω αυτό το πράγμα ? Τέλος παντων καταλαβαίνω σου αρέσουν τα windows phone και δεν διαφωνώ είναι ωραία , για μένα το 640 κάνει αυτά που θέλω , όπως είπα και πριν δεν έχω τρελά παράπονα απλά δεν μου δίνουν και κάποιο λόγο να ξανα αγόραζα .
Retromaniac Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Με τι δικαιολογία τον πέταξαν εκτος εγγυησης και δεν το καλύπτουν;
basilis_k6 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 @Demon Lord Όταν ειμουν άσχετος τελείως με την τεχνολογία, είχα πάρει την πρώτη μου Android συσκευή αυτό το ταμπλετ. Το είχα γεμίσει φουλ όλα τα 16γιγα που είχε μέσα και μία μέρα κόλλησε. Δεν ήξερα τι να κάμω αφού ειμουν άσχετος, πήγα στον Γερμανό και μου είπαν για να ξεκολλήσει χρειάζεται απλώς να βάλω μία καρφίτσα σε μία μικρή τρύπα ώστε να κάνει επανεκκίνηση. Βρήκαμε μία τρύπα που ήταν το μικρόφωνο, βαλανε την καρφίτσα και τη σπρωχναμε για να ξεκολλήσει. Μέχρι και αυτός από τον Γερμανό άσχετος τελείως. Τελικά δεν ξεκολλήσε βρήκαμε την κανονική τρύπα το βαλαμε και ξεκολλήσε. Στο σπίτι βλέπω να μην λειτουργεί το μικρόφωνο. Πάω στο κατάστημα που το πήρα είπα τι έγινε και σε μία εβδομάδα με περνυν τηλ και μου δίνουν καλύτερο ταμπλετ κατά 60€ περίπου ακριβότερο. Αντιθέτως στον φίλος μου με το Lumia 535 χάλασε από μόνο του, δεν φορτίζει καν και είναι εντός εγγύησης και του είπαν πως θα πρέπει να δώσει ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ 60€. το σερβις της μοτορολα ειναι α-π-ι-σ-τ-ε-υ-τ-ο. Πήγα με οθονη χαλασμενη απο πιεση και δεν με ρωτησαν καν τι εγινε. απλα αλλάξαν οθονη και touch panel και εφυγα.
Cowboyfromhell Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 @Demon Lord Όταν ειμουν άσχετος τελείως με την τεχνολογία, είχα πάρει την πρώτη μου Android συσκευή αυτό το ταμπλετ. Το είχα γεμίσει φουλ όλα τα 16γιγα που είχε μέσα και μία μέρα κόλλησε. Δεν ήξερα τι να κάμω αφού ειμουν άσχετος, πήγα στον Γερμανό και μου είπαν για να ξεκολλήσει χρειάζεται απλώς να βάλω μία καρφίτσα σε μία μικρή τρύπα ώστε να κάνει επανεκκίνηση. Βρήκαμε μία τρύπα που ήταν το μικρόφωνο, βαλανε την καρφίτσα και τη σπρωχναμε για να ξεκολλήσει. Μέχρι και αυτός από τον Γερμανό άσχετος τελείως. Τελικά δεν ξεκολλήσε βρήκαμε την κανονική τρύπα το βαλαμε και ξεκολλήσε. Στο σπίτι βλέπω να μην λειτουργεί το μικρόφωνο. Πάω στο κατάστημα που το πήρα είπα τι έγινε και σε μία εβδομάδα με περνυν τηλ και μου δίνουν καλύτερο ταμπλετ κατά 60€ περίπου ακριβότερο. Αντιθέτως στον φίλος μου με το Lumia 535 χάλασε από μόνο του, δεν φορτίζει καν και είναι εντός εγγύησης και του είπαν πως θα πρέπει να δώσει ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ 60€ Αχαχαχαχαχαχαχα αν είναι δυνατόν ωραίο service !
Demon Lord Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Αντιθέτως στον φίλος μου με το Lumia 535 χάλασε από μόνο του, δεν φορτίζει καν και είναι εντός εγγύησης και του είπαν πως θα πρέπει να δώσει ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ 60€. Και σου ξαναλέω φίλε μου... Ότι δεν παίζει έτσι απλά να τον έβγαλαν εκτός εγγύησης. Ίσως υπήρχαν σημάδια που να έδειχναν ότι το χάλασε μόνος του, με κάποιο τρόπο, επίτηδες ή κατάλαθος.
Belisarius Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Και σου ξαναλέω φίλε μου... Ότι δεν παίζει έτσι απλά να τον έβγαλαν εκτός εγγύησης. Ίσως υπήρχαν σημάδια που να έδειχναν ότι το χάλασε μόνος του, με κάποιο τρόπο, επίτηδες ή κατάλαθος. Αυτό που λες ισχύει. Με κάποια δικαιολογία θα το έβγαλαν εκτός εγγύησης. Αξίζει βέβαια να αναφερθεί ότι πλέον τα κινητά της Ms επισκευάζονται στο εξωτερικό (Ουγγαρία) και όχι εντός Ελλάδος. Εδώ υπάρχουν μόνο σημεία που μπορείς να πας το κινητό σου για να το στείλουν για επισκευή εκτός κι αν άλλαξε κάτι πολύ πρόσφατα.
Holism Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Η MS απλά θα καταργήσει όλες τις συσκευές με WinRT (Windows Phone) και κατά πάσα πιθανότητα θα προβεί σε κατασκευή συσκευών βασισμένα σε x64 cpus (με Atom). Εκεί παιδιά, ξαφνικά, το Google PlayStore θα γίνει φτωχομπινές. Οι επιλογές σε apps εντός και εκτός του νέου App Store της MS θα είναι τόσες πολλές και τόσο ποιοτικές (αυτές που υπάρχουν ήδη) που θα ζαλιστείτε! Ότι τρέχει στο PC σας θα το τρέχετε και στο κινητό. Αν το δουν αυτό τα ματάκια μας, όλες οι άλλες συσκευές κινητής θα είναι απλά για παιχνίδι. Μακάρι να πετύχει κάτι τέτοιο αν και νομίζω οτι ο μέσος άνθρωπος δεν έχει ανάγκη να τρέχει cubase το κινητό του.
Retromaniac Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Και σου ξαναλέω φίλε μου... Ότι δεν παίζει έτσι απλά να τον έβγαλαν εκτός εγγύησης. Ίσως υπήρχαν σημάδια που να έδειχναν ότι το χάλασε μόνος του, με κάποιο τρόπο, επίτηδες ή κατάλαθος. Πολλά πιθανά σενάρια. Είμαι περίεργος να ακούσω το γιατί. Δεν μπορούν να σε βγάλουν εκτός εγγύησης χωρίς σοβαρό λόγο.
Belisarius Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Ο λόγος θα μπορούσε να είναι και αστείος και αυτό μπορεί να συμβεί με οποιαδήποτε εταιρεία και οποιοδήποτε λειτουργικό. Το ότι θα έπρεπε να μας πληρώνουν αδρά για να χρησιμοποιήσουμε wp είναι εντελώς ανεξάρτητο από το service μεμονωμένων περιπτώσεων που δεν στέκουν ως επιχείρημα κατά ή υπερ ενός λειτουργικού.
Demon Lord Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Ο λόγος θα μπορούσε να είναι και αστείος και αυτό μπορεί να συμβεί με οποιαδήποτε εταιρεία και οποιοδήποτε λειτουργικό. Το ότι θα έπρεπε να μας πληρώνουν αδρά για να χρησιμοποιήσουμε wp είναι εντελώς ανεξάρτητο από το service μεμονωμένων περιπτώσεων που δεν στέκουν ως επιχείρημα κατά ή υπερ ενός λειτουργικού. έτσι το βλέπεις εσύ, πάντως εγώ το καταχάρηκα το 520 μου και έκανε μόλις 75€. Βρες μου εσύ αντάξιο του android με τα ίδια λεφτά και θα σου βγάλω το καπέλο. έτσι όπως το βλέπω (και από την android εμπειρία μου μέχρι στιγμής με το moto g2) λογικά θα πειστρέψω ξανά σε windows phone. Έτσι και αλλιώς χρησιμοποιώ ελάχιστες εφαρμογές που υπάρχουν και στα δύο stores.
filter_bubble Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 με ενα root η κ χωρις σε πολλες περιπτωσεις κ 3 εως 4 κινησεις το android δεν εχει ανταγωνισμο adaway κ ξεφορτωνεσαι τις διαφημισεις system wide μεσω hosts χωρις μαλιστα να επιβαρυνεις την μνημη η τον επεξεργαστη greenify κ ρυθμιζεις ποιες εφαρμογες θες να παραμενουν στην μνημη ,ρυθμιζεις ακομα κ εφαρμογες συστηματος, τελος δλδ κολληματα κ ανεπαρκεια μνημης μπορεις ακομα να κανεις κ oc η να ρυθμισεις τον governor της cpu να σουταρεις bloatware αυτα κ πολλα αλλα δεν γινονται σε κανενα αλλο mobile λειτουργικο εχω ποιοτικοτατη συσκευη 5ετιας σχεδον που τρεχει αξιοπρεπεστατα
panos9553 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 με ενα root η κ χωρις σε πολλες περιπτωσεις κ 3 εως 4 κινησεις το android δεν εχει ανταγωνισμο adaway κ ξεφορτωνεσαι τις διαφημισεις system wide μεσω hosts χωρις μαλιστα να επιβαρυνεις την μνημη η τον επεξεργαστη greenify κ ρυθμιζεις ποιες εφαρμογες θες να παραμενουν στην μνημη ,ρυθμιζεις ακομα κ εφαρμογες συστηματος, τελος δλδ κολληματα κ ανεπαρκεια μνημης μπορεις ακομα να κανεις κ oc η να ρυθμισεις τον governor της cpu να σουταρεις bloatware αυτα κ πολλα αλλα δεν γινονται σε κανενα αλλο mobile λειτουργικο εχω ποιοτικοτατη συσκευη 5ετιας σχεδον που τρεχει αξιοπρεπεστατα Ολα αυτα που αναφερεις ειναι ωραια..αλλα ποιος μεσος ανθρωπος θα κατσει να κανει ολα αυτα στο κινητο του? 3 στους 100.. Οι περισσοτεροι θελουμε ενα smartphone να κανει αυτα που πρεπει χωρις θεματα out of the box..και με ασφαλεια...γιατι οσο ανοιχτο ειναι το android ακομα..αλλο τοσες αδυναμιες εχει..Σιγα μην σκασω ας πουμε μια 600αρα για s7 και να το ρουταρω για να χασω εγγυηση..αυτα ειναι για οσους εχουν χρονο και τρελλα με αυτο..για κανεναν αλλο..Ξεκαθαρα το λεω.. Επισης ποια συσκευη 5ετιας εχεις και λιετουργει αξιοπρεπεστατα?
filter_bubble Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 νομιζα οτι ημασταν σε τεχνολογικο φορουμ ,προφανως ο ασχετος θα τα σκασει χοντρα για να μην εχει θεματα η θα βασανιζεται με σαπακια το ζητημα ειναι οτι στο android μπορεις στα αλλα οχι γραψε λαθος 4ετια ,asus padfone a66 http://www.gsmarena.com/asus_padfone-3965.php
Retromaniac Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Filter_bubble ποιος ήσουν πριν σε μπαναρουν; γιατί νέος στο insomnia δεν παίζει να είσαι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα