Haldol Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Προφανώς δεν είχες ποτέ WP... Αντίθετα ειδικά το 640 με την αναβάθμιση σε 10 πετάει και επιπλέον έχει πρόσβαση σε όλα τα βασικά apps. Ο άλλος λέει ξεκάθαρα ότι είναι πρώην κάτοχος του 640. Αλλά βέβαια, άμα η εμπειρία του άλλου δε συμφωνεί με τη δικιά μας, αυτομάτως είναι ψεύτης, δε ξέρει τι λέει και "προφανώς δεν είχε ποτέ WP".
evkar Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 σύμφωνα πάντως με το winbeta , το HP elite είναι sold out με το που ξεκίνησαν οι παραγγελίες . Τώρα βέβαια το sold out είναι και κάτι σχετικό , γιατί εξαρτάται και από το πόσα κομμάτια έβγαλαν .
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Χωρις να θελω να προσβαλω καποιον, μερικες φορες οταν κολαει μια συσκευη μετα απο μια αναβαθμιση το προβλημα ειναι μεταξυ καρεκλας και οθονης. Εχοντας περασει w10m σε συσκευη , με το ελαχιστο δυνατο hardware σε επιδοσεις που υποστηριζει το συγκεκριμενο λειτουργικο, η συσκευη τσουλαει απολυτα ομαλα. Η διαδικασια αναβαθμισης οπως την εχει φτιαξει η ms δεν ειναι πολυ φιλικη στον μεσο χρηστη.
privateer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Ο άλλος λέει ξεκάθαρα ότι είναι πρώην κάτοχος του 640. Αλλά βέβαια, άμα η εμπειρία του άλλου δε συμφωνεί με τη δικιά μας, αυτομάτως είναι ψεύτης, δε ξέρει τι λέει και "προφανώς δεν είχε ποτέ WP". Το ότι ο κάθε ασχετος πεταγεται και λεει ότι ειχε 640 η οτιδήποτε άλλο δεν μου λεει κατι. Προσωπικη αποψη μιας και εχω τα 10αρια και σε 920 (παρομοιο επιπεδο ταχύτητας με 640) είναι ότι ετρεχαν εξαιρετικα σε σημειο που ακομη απορω γιατι δεν τα πηραν και επισημα.
nikosBruin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Κρίμα. Ήταν πολύ καλά μηχανήματα. Γρήγορα, αξιόπιστα, ανθεκτικά.
palawiaris Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Πήρα για συγγενή μου το 435, λέω τώρα θα το κάνω update σε w10m anniversary από wp8.1 και θα πετάει. Τελικά το κινητό έγινε ένα χάλι. Ποτέ ξανά MS. Πάρε ένα οποιοδήποτε αντροιντ με περίπου τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμή και βάλτου την τελευταία έκδοση αντροιντ που κυκλοφορεί και έλα ξαναγράψε μας πόση ώρα θα κάνει μόνο να ανοίξει.Τι περίμενες δηλαδή από το ταπεινό 435!Να σου κάνει και φραπέ; το μονο που παει σφαιρα στα 10 mobile ειναι η ταχυτητα που εμφανιζονται νεα bugs τα γραφετε κ τα διαβαζει κοσμος που εχει windows phone k εκτιθεστε Εκτίθεσε πιο πολύ εσύ αν βρεις λειτουργικό χωρίς Bugs Τέλος πάντων το 1520 θα το κρατήσω σαν συλλεκτικό.Το ίδιο και αν πάρω το 950xl Πιστεύω ότι τα με το WM θα ασχοληθούν άλλοι κατασκευαστές.Αλλιώς η HP δεν θα έβγαζε τέτοιο ακριβό κινητό. Και σε λίγο καιρό Surface phone 1
tasanton Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Τι να σας πω, εγώ εχω ενα 640 και ενα παλαιότερο 520, και τα δυο με win 8.1. Φθηνά, άψογα στη λειτουργία, αριστη ποιότητα. Για τη χρήση που κάνω δεν βρίσκω κανένα λόγο να τα αλλάξω.
Psaris Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 το θέμα ειναι οτι η microsoft ειχε το απόλυτο Value for money στα 50-200 ευρω και το έχασε...γιαυτό επεσε τοσο πιστεύω..ειναι σα να εβγαζε χασούρα επίτηδες (οπως παλια με την κονσολα) με τα παλιά lumia και ειπε να βγάλει τίποτα 650/950xl με κέρδος μπας και κάνει κατι αλα έχασε το παιχνίδι....αυτο που θελαμε ηταν updated 435-535-640..
nhzt Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μα τα Lumia δεν ήταν ποτέ παιδιά της Microsoft. Τα υιοθέτησε !!! Δικά της παιδιά θα κάνει το 2017 και θα λέγονται Surface Phone !!! Μέχρι τότε τα λέμε...
sk8harddiefast Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Κατοχος 640ΧL απο την πρωτη μερα. Με τα 8αρια πηγαινε πυραυλος. Σφαιρα. Ανοιγαν τα παντα ακαριαια. Με τα 10αρια παει γρηγορα. Δεν ειναι αργο, δεν σου σπαει τα νευρα απλα δεν ειναι αυτο που λεμε ποτε προλαβε. Απο εκει και περα τα windows phone γαμανε για την τιμη τους, τα χαρακτηριστικα τους και ακριβως γιατι αν σου σπασει, πεσει, χαλασει δεν θα κλαις 40 χρονια. Το παιρνεις 150 ευρω για να το βιαζεις μεχρι να ψοφισει. Θα το αλλαξεις μετα απο 2-3 χρονια αλλα wtf. 150 ευρω το πηρες και ειχε και 13Mpx καμερα! Eχει αθλιο store. Αυτο ειναι το κακο του. Ξεκολλατε. Μεγαλη πληγη. Αν ειχε apps ολοι windows mobile θα ειχανε. Το λεει καποιος που τρεχει FreeBSD και ειναι υπερμαχος του open source και παντα εκραζε την Microsoft. Αλλα οφειλω να την παραδεχτω πως στα windows phone / mobile, εκανε εξαιρετικη δουλεια και πεθανε απο ενα μικροβιο που εξελιχτηκε σε καρκινο και λεγεται γεματο store με αχρηστα apps Aν θα ξαναεπαιρνα windows phone? Δαγκωτο. Επισεις να πως πως επειδη μεσω insider εχω δει οοοοολη την διαδρομη στα τωρα windows 10 στο lumia 640xl, οι αλλαγες ειναι τοσσες πολλες και εχει προστεθει τοσος κωδικας απο πισω που πραγματικα ακομα παει τρενο. Εχω ζησει 10 build προσθηκες και βαλε! Τι να λεμε τωρα! Αν ηταν ios θα ειχε παει απο την 6 στην 9. Και ολα αυτα με 1 γιγα ram και δεν μου αργησε / κολλησε ποτε! Τελος να πω πως δεν με νοιαζει αν θα βγει ο χ η ο ψ να με πει fanboy και δεν ξερω και εγω τι αλλα. Το πηρα γιατι το ηθελα, δεν το μετανιωσα, αν επρεπε να παρω σημερα τηλεφωνο, το ιδιο θα επαιρνα γιατι ειναι απο τα καλυτερα τηλεφωνα που ειχα ποτε μου και ειχα και iphone! 2
ier506 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Η όλη φάση μου θυμίζει λίγο το περίφημο webos και το palm pre...
ikaros21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 @sk8harddiefast έχω την εντύπωση πως οι συσκευές που είχαν κάποτε Windows phone 8 πάντως, τρέχουν καλύτερα από τις out of the box windows 10 mobile. Είχα 735, 930 και τώρα 950. Το τελευταίο μου κάνει κάτι τρελά που κανένα προηγούμενο δεν έκανε. Επίσης τα bug είναι περισσότερα. Είναι δυνατόν συσκευή της Microsoft εν έτη 2016 να μη μου ανοίγει την οθόνη μετά από πάτημα του power button και να πρέπει να το πατήσω 100 φορές; επίσης είναι δυνατόν να κρασάρει όλο το κινητό στην προβολή φωτογραφιών; απαράδεκτα πράγματα αλλά καθημερινά που σου σπάνε τα νεύρα. Με το 930 δεν τα είχα ποτέ.
Belisarius Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδή το παραμύθι του 2016 θα είναι ότι έρχονται τα surface phones όπως του 2015 ήταν ότι έρχονται τα 10άρια και το 2014 ότι έρχονται τα 8.1.
intos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Και ενώ ειναι ωραίο λειτουργικό ... Κατι ... Κατι... Φυσικά άργησε να μπει μεσα στην αγορά και όταν πήγε να το κανει δεν μπήκε δυναμικά ... Οι πρώτες συσκευές της ήταν ωραίες μέτα λιγο η ποιότητα κατασκευής , λιγο η μεγάλη απόκλιση επιδόσεων σε σχέση με το iPhone και δεν ήθελε πολυ ... Μπορεί όμως να κανει ενα δυνατό come back αν βάλει. Μια ποιοτική οθόνη oled με ενα ωραίο design και αναπτύξει την επίδοση των Windows αρκετά ώστε να ανταγωνίζεται το iPhone τότε νομίζω θα πουλήσει ...
fanourisfz6 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Αναμενόμενη και προδιαγεγραμμένη πορεία από τότε που ανακοινώθηκαν. Πέρα από ελάχιστα fanboys και μετρημένους στα δάχτυλα χρήστες dumb phone που δεν ζητούσαν τίποτα παραπάνω, δεν έπεισαν κανένα. Παρ όλο που επιχειρήθηκε από τους πιο φανατικούς μια προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας δείχνοντας παράλληλα μία μάλλον επιτηδευμένη άγνοια στο πόσο είχε εξελιχθεί το android, έγινε μόνο μια τρύπα στο νερό. Να ζήσουμε να τα θυμόμαστε. Από τα μεγαλύτερα fails στον χώρο της τεχνολογίας. κανε κανενα restart την συσκευη androind μπας και ξεκολησει λολ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα