Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το 640 δεν με αφορα ιδιαιτερα ειναι νεοτερος τετραπυρηνος κ θα πρεπει να κοντραριστει με moto g 3 πχ η καποιο αναλογο android ,οποιος εχει κατι αναλογο ας ποσταρει

το 820 βαλε μας με antutu 6.x κ θα σου πω

Δημοσ.

το 640 δεν με αφορα ιδιαιτερα ειναι νεοτερος τετραπυρηνος κ θα πρεπει να κοντραριστει με moto g 3

το 820 βαλε μας με antutu 6.x κ θα σου πω

Ταπα απο το 640 λοιπον..

Το 820 βγαζει απο οτι θυμαμαι 31 με 32,000 θα στο ανεβασω ποιο μετα γιατι δεν το εχω ευκαιρο..αλλα σου λεω την αληθεια ετσι κρατα το ως δεδομενο αλλιως να μην ξαναγραψω εδω μεσα. Σου ριχνει 10,000 χωρις να πειραξουμε τιποτα..και τα παιρνει ολα απο την διαφορα του UX ετσι? Για κανε τα κολπα σου μπας και ανεβασεις το δικο σου..

Δημοσ.

αναμενουμε benchmark σε padfone χωρις ρουταρισμα στην τελευταια αναβαθμιση που πηρε...

μην το συζητας, τωρα θα κατσω να σεταρω την rom απο την αρχη για να δεις score 20000

Δημοσ.

μην το συζητας, τωρα θα κατσω να σεταρω την rom απο την αρχη για να δεις score 20000

οχι 30.000...καλυτερο και απο galaxy note 7 μην σου πω...εντωμεταξυ το antutu εσεις οι φαν της γκουγκλ δεν το κραζετε γιατι και καλα πληρωνεται απο την απλ για να δινει μεγαλυτερα σκορ στα αιφον?

τελος να αναφερω οτι στα "about" της εφαρμογης αναφερει ξεκαθαρα οτι "εξαιτιας καποιων περιορισμων στα windows phone οι αλγοριθμοι του antutu δεν ειναι ακριβως οι ιδιοι με την android εκδοση, αλλα συνεχως θα βελτιωνουμε....κλπ" 

αρα οποιαδηποτε συζητηση για τα σκορ του antutu δεν εχει καμια ουσια...φιλικα

Δημοσ.

Αν και προσωπικά δεν θα επαιρνα windows phone, λόγω ελλειψης καποιων εφαρμογων, αγορασα ενα 640 για την γυναίκα μου. Εδώ και ενα χρόνο εχω βρεί την υγειά μου. Δεν κολλάει με τίποτα και για την χρήση που κανει (λίγο ιντερνετ, viber, fb κλπ) ήταν όπως αποδείχθηκε η καλύτερη επιλογή.

Όταν είχε κινητά με android (παρόμοιου κόστους) μετά από 3-6 μήνες...... ηταν για να το πετάξεις στον τοίχο.

Δεν είναι όλα τα κινητά για όλους, ούτε είναι το android/IOS πάντα η καλύτερη λύση. Το 640 που της πήρα αποδείχθηκε μια παρα πολύ καλύ επιλογή (για τα λεφτά του παντα).

Από την αλλη ενα 650 που πήρε μία ξαδελφή μου, εχει 4 μήνες τωρα που πηγαινοερχεται στο service.

Δημοσ.

Έτσι παιδιά. Να κοτσάρουμε και μια σκάστρα και κάνα ινοξ μπουρί για να γουστάρουμε ναουμε! Καλά είμαστε βραδιάτικα; Μείνε με το padfone, εγώ με το meizu, ο άλλος με το Lumia ο παραλλος με το μήλο. Κουμάντο σε ξένες τσέπες; Φιλικά το τερματίσαμε...

• Like 1
Δημοσ.

Απο συγκριση κινητου του 12 με του 15 μου φαινεται πιο ουσιαστικη συγκριση. Τα android εχουν περισσσοτερα feature σε σχεση με τα windows.Παρολα αυτα με ιδιο hardware πιο γρηγορα.

Υγ τα android απο παντα αν τα συνδεσει με μια οθονη δειχνουν εικονες , βιντεο ακομα και παρουσιαση powerpoint. Αυτο για οσους θεωρουν το continuum κατι ιδιαιτερο...

Ποσο μαλλον οταν καποιοι το πανε σε αυτο το επιπεδο

Δημοσ.

δεν συγκριναμε κινητα ,ΘΑ συγκρινουμε σχετικες αποδοσεις παρομοιων soc (820 με padfone a66) σε διαφορετικες πλατφορμες (android με wp)

(οταν κ εαν βαλει εγκυρα screenshots)

ετσι τουλαχιστον το καταλαβα εγω, γιατι ο αλλος εφερε τον μεγαλο αδερφο του να με δειρει ολο περηφανια  :-D

Δημοσ.

καταλαβα , εγω εβαλα 6p και 950 xl που εχουν και τα δυο snap 810 , 3 gb ram . Βεβαια το 950 xl εχει υδροψυξη ή οπως αλλιως το ελεγαν για να μην υπερθερμενεται το soc οποτε μπορει στο βιντεο ενα μερος των επιδοσεων να μην ειναι λογω λειτουργικου.

Δημοσ.

Μονο που το continuum δεν ειναι miracast της οθονης του κινητού σε ενα μονιτορ, πραγμα που το κανει και ενα λουμια των 80 ευρω απο τα 8αρια, αλλα το λειτουργικο να τρεχει ταυτοχρονα σε δευτερη desktop οθονη με την συγκεκριμενη αναλυση της οθονης και τις εφαρμογες να προσαρμοζονται στο desktop περιβαλλον ως προς τα μενου και την λειτουργικοτητα τους.

Το επομενο βημα ειναι καπως ετσι

https://m.youtube.com/watch?v=rxnQgGRoyIs

Δημοσ.

Το επομενο τηλ θα ειναι Windows mobile with continuum και ασε τους haters να κλαιγονται...(εχω δοκιμασει android σε τηλ ulefone paris και τωρα κατοχος xiaomi redmi note 3 το τελευταιο πρεπει να πω ειναι κινηταρα παρ΄ολα αυτα δεν μπορουν να συγκριθουν με τα windows mobile ακομα και το παλιο μου lumia 735 ειναι πολυ καλυτερο ποιοτικα κτλ...)

• Like 1
Δημοσ.

Andreas 231 όταν βγήκε το βίντεο το Lumia ήταν ακόμα σε beta έκδοση των Windows 10 mobile...περιττό να σου πω πόσο πιο γρήγορο είναι τώρα...μπορείς να πεις το ίδιο για το 6p με την τελευταία αναβάθμιση σε android 7? Δεν το νομίζω...βρες λοιπόν κάνα συγκριτικό βίντεο όπου κ τα δυο κινητά είναι σε rtm έκδοση (όποια θες) κ τα ξαναλέμε...

Έκανα ένα edit στο σχόλιο μου γιατί δεν διάβασα σωστά τι έγραψες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...