kostasff Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Ο άλλος λέει ξεκάθαρα ότι είναι πρώην κάτοχος του 640. Αλλά βέβαια, άμα η εμπειρία του άλλου δε συμφωνεί με τη δικιά μας, αυτομάτως είναι ψεύτης, δε ξέρει τι λέει και "προφανώς δεν είχε ποτέ WP". Άλλος (σε άλλο θέμα) έγραψε ότι έχει lag στο s7 edge. Και μάλιστα δεν ήταν ΠΡΩΗN αλλά ΝΥΝ κάτοχος της συσκευής. Δεν ξέρω για σένα αλλά προσωπικά θεωρώ ότι κάτι πάει λάθος με αυτόν και όχι με τα S7 Δηλαδή το παραμύθι του 2016 θα είναι ότι έρχονται τα surface phones όπως του 2015 ήταν ότι έρχονται τα 10άρια και το 2014 ότι έρχονται τα 8.1. Εσύ γιατί είπαμε ότι ασχολείσαι με παραμύθια? το 650 ήταν το τελευταίο από την σειρά Lumia . Το θέμα δεν είναι ότι σταματάει η Μs τη σειρά , το θέμα είναι ποιός ΟΕΜ θα δεχθεί να επενδύσει στο OS . Και μιλάω για τηλέφωνα που αφορούν τις μάζες , όχι ΗΡ elite των 800 , ή surphase αγνώστων λοιπών στοιχείων . Το θέμα είναι , κρατάς το λειτουργικό , το αναπτύσσεις και .....περιμένεις για το μέλλον να βρεις κάναν τολμηρό να επενδύσει στην πλατφόρμα ή τα παρατάς τελείως και γίνεσαι ρόμπα , μιας και μιλάμε για Ms . Τρίτη λύση το κρατάς κάνα δυάρι χρόνια και βγάζεις μια ανακοίνωση στα μουλωχτά ότι η ανάπτυξη του λειτουργικού τελείωσε και το projekt σταματάει. Προσωπικά ψηφίζω το τρίτο. Ορίστε ποιοι: "Θα κάνουμε μια σύντομη αναφορά σε 13 OEMs οι οποίοι εμπιστεύονται την Microsoft και κυκλοφορούν ή θα κυκλοφορήσουν 17 συσκευές με Windows 10 Mobile. Πάμε να δούμε ποιοι είναι αυτοί. 1. Acer Έχοντας την έδρα της στη μακρινή Ταιβάν, η εταιρεία είναι περισσότερο γνωστή στο χώρο του hardware για επιτραπέζιους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, επομένως μια συσκευή Windows Mobile φαντάζει απόλυτα λογική. Το Jade Primo ήταν το πρώτο smartphone το οποίο ανακοινώθηκε με Windows 10 Mobile και υποστήριξη για το χαρακτηριστικό Continuum, με την εταιρεία να έχει δημιουργήσει ένα οικοσύστημα αξεσουάρ γύρω από το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό που το καθιστούν περισσότερο σαν ένα PC παρά ένα smartphone. 2. Alcatel Η Alcatel έχει δημιουργήσει μια πληθώρα οικονομικών Android συσκευών, αλλά μόλις πρόσφατα έλαβε την απόφαση να ασχοληθεί και με τα Windows 10 Mobile. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία κατασκευάζει δυο Windows 10 Mobile συσκευές, το Fierce XL το οποίο δεν υποστηρίζει το Continuum και το Pixie 3 LTE tablet. Επίσης λέγεται ότι εργάζεται πάνω στην κατασκευή ενός high-end smartphone. Η ίδια η εταιρεία φέρεται να δηλώνει χαρακτηριστικά, δια μέσου του επικεφαλής της: «Οι νέοι επιθυμούν να διασκεδάζουν αλλά ταυτόχρονα θέλουν η εμπειρία να είναι απλή, ουσιώδης και αυθεντική. Επειδή η ποιότητα και η τιμή είναι σημαντική για αυτούς τους νέους, πιστεύουμε ότι με την Alcatel, συστατικό στοιχείο της οποίας είναι το να καταστήσει την καινοτομία διαθέσιμη σε όλους, θα ικανοποιηθεί κάθε τους επιθυμία.» 3. Coship Η Coship είναι μια εταιρεία κατασκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών με έδρα τη Κίνα, η οποία ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Microsoft για τα Windows 10 Mobile στην έκθεση Mobile World Congress το 2015. Όπως γνωρίζουμε ήδη, η Κίνα αποτελεί την μεγαλύτερη αγορά συσκευών smartphones. Η ανάμειξη της εταιρείας στη παραγωγή Windows 10 Mobile συσκευών, θα αποτελέσει μια διαφορετική πρόταση, στην ήδη κορεσμένη αγορά. 4. Covia Μεταφερόμαστε στην Ιαπωνία όπου εκεί έχει την έδρα της, η Covia. Πρόκειται για μια εταιρεία, η οποία μόλις πρόσφατα ξεκίνησε τη συνεργασία με την Microsoft. Η εταιρεία κατασκευάζει και κυκλοφορεί το Breeze X5, που αποτελεί μια οικονομικά προσιτή Windows 10 Mobile συσκευή. Δυστυχώς δεν παρέχει υποστήριξη για το Continuum, η τιμή της κυμαίνεται στα 226 δολάρια και αποτελεί μια πολύ καλή εναλλακτική σε ένα οικονομικό Android smartphone. 5. Cube Συνεχίζουμε με την Cube, έναν κινεζικό κατασκευαστή, ο οποίος έχει μακρά παράδοση στη κατασκευή συσκευών με το οικοσύστημα της Microsoft. Πιο αναλυτικά, η εταιρεία έχει ήδη παρουσιάσει μια συσκευή στα πρότυπα του Surface, το Cube i9, ενώ πρόσφατες φήμες τη θέλουν να επεξεργάζεται και να προετοιμάζει την κατασκευή συνολικά επτά Windows 10 Mobile συσκευών. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την πορεία του Cube i9 στην αγορά. 6. Freetel Η Freetel αποτελεί μια εταιρεία η οποία έχει την έδρα της στην Ιαπωνία και προσφέρει αρκετά επιτυχημένα Android smartphones στην αγορά. Πρόσφατα έκανε μια δυναμική είσοδο και στο χώρο των Windows συσκευών με τα Katana 01 και Katana 02. Πρόκειται για δυο πολύ οικονομικά Windows 10 Mobile phones, που δεν υποστηρίζουν το Continuum, αποτυπώνουν όμως την εμπιστοσύνη της εταιρείας στο λειτουργικό της Microsoft και την προσπάθεια να προσφέρει εναλλακτικές λύσεις στην Ιαπωνική αγορά. Παρά τον τοπικό χαρακτήρα άλλων παρόμοιων κατασκευαστών, η Freetel δηλώνει πρόθυμη να επεκτείνει τα προϊόντα της σε πάνω από 20 χώρες. 7. Funκer Σειρά έχει τώρα ο Ισπανικός κατασκευαστής Funκer, ο οποίος υπόσχεται να φέρει δυο Windows 10 Mobile συσκευές στην αγορά. Να σημειωθεί ότι αποτελεί τον μοναδικό Ισπανικό κατασκευαστή ο οποίος ασχολείται με την κατασκευή Windows 10 Mobile συσκευών. Φυσικά, αναφερόμαστε στο Funker W5.5 Pro και στο μεγαλύτερο και με υποστήριξη Continuum smartphone, το Funker 6.0 Pro 2. 8. HP Η HP αποτελεί μια ευρέως γνωστή εταιρεία από τις ΗΠΑ, η οποία έχει έντονη παρουσία στην αγορά των επιτραπέζιων ηλεκτρονικών υπολογιστών, στους εκτυπωτές, στα περιφερειακά αλλά και στο τομέα του enterprise. Το high-end HP Elite x3 αποτελεί τη δεύτερη προσπάθεια στο χώρο των smartphones. Το Continuum και η πλατφόρμα των Universal εφαρμογών, αποτελούν πρόσθετα πλεονεκτήματα που πλέον η HP έχει στη διάθεσή της, σε αντίθεση με την εποχή του WebOS. 9. Lenovo Η Lenovo, όπως όλοι γνωρίζουμε, αποτελεί μια από τις πιο αναγνωρισμένες εμπορικές ονομασίες σε παγκόσμιο επίπεδο στην αγορά των προσωπικών υπολογιστών. Έχοντας εξαγοράσει το τμήμα των προσωπικών υπολογιστών της IBM και την Motorola Mobility από την Google, συνεχίζει δυναμικά την πορεία της και πλέον είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής στην ενδοχώρα της Κίνας. Το Softbank 503 LV αποτελεί τη δική της πρόταση στο χώρο των Windows 10 Mobile υπολογιστών, χωρίς την υποστήριξη του Continuum. 10. Mouse Computer Μια σύντομη αναφορά και σε μια άλλη Ιαπωνική εταιρεία, η οποία επενδύει και αυτή στο χώρο των Windows 10 Mobile συσκευών. Το Madosma αποτελεί τη δική της πρόταση στο χώρο και είναι η πρώτη προσπάθεια με το λειτουργικό της Microsoft, αν και δεν υποστηρίζει το Continuum. 11. Nuans Η Ιαπωνική εταιρεία Nuans υπόσχεται καταπληκτικές εμπειρίες μέσω των συσκευών της και ιδιαίτερα μέσω του Nuans Neo που υποστηρίζει το Continuum. Αφήνει πίσω της, την περιορισμένη εξατομίκευση που προσφέρουν τα Windows 10 Mobile και υπόσχεται αλλαγές στην εμφάνιση της συσκευής με πρόσθετα καπάκια, θήκες και οπίσθια καλύμματα. Αν αυτό αποτελέσει ένα ενδιαφέρον smartphone (αν και στο Kickstarter η εντύπωση που δίνεται είναι η αντίθετη) τότε ίσως και άλλοι κατασκευαστές να μιμηθούν. 12. VAIO Η Vaio είναι ένας Ιαπωνικός κατασκευαστής στην αγορά των προσωπικών ηλεκτρονικών υπολογιστών. Το Phone Biz είναι η πρώτη προσπάθεια στο χώρο των Windows 10 Mobile, και το μοναδικό high-end design της συσκευής σε συνδυασμό με την υποστήριξη του Continuum το καθιστούν ως μια ελκυστική πρόταση και προσθήκη στην επιτυχημένη σειρά προϊόντων της εταιρείας. Η συσκευή δεν θα κάνει το ντεμπούτο της στις ΗΠΑ. 13. Yamada Denki Είναι από τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής στην Ιαπωνία και σε αυτή αποδίδεται το Every Phone. Δεν υποστηρίζει το Continuum αλλά προσθέτει μια ακόμη λύση στην αγορά της συγκεκριμένης περιοχής. Μπορεί να σας κουράσαμε λίγο, αλλά ολοκληρώσαμε τη σύντομη αναδρομή μας σε 13 κατασκευαστές, οι οποίοι δείχνουν εμπιστοσύνη στο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, παρά το δυσμενές κλίμα που έχει διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή γύρω από την πλατφόρμα. Πολλοί υποστηρίζουν ότι τα Windows 10 Mobile, δεν είναι ακόμη ώριμα. Οι 13 αυτοί κατασκευαστές την εμπιστεύθηκαν. Επίσης θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ίσως πολλοί OEMs οι οποίοι τώρα δεν έχουν συνεργαστεί, μπορεί να το κάνουν τη δεύτερη χρονιά των Windows 10 Mobile, με την RedStone 2, ελπίζοντας πως ίσως τότε η στιγμή θα είναι πιο κατάλληλη. Η θέση της Microsoft, απαιτεί μια στρατηγική επιστροφή στο χώρο, μέσω συνεργασιών και του enterprise." 2
alex1001 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 απο την ms μονο ποντικια ,πληκτρολογια κ windows και ούτε και αυτά φίλε! εγώ πήρα ένα bt mouse και το σκυλομετάνιωσα.. φτηνό-κατασκευή πεταμένα λεφτά! πάνε οι εποχές που έπαιρνες m$ ποντίκι και είχες μια ποιότητα που ξεχώριζε!
alex1001 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Καλα να πάθουν! Ή Nokia ήταν πολύ ποιο ποιοτική από την MS, οποίος είχε Nokia Lumia ή άλλο Nokia τηλέφωνο νομίζω πως είχε θετική εμπειρία. Σου χαλούσε το τηλέφωνο? Στο άλλαζαν ότι πρόβλημα και εάν ειχε, ενω τώρα ο φίλος μου με ένα πρόβλημα στο micro usb πρέπει να δώσει στην MS 60€ τουλάχιστον! Ξεφτιλα! Ή Nokia κατασκεύαζε τα κινητά της στην Ουγγαρια και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες με άψογη ποιότητα κατασκευής. Pureview και Clearblack, άλλες ακόμα τεχνολογίες της Νοκια που έκαναν τα τηλέφωνα ακόμα ποιο ποιοτικα. Ή μόνη μ@@@@ια ότι το WP δεν απεκτησε αρκετά apps για να γίνει ανταγωνιστικό με τα Android και Ios και επείσης επρεπε ή Nokia να στραφεί στο Android. Ευελπιστω να ξαναγυρίσει η ίδια ποιοτική Nokia και θα ήθελα (κάτι που δεν βλέπω να γίνεται) να εξαγοράσει ή Nokia την Microsoft Mobile ώστε να γυρισει πίσω στα παλιά. Αυτά από εμένα..... δεν έχεις καθόλου άδικο.. η άθλια m$ εκτός από το service που είναι το χειρότερο έχασε την αγορά για τον ίδιο ακριβώς λόγο που έχασε και nokia! οι εφαρμογές!! αυτοί οι managers που έχει η εταιρία έπρεπε να γίνουν σκουπιδιάρηδες μόνο για αυτή την δουλειά κάνουν!
panos9553 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Χρησιμοποιω σαν κυριες συσκευες wp απο το 2013..απο wp8 μετα 8,1 μετα τα 10..με σχεδον ολες τις preview και παρακολουθωντας ολες τι εξελιξεις κλπ.. Δεν ξερω απο που να αρχισω και που να τελειωσω, αλλα θα μιλησω με στοιχεια που εγω βλεπω και οχι λογια του αερα που πετανε διαφοροι haters για πλακα. Ολοι γνωριζουν πως τα 8 και τα 8,1 wp ηταν εξαιρετικα smooth απλα μη εχοντας καποιες λειτουργιες που προσεφερε ο ανταγωνισμος και φυσικα οι εφαρμογες το αφηναν συνεχως πισω..υπηρχαν υπεροχες συσκευες και ποιοτικα γρηγορες με πολυ καλες οθονες και φυσικα απο τις καλυτερες καμερες που μπηκαν ποτε σε κινητα..ειδικα για την κατηγορια της τιμης τους.. Μιας και μιλαμε για το λειτουργικο ομως που μεχρι προτινος το θεωρουσα εντελως αδικημενο απο τους καταναλωτες εχω να πω τα εξης. Για ολα φταιει η Microsoft..απο την μια λαθος κινηση στην αλλη. Εκανε οτι μπορουσε για να ριξει το ποσοστο του λειτουργικου κατω απο το 1%. Συνεχως αθετει οτι υποσχεται..εθαψε τα wp7..τις συσκευες 820-920-1020 που ειχαν ποιο δυνατα chip απο τα αντιστοιχα σημερινα 435-532-535 και ειχε υποσχεθει να τα αναβαθμισει σε 10 τα εθαψε..και το 820 παει ποιο γρηγορα και απο το 640 που εχω..ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.. Βγαζει τα 950- 950 xl τον Δεκεμβρη του 15 με ενα λειτουργικο για τα πανηγυρια..κολαγε το συμπαν..ποιο bug και απο android 2.1. Ολοι οι reviewers τα εθαψαν σαν μην ειχαν αυριο..και με το δικιο τους..Για να πεις οτι αξιζε το λειτουργικο και θεωρειται για καθημερινη χρηση φτασαμε στο Αυγουστιατικο update..ΜΗΝΕΣ καθυστερησης. Δεν εβγαλε ποτε συσκευες με χαρακτηριστικα mid range χαρακτηρα..ολα με snap 400 και κατω οπου σε hd αναλυση μεχρι και το subway serfer λαγκαρει και παει το resume αστα να πανε..μετα πηγαινες σε snap 808-810 γιατι τα 930 εχουν σταματησει να πωλουνται απο περσι.. Να μιλησουμε και για το τωρα λιγο..φυσικα τα 10ρια εχουν πολλα θετικα σε σχεση με τα 8 και 8,1 αλλα εχουν χασει σε σταθεροτητα ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ..και φυσικα εχουν πλεον πολλες νεες λειτουργιες καθως και περισσοτερες εφαρμογες λογω των universal apps..Απο την αλλη ενω βγηκε ενα viber της προκοπης αυτη την στιγμη τα facebook και messenger ειναι ποιο αργα και απο τον θανατο και παει το stutering συννεφο..μετα απο μηνες αφοτου βγηκαν δεν εχουν βελτιωθει καθολου..εφαρμογες που θεωρω δεδομενα οτι θα λειτουργουν οπως πρεπει..αλλα αμ δε.. Ακομα και σημερα μετα απο updates αλλα φτιαχνουν αλλα χαλανε..πραγματικα εκει που σε καποιο update λεω οπα παμε καλυτερα κατι γινεται και μου χαλαει ολη την εμπειρια χρησης.. Επισης KOSTASFF με καθε σεβασμο φυσικα αυτο που εκανες αντιγραφη επικολληση για τους οεμ κατασκεαστες ειναι εκτος τοπου και χρονου..που ειναι αυτες οι συσκευες μωρε και ποιες ειναι? Ποιοι ειναι αυτοι οι κατασκευαστες? Θα ερθει ποτε καμια στην Ελλαδα εκτος απο το hp? Μα πραγματικα απο περσι μιλανε για οεμ κατασκευαστες και δεν υπαρχει πουθενα ουτε μια κινηση. Ελεος δηλαδη. Εχω πολλα ακομα να πω αλλα κουραστηκα να γραφω παιδια..οποιος αλλος θελει εδω ειμαι εγω.. Τελος ξαναλεω η microsoft βγαζει μια εικονα που εχει ως εξης..εχει αφησει μια τρομερη προγραματιστη(dona) μονη με 2 βοηθους και αυτο το ονομαζει υποστηριξη των windows mobile 10..ρε δεν πανε να βουτηξουν στην θαλασσα τα κεφαλια τους οι απαραδεκτοι της μικρομαλακης και κυριως αυτοι οι αθλιοι που την εκπροσωπουν ολο αυτο διαστημα.. 7
filter_bubble Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 ειναι κοινο μυστικο που τα καμενα φανμπους διαστρεβλωνουν λες κ ειναι σε αρνηση οτι τα 8.1 ειναι μακραν σταθεροτερα ,απλροβληματιστα κ γρηγορα με πολυ λιγοτερη καταναλωση μπαταριας προσωπικα το 730 μου το εχω γυρισει στα 8.1 εδω κ κατι μηνες αφου πρωτα εφαγα το παραμυθι των καμενων οπου αλλα διαβαζα κ αλλα εβλεπα ms κινητα μονο αν τα δινουν τσαμπα ps μια ζωη οι χρηστες windows phone περιμενουν την επομενη μεγαλη κινηση που θα αλλαξει τα πραγματα η μονη αληθεια ειναι οτι η βαση των χρηστων εχει εξεναμιστει πλεον κ για αυτο φταιει μονο η ms k οι ηλιθιες πρακτικες της θελω να δω ποιος τρελος θα επενδυσει κατασκευη κινητων σε πλατφορμα χωρις χρηστες κ ποιος προγραμματιστης θα γραψει κωδικα για να πουλησει στον κανενα τα υπολοιπα που θα γραψουν οι καμενοι τα ακουω βερεσε ,2+ χρονια τωρα ξερω τι εχω βιωσει 1
Retromaniac Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Απλά τα Windows 10 δεν έχουν καμία σχέση με τα Windows 10 πριν μήνες
stevengreeceGR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 @palawiaris. Αυτό περίμενα κι εγώ να πηγαίνει ποιο γρήγορα από τα άλλα Androidσε αυτά τα χρήματα. Αλλά να βλέπω το άγνωστο κινητό της μικρής μου ξαδέλφης MyPhone Compact με 512mb ram και τιμή 50€, να το βλέπω σε ορισμένες λειτουργίες να ξεπερνά το 435, τότε καταλαβαίνετε τι σκέφτηκα για την MS. Από την άλλη το 635 που είχα αν και με snap400 αλλά με την μισή ram του 435, έβλεπε στην τότε εποχή να ξεπερνά σε ταχύτητα πάλι σε μερικές λειτουργίες τα s4 και iphone 5s.
udroxoos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Άδικη εξέλιξη αυτή για τα windows phone. Παραπονιέστε πολλοί για την έλλειψη εφαρμογών. Δεν αντιμετώπισα ποτέ δυσκολίες και βρήκα στο store ότι (βασική) εφαρμογή χρειάστηκα. Η αλήθεια είναι πως το windows store ήταν ανέκαθεν φτωχό σε εφαρμογές για δεκάχρονα, τύπου funny farts κτλ. Αν χαλούσε τώρα το 1020 μου, το ίδιο θα έπαιρνα και πάλι αλλά για μένα μοναδικό κριτήριο επιλογής είναι η κάμερα παρά η πληθώρα εφαρμογών. 1
filter_bubble Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 windows 10 θα βαλω στο redstone 2 κ αφου διαβασω reviews απο εξωτερικο κ μαλιστα οχι σελιδων αλλα ανεξαρτητων χρηστων
kargo130 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Το θεμα ειναι, κατα την προσωπικη μου αποψη, οτι τα windows 8/10 δεν τα πιστεψε ποτε ουτε καν η ιδια η ηγεσια της microsoft. Ειναι ολοφανερο οτι οι ποροι που πηγαιναν προς τα εκει ηταν πολυ λιγοι και για αυτο ολα ηταν σε καθυστερηση και εν τελει τα δεκαρια βγηκαν και μισοτελειωμενα. Αλλα θελω να πιστευω οτι τωρα που "τελειωσαν/τα εβγαλαν στην αγορα και εγινε το πρωτο σοβαρο update" με τα δεκαρια για υπολογιστες/xbox κτλ, οτι θα δωσουν την απαραιτητη προσοχη και τα surface phones θα ειναι αριστα. Ουτοπικο το να διεκδηκησουν σοβαρο μεριδιο της αγορας πια.
panos9553 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Άδικη εξέλιξη αυτή για τα windows phone. Παραπονιέστε πολλοί για την έλλειψη εφαρμογών. Δεν αντιμετώπισα ποτέ δυσκολίες και βρήκα στο store ότι (βασική) εφαρμογή χρειάστηκα. Η αλήθεια είναι πως το windows store ήταν ανέκαθεν φτωχό σε εφαρμογές για δεκάχρονα, τύπου funny farts κτλ. Αν χαλούσε τώρα το 1020 μου, το ίδιο θα έπαιρνα και πάλι αλλά για μένα μοναδικό κριτήριο επιλογής είναι η κάμερα παρά η πληθώρα εφαρμογών. Διαβασε ποιο πανω το σχολιο μου γιατι και εγω θεωρουσα αδικη αυτη την εξελιξη που την εβλεπα εδω και τοσο καιρο.. Δεν ειναι καθολου αδικη..ειναι ενα λειτουργικο που ειχε αρκετα φοντα αλλα το εσφαξε η ιδια η Microsoft..το αφηνε παντα κουτσουρεμενο και οταν επρεπε να φορτσαρει με τα 10 εκατσε σαν την παπια.. Πλεον αφαιρει βασικες εφαρμογες απο τα 8,1 που ειναι το 1020 γιατι δεν αξιωθηκε του δωσει επισημα τα 10 ρια που ειχε υποσχεθει (με την preview των 10 η καμερα ειναι χαλια μαυρα) αφαιρει το skype και πολυ συντομα θα σταματησουν οι ποιο βασικες που χρησιμοποιουσες..αρα τι αδικημενα μωρε? Ακομα και τωρα που μιλαμε αν μπεις στο θεμα των wp ή στο myphone τα δεκαρια εχουν θεματα βασικων εφαρμογων και λειιτουργιων..τι καθομαστε και συζηταμε? Απλά τα Windows 10 δεν έχουν καμία σχέση με τα Windows 10 πριν μήνες Αρα στα λογια μου ερχεσαι..
tsalin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 ειναι κοινο μυστικο που τα καμενα φανμπους διαστρεβλωνουν λες κ ειναι σε αρνηση οτι τα 8.1 ειναι μακραν σταθεροτερα ,απλροβληματιστα κ γρηγορα με πολυ λιγοτερη καταναλωση μπαταριας προσωπικα το 730 μου το εχω γυρισει στα 8.1 εδω κ κατι μηνες αφου πρωτα εφαγα το παραμυθι των καμενων οπου αλλα διαβαζα κ αλλα εβλεπα ms κινητα μονο αν τα δινουν τσαμπα ps μια ζωη οι χρηστες windows phone περιμενουν την επομενη μεγαλη κινηση που θα αλλαξει τα πραγματα η μονη αληθεια ειναι οτι η βαση των χρηστων εχει εξεναμιστει πλεον κ για αυτο φταιει μονο η ms k οι ηλιθιες πρακτικες της θελω να δω ποιος τρελος θα επενδυσει κατασκευη κινητων σε πλατφορμα χωρις χρηστες κ ποιος προγραμματιστης θα γραψει κωδικα για να πουλησει στον κανενα τα υπολοιπα που θα γραψουν οι καμενοι τα ακουω βερεσε ,2+ χρονια τωρα ξερω τι εχω βιωσει Ρε άνθρωπε μιλάμε για συσκευή του 2014 που σου δίνει τη δυνατότητα να την αναβαθμίσεις... Το δικό μου 640 μετά από καθαρή εγκατάσταση σε WP10 είναι το ίδιο σταθερό και γρήγορο με καλύτερη πρόσβαση σε εφαρμογές... φαντάζομαι ότι και το δικό σου 730 (αν είχες) μάλλον το ίδιο θα ήταν... Βρε ατιμούλικο μπας και έχεις android και τα μπερδεύεις???
filter_bubble Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 ασε μας κουκλιτσα μου,την εχουμε φαει στην μαπα την εικονικη σας πραγματικοτητα 1
panos9553 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε άνθρωπε μιλάμε για συσκευή του 2014 που σου δίνει τη δυνατότητα να την αναβαθμίσεις... Το δικό μου 640 μετά από καθαρή εγκατάσταση σε WP10 είναι το ίδιο σταθερό και γρήγορο με καλύτερη πρόσβαση σε εφαρμογές... φαντάζομαι ότι και το δικό σου 730 (αν είχες) μάλλον το ίδιο θα ήταν... Βρε ατιμούλικο μπας και έχεις android και τα μπερδεύεις??? Το οτι τα κινητα wm 10 ειναι κατω απο το 20% στο συνολο των windows phone και το υπολοιπο ειναι με 8 και 8,1 που δεν τα αναβαθμισε και το οτι ήδη το συνολο ΟΛΩΝ των κινητων της πλεον ειναι κατω απο 1% της παγκοσμιας αγορας καταλαβαινεις για ποσες ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ συσκευες με wm10 μιλαμε? Βλεπεις που οδηγησε το μελλον των δεκαριων η Ms? Και εγω το 640 εχω απο την πρωτη μερα που βγηκε περσι τον Απριλιο...ακομα και τωρα εχει θεματα(το ιδιο και το 640 της κοπελας μου)..και αν θες στα αναφερω αν με αμφισβητεις ετσι?Το οτι αυτη την στιγμη τα facebook- messenger περα απο οτι εχουν βγει απο τον Ιουνιο με Ιουλιο ακομα και τωρα ειναι μη λειτουργικες? Βρε παιδια γινετε αντικειμενικοι και μην υποστηριζεται εταιρειες λες και ειναι δικες σας, ελεος με αυτη την καραμελα ποια..να λετε τα καλα αλλα και τα ασχημα.. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Το facebook messenger εχει καθυστερήσεις για τον ιδιο λογο που ενα exe αρχειο που θα φτιαξεις με rapidq θα τρεχει πολυ πιο αργα απο ενα που το εφτιαξες πχ με pelles C. Μολις συμμαζεψει το facebook το χαος με την osmeta που χρησιμοποιει για τις εφαρμογες της θα γινει φυσιολογικη και η ταχυτητα του στα 10ρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα