panos9553 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Το facebook messenger εχει καθυστερήσεις για τον ιδιο λογο που ενα exe αρχειο που θα φτιαξεις με rapidq θα τρεχει πολυ πιο αργα απο ενα που το εφτιαξες πχ με pelles C. Μολις συμμαζεψει το facebook το χαος με την osmeta που χρησιμοποιει για τις εφαρμογες της θα γινει φυσιολογικη και η ταχυτητα του στα 10ρια. Ναι να φτιαξει το χαος με την osmeta συμφωνουμε...αλλα δεν ειναι η απαντηση αυτη..στα αλλα λειτουργικα γιατι ανοιγει πολυ ποιο γρηγορα με ιδια χαρακτηριστικα? Στα wm εχουν σοβαρα θεματα και δεν ασχοληθηκε το facebook εδω και μηνες να τις συμαζεψει..εδω λειπουν λειτουργιες οπως οι κλησεις και οι βιντεοκλησεις ακομα..ΕΛΕΟΣ..σιγα μην ασχοληθει για τους 5 που μειναμε με τα 10ρια..απορω με τον εαυτο μου που ηλπιζα κιολας.. 1
panagiotis1988 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 οτι κ να λετε καποιοι fanboys του android και του ios τα windows 10 mobile ειναι σχεδον αριστα σε ολα τους... ως κατοχος εδω και εναν μηνα περιπου ενος lumia 950 και μετα την επετειακη αναβαθμιση εχω διαπιστωσει τα εξης προβληματα : 1. το double tap πιανει μονο 7/10 φορες...κακιστο ποσοστο... 2. ο edge τις μισες φορες δεν μπαινει με την πρωτη στην ιστοσελιδα του σ..φμ 3. τα fb και messenger ειναι χαλια αλλα δεν με νοιαζουν ιδιαιτερα γιατι δεν πολυμπαινω 4. μου λειπουν παρα πολυ οι εφαρμογες της πειραιως 5. μου λειπει η εφαρμογη google photos αν κ εχω βολευτει (κακως) με αυτη του pc. 6. εχει γενικα λιγες εφαρμογες αν κ εμενα με χαλανε μονο οι προαναφερθεισες... ολα, μα ολα τα υπολοιπα, ειναι αριστα...
filter_bubble Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 φοβερο ,αγορασες κινητο 300+ ευρω για να κανεις εντελει πραγματα λιγο καλυτερα απο ενα feature phone 2
conjure Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Το double tap, θέλει ομαλή ταχύτητα χτυπημάτων. Αν το κάνεις πολυ γρήγορα δεν θα δουλέψει. Σε εμενα ο edge δουλεύει μια χαρά (δεν βλέπω τίποτα καλύτερο σε χρήση chrome σε android). Αν μπείτε στο στο rating του Facebook στο android store και εκεί πολλοί έχουν παράπονα. Είναι θέμα εφαρμογής. Η Πειραιώς δεν κάνει εφαρμογή προς το παρόν. Οι άλλες τράπεζες έχουν. Βέβαια στον edge το mobile site της δουλεύει σαν εφαρμογή, τουλάχιστο εμένα με εξυπηρετεί μια χαρά. Μπορεί να σταματήσουν τα Lumia με σκοπό να βγάλουν κάτι άλλο. Το όλο πρόβλημα είναι θέμα καθαρά μαρκετινγ, χρόνια η ms προσπαθεί να πουλήσει τα προϊόντα της ως εργαλεία. Αυτό δεν πιάνει πια.
Ghost_Rider Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.e-shop.gr/kinito-microsoft-lumia-640-xl-4g-white-gr-p-TEL.009041 makes sense...
ALLisCHAOS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 οτι κ να λετε καποιοι fanboys του android και του ios τα windows 10 mobile ειναι σχεδον αριστα σε ολα τους... ως κατοχος εδω και εναν μηνα περιπου ενος lumia 950 και μετα την επετειακη αναβαθμιση εχω διαπιστωσει τα εξης προβληματα : 1. το double tap πιανει μονο 7/10 φορες...κακιστο ποσοστο... 2. ο edge τις μισες φορες δεν μπαινει με την πρωτη στην ιστοσελιδα του σ..φμ 3. τα fb και messenger ειναι χαλια αλλα δεν με νοιαζουν ιδιαιτερα γιατι δεν πολυμπαινω 4. μου λειπουν παρα πολυ οι εφαρμογες της πειραιως 5. μου λειπει η εφαρμογη google photos αν κ εχω βολευτει (κακως) με αυτη του pc. 6. εχει γενικα λιγες εφαρμογες αν κ εμενα με χαλανε μονο οι προαναφερθεισες... ολα, μα ολα τα υπολοιπα, ειναι αριστα... Σαν υπόλοιπα φαντάζομαι εννοείς ότι πέρνει σωστά τηλέφωνο ε? Όπως είπε και κάποιος πιο πάνω: H έλειψη εφαρμογών και οι κινήσεις της MS(υποσχέσεις που δε κράτησε ποτέ) το φάγανε. Και με το φάγανε εννοώ να έχει δικαίωμα για όνειρα στη πίτα της αγοράς, τώρα το ότι θα τα εμπιστευτούν 13 ΟΕΜs απο τους οποίους 3-4 είναι γνωστοι δε νομίζω να σώσει τα πράγματα
panos9553 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Το double tap, θέλει ομαλή ταχύτητα χτυπημάτων. Αν το κάνεις πολυ γρήγορα δεν θα δουλέψει. Σε εμενα ο edge δουλεύει μια χαρά (δεν βλέπω τίποτα καλύτερο σε χρήση chrome σε android). Αν μπείτε στο στο rating του Facebook στο android store και εκεί πολλοί έχουν παράπονα. Είναι θέμα εφαρμογής. Η Πειραιώς δεν κάνει εφαρμογή προς το παρόν. Οι άλλες τράπεζες έχουν. Βέβαια στον edge το mobile site της δουλεύει σαν εφαρμογή, τουλάχιστο εμένα με εξυπηρετεί μια χαρά. Μπορεί να σταματήσουν τα Lumia με σκοπό να βγάλουν κάτι άλλο. Το όλο πρόβλημα είναι θέμα καθαρά μαρκετινγ, χρόνια η ms προσπαθεί να πουλήσει τα προϊόντα της ως εργαλεία. Αυτό δεν πιάνει πια. Δεν ειναι θεμα μαρκετινγκ οταν η ιδια θαβει το λειτουργικο της με ΑΣΤΕΙΕΣ κινησεις ξανα και ξανα απο το 2010..μιλαμε για την μεγαλυτερη εταιρεια λογισμικου που ειδε ετουτος ο πλανητης με του κοσμου τα λεφτα και αποθεματικα..δεν δικαιολογουνται τα αδικαιολογητα..END OF STORY
panagiotis1988 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Σαν υπόλοιπα φαντάζομαι εννοείς ότι πέρνει σωστά τηλέφωνο ε? Όπως είπε και κάποιος πιο πάνω: H έλειψη εφαρμογών και οι κινήσεις της MS(υποσχέσεις που δε κράτησε ποτέ) το φάγανε. Και με το φάγανε εννοώ να έχει δικαίωμα για όνειρα στη πίτα της αγοράς, τώρα το ότι θα τα εμπιστευτούν 13 ΟΕΜs απο τους οποίους 3-4 είναι γνωστοι δε νομίζω να σώσει τα πράγματα ειδα και τα κινητα καποιων ανθρωπων των 800 ευρω που βγαζουν χειροτερες φωτογραφιες απο το δικο μου (samsung, apple) και που εχουν λιγοτερςς εφαρμογες απο μενα...συγχαρητηρια... εγω το κινητο το θελω για τις 15 εφαρμογες που εχω ( + τις 3 που δεν εχω), για την καμερα του, την αυτονομια του για την οθονη του...και το σημαντικοτερο να μην κολλαει...οπως καν σχεδον ολα τα αντροιντ μετα την πρωτη σοβαρη αναβαθμιση...τωρα αν εσυ το θες για να παιζεις παιχνιδια, να κατεβαζεις τορρεντς κλπ εμενα προωσπικα δε νμε νοιαζει...το κινητο που πηρα, σχεδον ολα αυτα που θελω τα κανει τελεια εκτος απο τις 3 εφαρμογες (google photos , η βασικη της πειραιως και την "λεφτα στο λεπτο") οπου για την πρωτη εχω βολευτει κακως με αυτη του pc, για την δευτερη κακως μπαινω απο υτη του περιηγητη και μονο η 3η μενει... 1
Ηλίας Καλαποθαράκος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Σαν χρηστης των Windows 10 mobile πρεπει να πω οτι ειναι πολυ ικανοποιητικα στην χρηση τους οπως και οι συσκευες Lumia πολυ καλες. Ενα πραγμα που πολυς κοσμος δεν καταλαβαινει σχεδον ποτε, ποια ειναι η βασικη διαφορα μεταξυ των Android συσκευων και των Lumia? Λοιπον ειναι αυτονοητο. Οι συσκευες Android ,και θα αναθερθω κυριως και μαρκες προσιτες στον Ελληνα καταναλωτη, οπως Samsung, HTC, LG, Huawei και αλλες, υστερα απο ενα χρονικο διαστημα οι συσκευες αυτες δεν ανταποκρινονται ουτε στο 1/3 της ταχυτητας που ειχαν στον πρωτο μηνα της αγορας τους. Αντιθετως οι συσκευες Lumia, μπορει να ειναι "αργες' στην ανταποκριση τους οπως εγραψαν καποιοι παραπανω, αλλα ποτε δεν προκειται να πεσουν σε τετοιο επιπεδο. Πολυ θα διαφωνησουνν αλλα ειναι αληθεια υπηρξα χρηστης και των δυο συσκευων και επικρατει το Lumia και πιστεψτε με μερα μετην νυχτα. Μια ακομα διαφορα ειναι στο λογισμικο. Οι συσκευες Android παρεχουν ενημερωσεις περι ασφαλειας και βελτιωσης αλλα δεν προσφερουν anabaumish του ιδιου του λογισμικου οπως τα Lumia. Κατα την εκκινηση των Windows 10 συσκευων η Microsoft ενημερωσε τους χρηστες με ενα αρθρο το οποιο ειχε μια λιστα με ολες τις συσκευες Lumia που θα μπορουσαν να αναβαθμιστουν σε Windows 10 χωρις κανενα κοστος. Απο την αλλη οι συσκευες Android δεν ηταν δυνατο να αναβαθμιστουν ολες, αλλα ενα μικρο ποσοστο, οσοι ηθελαν αναβαθμιση θα επρεπε να υποστουν καποια χρεωση. Τελευταια ευδιακριτη διαφορα ειναι οι εφαρμογες. Οι συσκευες Lumia προοριζονταν για την ευκολια και την εξυπυρετηση προς τον χρηστη στην επιτευξη και την παραγωγη εργου. Οι εφαρμογες που προσφερει η Microsoft στο καταστημα ειναι κατανοητο οτι δεν ειναι το ιδιο πληθωρικες με αυτες στο Play Store αλλα ειναι κυριως για την βοηθεια του χρηστη. Υπαρχουν ομως και εφαρμογες οπου εχουν ενα σχετικο κοστος ενω στα Android ειναι δωρεαν ( πολλοι χρηστες θεωρουν καποιες εφαρμογες ειτε υπερτιμημενες ειτε δεν αξιζει το οποιοδηποτε ποσο που εχει οριστει). Συμπερασμα απο ολο αυτο, για καποιον που ψαχνει μια συσκευη για καθημερινη χρηση, να τον εξυπυρετει στη δουλεια του και οχι για κατι υπερβολικα "exreme" πιστευω οτι ειναι πολυ καλες συσκευες και αξιοπιστες.Αν με ρωτησει καποιος για την δικη μου χρηση θα του απαντησω ως εξης: Μιλωντας σαν μαθητης Γ Λυκειου ειναι εξαιρετικα χρησιμες συσκευες για να προγραμματισω τα μαθηματα, στην επικοινωνια ειτε με σω τηλεφωνου ειτε μεσω e-mail κ.α, στην οργανωση ακομα και σε ασκησεις μαθηματων οπως Μαθηματικα ή Χημεια που με εφαργογες μπορω και κανω το μαθημα πιο δημιουργικο και πιο κατανοητο. Δεν παιζω και τα πιο βαρια και δυνατα παιχνιδια απλα υπαρχει ενα για τον ελευθερο χρονο, ο οποιος δεν υπαρχει, ουτε εχω πληρωσει για καποια εφαρμογη ποτε. Σαν ανθρωπος θα ελεγα οτι ειναι συσκευες για οποιον δεν θελει να επενδυση χρηματα σε μια συσκευη και να χρειαστει αλλαγη σε ενα με δυο χρονια. Δεν θα χρειαζεται προστασια απο ιους διοτι τα Windows Phone εχουν προεγκατεστημενο απλα δεν εχουμε την αδεια χρησης του και τελος υπαρχει πληρη υποστηριξει απο την εταιρια. Η συσκευη μου ειναι Microsoft Lumia 535 Dual SIM και την εχω ηδη εναμιση χρονο και δεν εχω κανενα προβλημα. Αγοραστηκε με Windows 8.1 και αναβαθμιστηκε επιτυχως σε Windows 10 και πριν απο λιγες μερες σε Windows 10 Anniversary Update. Αυτη ειναι η αποψη μου για τα Lumia smartphones!!!
Panagiotis32 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 απο την ms μονο ποντικια ,πληκτρολογια κ windows όσα πληκτρολόγια έχω πάρει της ms (τα φτηνά μεμβράνης των <20Ε) έχουν βγει σκυλιά! Τα λιώνεις στα games, ελπίζεις να χαλάσει κανένα πλήκτρο να βρεις αφορμή να πάρεις καινούριο αλλά δεν σου κάνει την χάρη.... 1
Demon Lord Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω ένα lumia 640 έδω και 1 χρονο δεν έχω κάποιο τρελό παράπονο γενικά σαν συσκευή δεν κολλάει αλλά είναι κάποια μικρά πράγματα όπως οι εφαρμογές που είναι λίγες , η επιλογή ήχου κλήσης της αρεσκία σου να γίνεται από δεύτερευουσα εφαρμογή από το store η μέσω μιας μεγάλης διαδικασίας μέσο του pc και μερικές φορές οι εφαρμογές μετά από ενημερώσεις να μην δουλέυουν σωστά ( να μην ανοίγουν η να κλείνουν την ώρα που τις χρησιμοποείς ) που λίγο πολύ σε όλες τι συσκευές θα βρεις κάποιο bug , δεν μπορώ να πω πως θα ξανάπερνα windows phone και από ένα σημείο και μετά π.χ. η ακύρωση του project Astoria φαινόταν ότι τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά για τα windows phone . Εεεεε όχι; Απλά έπαιρνες το τραγούδι που θες από το pc το πέταγες στο φάκελο ringtones. και τσαααακ ήταν διαθέσιμο για να το βάλεις ως ήχο κλήσης. Αν δεν γνωρίζετε να κάνετε κάποια πράγματα, μην κατηγορείτε το λειτουργικό ότι απαιτεί μεγάλες διαδικασίες! Ούτε τρίτες εφαρμογές ούτε τίποτα. Αρκεί να ξέρεις... Καλα να πάθουν! Ή Nokia ήταν πολύ ποιο ποιοτική από την MS, οποίος είχε Nokia Lumia ή άλλο Nokia τηλέφωνο νομίζω πως είχε θετική εμπειρία. Σου χαλούσε το τηλέφωνο? Στο άλλαζαν ότι πρόβλημα και εάν ειχε, ενω τώρα ο φίλος μου με ένα πρόβλημα στο micro usb πρέπει να δώσει στην MS 60€ τουλάχιστον! Ξεφτιλα! Ή Nokia κατασκεύαζε τα κινητά της στην Ουγγαρια και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες με άψογη ποιότητα κατασκευής. Pureview και Clearblack, άλλες ακόμα τεχνολογίες της Νοκια που έκαναν τα τηλέφωνα ακόμα ποιο ποιοτικα. Ή μόνη μ@@@@ια ότι το WP δεν απεκτησε αρκετά apps για να γίνει ανταγωνιστικό με τα Android και Ios και επείσης επρεπε ή Nokia να στραφεί στο Android. Ευελπιστω να ξαναγυρίσει η ίδια ποιοτική Nokia και θα ήθελα (κάτι που δεν βλέπω να γίνεται) να εξαγοράσει ή Nokia την Microsoft Mobile ώστε να γυρισει πίσω στα παλιά. Αυτά από εμένα..... Ενώ αν μου χαλάσει η Micro usb στο motorola Μου, πόσα θα πρέπει να δώσω; λιγότερα; Όταν πήρα το 520 μου, ενημερώθηκε κατευθείαν σε denym. Μέσα σε ένα χρόνο λειτουργίας χρειάστηκαν μόνο δύο soft reset, ένα μετά από ένα μεγάλο σύνολο από Updates και ένα γιατί έκανα κάτι πειράματα στο κινητό Το moto g2 Μου, επίσης πήρε android 6.0 από την πρώτη στιγμή που το λειτούργησα. ΑΠό τον Ιούνιο μέχρι τώρα, δεν ξέρω και εγώ πόσες φορές έχει χρειαστεί να του κάνω επαναφορά εργοστασιακών και πόσες φορές έχει κρασάρει στα updates του fb και του messenger. Οκ, δεν έχει πικοιλία το windows store, ε και; Όσον αφορά τη σταθερότητα, το windows mobile και το Ios παίζουν μπαλίτσα μόνα τους. Και σιγά την ποικιλία του android store, πήρα android συσκευή μόνο και μόνο από περιέργεια... λίγες είναι οι πρωτότυπες εφαρμογές που αξίζουν. Όλες οι υπόλοιπες είναι κακές αντιγραφές και μ@λακίες για 10χρονα. Φίλος μου με s4 (το αγόρασε μερικούς μήνες αφού κυκλοφόρησε), μετά από ένα χρόνο άρχισε το lag. Και μιλάμε γιακ ινητό που του έσκασε 300+ ζεστά. Καλή σας όρεξη. 1
Zam732 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Προσωπικά πάντως τα τελευταία 2 χρόνια ειμαι με 930 και τις τελευταίες μέρες με 950. Δεν έχω κάποιο προβλημα. Οι συσκευές είναι ποιοτικές και έχουν γίνει άλματα στο κομμάτι των apps. Μόνο και μόνο που παίρνεις μια ναυαρχίδα σε τιμή κάτω των 300€ με εξαιρετικές δυνατότητες για μένα είναι το καλύτερο vfm. PS: Για 2 βδομάδες είχα γυρίσει σε android. Πολλές διαφημίσεις πολλά pop up (out of the box τουλάχιστον) 1
stevengreeceGR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 @Demon Lord Νομίζεις ότι λέω π@@@ρειες και ότι μου κατέβει? Motorola=Lenovo. Στο Lenovo A1000 ταμπλετ χάλασα από ΜΟΝΟΣ μου το μικρόφωνο κατά λαθος και μου το αντικατέστησαν όχι μόνο καινουριο ταμπλετ αλλά και καλύτερο κατά 60€ το Α3000! Καταλαβαίνεις για τι εξυπηρέτηση μιλαμε συγκριτικά MS/Lenovo-Motorola.
Demon Lord Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 @Demon Lord Νομίζεις ότι λέω π@@@ρειες και ότι μου κατέβει? Motorola=Lenovo. Στο Lenovo A1000 ταμπλετ χάλασα από ΜΟΝΟΣ μου το μικρόφωνο κατά λαθος και μου το αντικατέστησαν όχι μόνο καινουριο ταμπλετ αλλά και καλύτερο κατά 60€ το Α3000! Καταλαβαίνεις για τι εξυπηρέτηση μιλαμε συγκριτικά MS/Lenovo-Motorola. Αποκλείεται να το χάλασες από μόνος σου και να στο αντικατέστησαν έτσι απλά. Όπως και η MS αποκλείεται να χάλασε μόνο του και να σου ζήτησε 60€ (αν υποθέσουμε ότι είχε ακόμα εγγύηση)
kostas12ldb Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Η MS απλά θα καταργήσει όλες τις συσκευές με WinRT (Windows Phone) και κατά πάσα πιθανότητα θα προβεί σε κατασκευή συσκευών βασισμένα σε x64 cpus (με Atom). Εκεί παιδιά, ξαφνικά, το Google PlayStore θα γίνει φτωχομπινές. Οι επιλογές σε apps εντός και εκτός του νέου App Store της MS θα είναι τόσες πολλές και τόσο ποιοτικές (αυτές που υπάρχουν ήδη) που θα ζαλιστείτε! Ότι τρέχει στο PC σας θα το τρέχετε και στο κινητό. Αν το δουν αυτό τα ματάκια μας, όλες οι άλλες συσκευές κινητής θα είναι απλά για παιχνίδι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα