Andreas231 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μονο που το continuum δεν ειναι miracast της οθονης του κινητού σε ενα μονιτορ, πραγμα που το κανει και ενα λουμια των 80 ευρω απο τα 8αρια, αλλα το λειτουργικο να τρεχει ταυτοχρονα σε δευτερη desktop οθονη με την συγκεκριμενη αναλυση της οθονης και τις εφαρμογες να προσαρμοζονται στο desktop περιβαλλον ως προς τα μενου και την λειτουργικοτητα τους. Το επομενο βημα ειναι καπως ετσι https://m.youtube.com/watch?v=rxnQgGRoyIs για αυτο σου εβαλα βιντεο με το πως με ενα dock εχεις και στο android λειτουργικο οπως το κανει η motorola. Στην τελικη τι ακριβως θα κανεις σε μια οθονη με ενα κινητο windows που δεν κανεις με ενα αντροιντ ? Αν σε νοιαζει να τρεχεις εφαρμογες υπαρχει η λυση της μοτορολα. Αν θες βιντεο , εικονες κλπ γινεται ηδη με απλη συνδεση. Το hp δεν μετραει γιατι αυτο που κανει γινεται σε σερβερ και στην ουσια κανεις streaming τις εφαρμογες.Περα οτι δεν θα ειναι κατι απλο. To make up for that, HP is building in software for running apps from the cloud; unfortunately, you'll need an IT department to set it up. http://www.theverge.com/2016/2/21/11068496/hp-elite-x3-announced-specs-windows-10-mwc-2016
panos9553 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 δεν συγκριναμε κινητα ,ΘΑ συγκρινουμε σχετικες αποδοσεις παρομοιων soc (820 με padfone a66) σε διαφορετικες πλατφορμες (android με wp) (οταν κ εαν βαλει εγκυρα screenshots) ετσι τουλαχιστον το καταλαβα εγω, γιατι ο αλλος εφερε τον μεγαλο αδερφο του να με δειρει ολο περηφανια Οριστε λοιπον..οχι οτι εχει σημασια για μενα απλα παιζω-συνεχιζω το παιχνιδι σου..τι εχεις να πεις τωρα?
hliastsek Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Αλλο ενα thread κατεληξε σε vs... Τα 3/4 των απαντησεων ειναι : fan boys που υποστηριζουν με νυχια και δοντια τα windows phone και απο την αλλη ολοι οι καθυστερημενοι που ηρθαν απλα να κραξουν. Το οτι σαν πλατφορμα μπαζει απο παντου και εχει τρελα κολληματα ειναι γνωστο, οκ και; Ολα ειναι θεμα επιλογων, δεν βρισκω τον λογο να υπαρχει τοσο μισος. Και για να μην ειμαστε Off-topic, οτι τα 650/950 ειναι τα τελευταια lumia ηταν γνωστο εδω και καιρο.
ATHORIVOS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξέρω τι λετε, αλλά από τα 3 τελευταία κινητά που είχα i phone 3s samsung s3 το lumia 930 μακράν το αγάπημενο μου.Πραγματι άθλιο store ντροπή για την microsoft. Πάντως με 250 ευρώ το 950 είναι απίστευτο deal.
panagiotis1988 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 ^^ hliastsek θα πω καθαρά για μένα...είχα iPhone 4s επί 4 χρόνια και μόλις πριν 1-1.5 μήνα πήρα Windows phone..ούτε fan boy πρόλαβα να γίνω ούτε τίποτα...η αλήθεια είναι ότι κάτι θεματάκια τα έχει το κινητό αλλά τα πράγματα δεν είναι καθόλου όπως τα παρουσιάζουν όσοι δεν τα έχουν καν ασχοληθεί μαζί τους επί κάνα μισάωρο...κολλήματα που λες δεν υπάρχουν μετά την anniversary update (πιο πριν δεν πρόλαβα να δω γιατί με το που το αγόρασα μετά από 2 μέρες βγήκε το upgrade. Από που μπάζουν τα Windows? Εσείς πόσα θα δίνατε για ένα κινητό android με την αντικειμενικά, βάσει reviews, καλύτερη κάμερα που έχει βγει σε κινητό (το μόνο που το κοντράρει στα ίσα αλλά υστερεί σε ελάχιστα είναι το galaxy s7, δίκαρτο με ξεχωριστή υποδοχή για κάρτα μνήμης, με μια από τις καλύτερες οθόνες της αγοράς, ναι μεν πλαστική συσκευή, αν κ πάρα πολύ καλή σε αίσθηση, με αποσπώμενη μπαταρία και που δεν μπορείτε να χρησιμοποιείστε μόνο 1 από τις 20 εφαρμογές που θέλετε? Χωρίς να είστε power user αλλά ένας μέσος χρήστης. Ακούω γνώμες. Χωρίς αντιπαραθέσεις
filter_bubble Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Οριστε λοιπον..οχι οτι εχει σημασια για μενα απλα παιζω-συνεχιζω το παιχνιδι σου..τι εχεις να πεις τωρα? κατσε κ εσυ δεν ηθελες να ποσταρουμε antutu? τι παιχνιδι τσαμπουνας εχω να πω οτι εκ του αποτελεσματος τα wp ειναι αποδοτικοτερη πλατφορμα
panos9553 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 κατσε κ εσυ δεν ηθελες να ποσταρουμε antutu? τι παιχνιδι τσαμπουνας εχω να πω οτι εκ του αποτελεσματος τα wp ειναι αποδοτικοτερη πλατφορμα Το λεω γιατι δεν με πιστευες και ελεγες τα δικα σου..αλλα ενα δεκαχιλιαρο στα ριχνει με ιδια χαρακτηριστικα.. Στην ουσια τωρα..καταλαβαινεις ποσο ποιο smooth και λειτουργικο θα ειναι το 820 με τα 10 αρια σε σχεση με το δικο σου με την παναρχαια 4,1 που ενα τεραστιο ποσοστο σημαντικων εφαρμογων απαιτουν απο 4,4 και πανω και ήδη βγηκε η 7? Αν τα βαλουμε διπλα διπλα θα ειναι η μερα με την νυχτα..σε αυτο εγω επιμενω..οτι η εμεπιρια χρησης στο 820 καλυτερεψε οσο περνουσαν τα χρονια ενω το asus οτι και να του κανεις εμεινε εκει που εμεινε..
filter_bubble Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 ρε αδερφε λες κ μιλας σε κανενα πιτσιρικα κ προσπαθεις να τον μανιπιουλαρεις κ σου εχω γραψει οτι εχω κ 730 αρα ξερω τι γινεται μια χαρα ολες οι εφαρμογες υπαρχουν για τα 4,1 ,αντιθετα εσυ εχεις ενα τηλεφωνο που ρολαρει καλυτερα αλλα δεν εχεις τι να το κανεις περα απο τα πολυ βασικα κ αυτα κουτσα κ με μπαγκς 2
jazzu4ia Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 ...επιβεβαιώνω... ...lumia 830 με 1g RAM, και την τελευταία insider των 10...απλώς πετάει... ...με το w store ήμουν πάντα ικανοποιημένος, πάντα υπήρχαν + υπάρχουν καλές εφαρμογές, γιά όλες τις δουλειές, ακόμα και γιά απολύτως offline πλοήγηση σε χωματόδρομους-μονοπάτια... ...σ.σ... είμαι 45 χρόνων, δεν ασχολούμαι με παιχνίδια... 1
panos9553 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 ρε αδερφε λες κ μιλας σε κανενα πιτσιρικα κ προσπαθεις να τον μανιπιουλαρεις κ σου εχω γραψει οτι εχω κ 730 αρα ξερω τι γινεται μια χαρα ολες οι εφαρμογες υπαρχουν για τα 4,1 ,αντιθετα εσυ εχεις ενα τηλεφωνο που ρολαρει καλυτερα αλλα δεν εχεις τι να το κανεις περα απο τα πολυ βασικα κ αυτα κουτσα κ με μπαγκς Δεν υπαρχουν ολες οι εφαρμογες στα 4,1 δεν υποστηριζονται αρκετες πλεον..για πες μου και ποιες εφαρμογες λειπουν απο τα 10ρια που κανουν την χρηση τους μονο για τα βασικα?
haHa Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Τα wp ειχαν προβλημα με την εκμεταλλευση της gpu σε σχεση με android. Ενδεικτικο ενα benchmark που βλεπουμε 2 κινητα με ιδιο SoC - επεξεργαστη , αλλα με διαφορετικο λειτουργικο (Lumia 930 με wp και Nexus 5 με android): http://www.anandtech.com/show/8441/nokia-lumia-930-review/3 Και εδώ συγκριση moto g 2ης γενιας με lumia 640, που φοράνε ιδιο επεξεργαστή(snapdragon 400): http://www.anandtech.com/show/9333/the-microsoft-lumia-640-review/2 In both the on-screen and off-screen tests, the Lumia 640 lags behind the Moto G. While 1-2fps doesn’t seem like much, when your frame rate is in the low single digits it represents a significant difference in performance. Because of this, I decided to take a look at the performance in GFXBench’s driver overhead test to see what impact the GPU drivers and graphics API might have on performance. As suspected, there’s a very significant gap in performance when comparing the Lumia 640 to the Moto G. I can’t say whether this is due more to the differences between OpenGL and DirectX, or between the different Adreno drivers on Windows Phone and Android, but whatever the case may be the end result is a notable decrease in GPU performance on Windows Phone when compared to an Android device with the same SoC. I’m not happy at all with the GPU performance that we see in low-end and even mid-range smartphones, and the Lumia 640 is no exception. There’s not much Microsoft can do here though, as moving to Snapdragon 410 with its Adreno 306 will not improve GPU performance at all. All I can really say is that users shouldn’t expect to be playing any 3D games on their Lumia 640, but simpler 2D games should run just fine. 2
filter_bubble Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν υπαρχουν ολες οι εφαρμογες στα 4,1 δεν υποστηριζονται αρκετες πλεον..για πες μου και ποιες εφαρμογες λειπουν απο τα 10ρια που κανουν την χρηση τους μονο για τα βασικα? ε οπως ξερεις εσυ με σιγουρια οτι δεν υπαρχουν αρκετες εφαρμογες για τα 4,1 (γιατι εγω δεν εχω βρει ουτε μια) ετσι κ εγω λεω με απολυτο τροπο οτι παλι καλα που μπορεις να παρεις κ τηλεφωνο (αν δεν εχει κ κανενα απαραδεκτο μπαγκ)
panos9553 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 ε οπως ξερεις εσυ με σιγουρια οτι δεν υπαρχουν αρκετες εφαρμογες για τα 4,1 (γιατι εγω δεν εχω βρει ουτε μια) ετσι κ εγω λεω με απολυτο τροπο οτι παλι καλα που μπορεις να παρεις κ τηλεφωνο (αν δεν εχει κ κανενα απαραδεκτο μπαγκ) Θα ξαναπω κατι..δεν υποστηριζω καμμια εταιρεια..οτι αρνητικα βλεπω τα λεω ( κοιτα το 79 σχολιο μου στο παρον θεμα για να εχεις μια εικονα) οταν ομως μπαινεις στο θεμα απλα για να κραξεις χωρις αντικειμενικα κριτηρια ε δεν γινεται να το αφησω ετσι.. Οταν πας να μου συγκρινεις το asus με την 4τιας 4,1 (που πλεον το κινητο σου θα τσουλαει σαν σαλιγκαρος- που θα θελει hard reset συνεχεια- που δεν πηρε ποτε update ασφαλειας) με το 820 και τα δεκαρια που εκτος απο ελαχιστα μικροθεματα εφαρμογων πλεον ειναι Ετη φωτος καλυτερο..ε προκαλεις λοιπον.... Οσες εφαρμογες και να τα φορτοσω τα ατιμα 640-820 πανε μπαλα και στην καρτα μνημης ετσι? Εκτος απο ελαχιστα games δεν μου ελειψε καποια εφαρμογη..Λεμε τα ασχημα να λεμε και τα καλα..Αντικειμενικοτητα επιτελους..
Agnwstos_X Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Να καει στο πυρ το εξωτερον που αφανισε τη Nokia και το Symbian.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα