filter_bubble Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 κυκλοφορουν ακομα nokia lumia μην γραφετε χαζομαρουλες για την ποιοτητα των ms ,γελανε κ τα πλακακια στις τουαλετες του redmond
AlexKane Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Πρωτότυπο. Επικήδειος γραμμένος σε msft Excel.
ThePCFreak Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 κριμα ειχαν προωπτικες! αλλα αν γατακια ceo οπως της apple τα κανουν μ.... λογικο ειναι! αντε καλη σειρα η apple μας τωρα!
aggelos_ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Κριμα. Έχω το 730 και σκίζει. Και φθηνό και καλή οθόνη και ταχύτατο και office πλήρες. Δύσκολα θα υπάρξουν σε αντρόιντ αξιόπιστα και φθηνά κινητά όπως τα Lumia. Ελπίζω να προλάβω πριν εξαντληθούν να πάρω άλλο ένα ή το 520.
kostasff Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 @retromaniac σύγκρινε μου 930 με 950 σε ποιότητα κατασκευής. Nokia το ένα, Microsoft το άλλο. Μέταλλο και στιβαρότητα εναντίων πλαστικούρας. Θα μου πεις το δεύτερο έχει αποσπώμενη μπαταρία και υποδοχή micro SD αλλά σαν ποιότητα κατασκευής είναι πολυ μακριά η Microsoft. Όσο για το 950xl, γελάει όλος ο κόσμος με τα τριξίματα του πλαστικού στις άκρες. Μιλάς για το 930? Αυτό είχε τόσα προβλήματα και κυρίως χωρίς το κορυφαίο χαρακτηριστικό (glance screen), τι να την κάνω την ποιότητα. Άλλα αν είσαι φαν της ποιότητας, πάρε ένα 650 με 110€ και είσαι άρχοντας. Ποιότητα ms, ναι αυτη που αμφισβητείς.....
kokkinidisk Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει,αλλα εγώ επειδή βλέπω τον αδερφό μου που έχει lumia δεν θυμάμαι πιο μοντέλο ακριβώς αλλα αυτό που ξέρω είναι πως έκανε 300 και κάτι όταν το πήρε πριν ένα χρόνο και κάτι Galaxy s5 που καθίσαμε δίπλα δίπλα σε όμοιες εφαρμογές και browser τα έκανε σκόνη.Το μόνο άσχημο που έχει η Microsoft είναι πως δεν έχει πλούσιο store όπως το playstore και το AppStoreΚατα τ'αλλα τα κινητά τους με Windows ξεσκίζουν σε ταχύτητες και ποσό μάλλον η σειρά Microsoft. 2
cobosta Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Οποίος εχει WP ξερει οτι με την αναβάθμιση σε os10 το κινητο εγινε τραγικο και ολοι απλα τα πούλησαν . (Πρώην κάτοχος windows 640) 1
dali13gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως έτσι όπως το πάει η Microsoft, λέω να κρατήσω το δικό μου καμιά 15 χρόνια και να το πουλήσω στο eBay για συλλεκτικό. Τόσα λίγα που είναι, θα πιάσει καλή τιμή. 1
Retromaniac Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Οποίος εχει WP ξερει οτι με την αναβάθμιση σε os10 το κινητο εγινε τραγικο και ολοι απλα τα πούλησαν . (Πρώην κάτοχος windows 640)Τώρα πια πάνε σφαίρα. 2
ektor7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Για να σταματησουν ή οπως το αποκαλειται οι περισσοτεροι εδωμεσα "να πεθανουν",τα windows mobile,θα πρεπει να αντικατασταθουν με καποιο αλλο λογισμικο της MS. Και για να σας βοηθησω ,εχουμε αυτη την στιγμη τα εξης προιοντα με windows: windows TV box windows tablet windows laptop/desktop windows hololens XBOX Πρεπει ενα απο τα λογισμικα που διαθετουν τα πιο πανω προιοντα(2 ειναι ολα κι ολα) να το δανισει και στα Windows smartphones,γιατι αλλο καινουριο δεν προκειται να φτιαξει,απο την αρχη.
stevengreeceGR Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Πήρα για συγγενή μου το 435, λέω τώρα θα το κάνω update σε w10m anniversary από wp8.1 και θα πετάει. Τελικά το κινητό έγινε ένα χάλι. Ποτέ ξανά MS.
filter_bubble Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 η καλυτερη αναβαθμιση που μπορεις να κανεις σε ενα windows 10 κινητο ειναι να του περασεις 8.1 1
evkar Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 το 650 ήταν το τελευταίο από την σειρά Lumia . Το θέμα δεν είναι ότι σταματάει η Μs τη σειρά , το θέμα είναι ποιός ΟΕΜ θα δεχθεί να επενδύσει στο OS . Και μιλάω για τηλέφωνα που αφορούν τις μάζες , όχι ΗΡ elite των 800 , ή surphase αγνώστων λοιπών στοιχείων . Το θέμα είναι , κρατάς το λειτουργικό , το αναπτύσσεις και .....περιμένεις για το μέλλον να βρεις κάναν τολμηρό να επενδύσει στην πλατφόρμα ή τα παρατάς τελείως και γίνεσαι ρόμπα , μιας και μιλάμε για Ms . Τρίτη λύση το κρατάς κάνα δυάρι χρόνια και βγάζεις μια ανακοίνωση στα μουλωχτά ότι η ανάπτυξη του λειτουργικού τελείωσε και το projekt σταματάει. Προσωπικά ψηφίζω το τρίτο. 1
tsalin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Οποίος εχει WP ξερει οτι με την αναβάθμιση σε os10 το κινητο εγινε τραγικο και ολοι απλα τα πούλησαν . (Πρώην κάτοχος windows 640) Προφανώς δεν είχες ποτέ WP... Αντίθετα ειδικά το 640 με την αναβάθμιση σε 10 πετάει και επιπλέον έχει πρόσβαση σε όλα τα βασικά apps.
filter_bubble Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 το μονο που παει σφαιρα στα 10 mobile ειναι η ταχυτητα που εμφανιζονται νεα bugs τα γραφετε κ τα διαβαζει κοσμος που εχει windows phone k εκτιθεστε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα