Προς το περιεχόμενο

iphone 5s updates - huawei p9 lite

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σχετικα με το 5s. ποσο πιστευτε οτι θα βγαζει updates to iOS για το συγκεκριμενο μοντελο μιας και βγαινει το 7 τωρα; ειμαι κατοχος android και σκεφτομαι μηπως μεταπιδησω σε apple μιας και ειναι σε τιμη που πιανετε το μοντελο. αξιζει τι λετε;

σχετικα με το huawei p9 lite: τι αποψη εχετε γι αυτο το κιν; τα specs του ειναι σχεδον ιδια με 6s.

Δημοσ.

σχετικα με το 5s. ποσο πιστευτε οτι θα βγαζει updates to iOS για το συγκεκριμενο μοντελο μιας και βγαινει το 7 τωρα; ειμαι κατοχος android και σκεφτομαι μηπως μεταπιδησω σε apple μιας και ειναι σε τιμη που πιανετε το μοντελο. αξιζει τι λετε;

σχετικα με το huawei p9 lite: τι αποψη εχετε γι αυτο το κιν; τα specs του ειναι σχεδον ιδια με 6s.

Φίλε μου πολύ παλιό μοντέλο τα update πλέον θα έχει προβλήματα όπως είναι φυσικό..

το p9 lite από την άλλη είναι πολύ καλή επιλογή πολύ ανώτερο σε όλα από το 5s και δεν μιλάω μόνο για space

Δημοσ.

Φίλε μου πολύ παλιό μοντέλο τα update πλέον θα έχει προβλήματα όπως είναι φυσικό..

το p9 lite από την άλλη είναι πολύ καλή επιλογή πολύ ανώτερο σε όλα από το 5s και δεν μιλάω μόνο για space

απο g3 32gb αξιζει να παω σε huawei p9 lite? γενικα με την huawei τι παιζει;

Δημοσ.

Ωραίο είναι το P9 Lite (το έχω και είμαι ευχαριστημένος). Το G3 είναι παλιό, το P9 lite σαν φετινό μοντέλο θα έχει και πιο πολλές αναβαθμίσεις. Να κοιτάς την έκδοση του p9 με τα 3gb.

Δημοσ.

Το iphone 5s εκτός του ότι τώρα πέρνει Ios 10 θα αναβαθμιστεί κατά πάσα πιθανότητα σε Ios 11 του χρόνου και μετά τέλος τα updates. Οπότε καλύτερα πήγαινε στο p9 lite. Επισης ή μπορείς να το πάρεις με την έκδοση 3GB ram ή να το πάρεις από Πλαίσιο, Γερμανό με την έκδοση 2GB ram μαζί με το Huawei A1 band στα 270€.

Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα υπάρχει και το Moto G 4 plus που σήμερα είναι στα 233 και προσωπικά το θεωρώ ότι καλύτερο υπάρχει στα κάτω από 300 σήμερα, μαζί με το Nexus 5X

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα υπάρχει και το Moto G 4 plus που σήμερα είναι στα 233 και προσωπικά το θεωρώ ότι καλύτερο υπάρχει στα κάτω από 300 σήμερα, μαζί με το Nexus 5X

στα πόσο είναι το PLUS? Που; Πότε;
Δημοσ.

Μας έχεις πρηξει με τo Amazon. Ούτε καν εγγύηση.

Τι λες φίλε;; δεν έχει εγγύηση το amazon και έχει η arvato?? δοκίμασες ποτέ τις υπηρεσίες που προσφέρει; ή απλά ήταν αφορμή να μου την πεις; ή μήπως έχουν καλύτερη οι Κινέζοι που προτείνετε κατά κόρον;

Λάθη θα κάνω και θα δώσω αφορμές να μου επιτεθείς. Δεν χρειάζεται όμως με το παραμικρό να δείχνεις την εμπάθεια σου. Ρώτησες που υπάρχει σε αυτή την τιμή το συγκεκριμένο τηλέφωνο, και απάντησα. Τα υπόλοιπα αχρείαστα

Δημοσ.

Ναι μεν παλιό το 5s αλλά όσο τραβάει το 6αρη άλλο τόσο θα τραβάει κ αυτό, έχουν εφάμιλλης επεξεργαστές κ 1gb ram(Προσωπικά δεν θα το ακουμπούσαν ούτε με σκουπόξυλο λόγο μικρής οθόνης και ios. Από εκεί κ πέρα αντιλαμβάνομαι πως ο καθένας έχει άλλες ανάγκες)

Τώρα p9lite vs g3..

Δεν έχουν τρελλες διάφορες στα specs αλλά το huawei θα πάρει κάποια στιγμή nougat και θα έχει καλύτερη αυτονομία.

Ίσως να σου φανεί και λίγο ταχύτερο λόγο μικρότερης ανάλυσης οθόνης.

Δημοσ.

Το εχει το P9 lite o πατερας μου. Αναβαθμιστηκε απο ενα G2. Eως τωρα δεν εχει κανενα παραπονο. Και ειδικα η μπαταρια του ειναι εξαιρετικη. Το συγκρινα με το P9 που εχω εγω, και το τηλεφωνο για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο. Απλως θα κοιταζα να επαιρνα αυτο με τα 3gb ram. 

Δημοσ.

Μην κάνετε το λάθος και συγκρίνετε σπεκ iphone με σπεκ αντροιντ. Αν ηταν τα παντα σπεκ τα δεκαπυρηνα noname κινέζικα θα ήταν καλύτερα απο νεξους και s7 αλλά ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...