mge Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 γεια σας παιδια...εχω ενα προγραμμα στο pc το amplitube μεσω του οποιου μπορεις να συνδεσεις την κιθαρα σου στο pc...η συνδεση γινεται μεσω του line in βυσματος...το θεμα ειναι οτι οταν συνδεω το line in ολοι οι υπολοιποι ηχοι (που δεν προερχονται απ την κιθαρα) mute-αρονται...τι μπορω να κανω ωστε να παιζω και ταυτοχρονα να ακουγεται και το κομματι απ το youtube??? η μητρικη μου ειναι msi970a-g43 ευχαριστω τον καθε ενδιαφερομενο
panospc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με το Asio4All. Το είχα ψάξει παλιότερα αλλά δεν είχα βρει λύση. Εάν θες χαμηλή καθυστέρηση στον ήχο χωρίς το παραπάνω πρόβλημα, μπορείς να εγκαταστήσεις την τελευταία έκδοση του FLStudio που περνάει τον δικό του Driver ήχου "FL Studio Asio". Μετά μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτόν τον driver σε όποια εφαρμογή υποστηρίζει asio.
KilliK Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 το asio4all μπορει να εχει μονο μια ενεργη πηγη ηχου καθε φορα. νομιζω το Wasapi των Windows δεν εχει αυτο τον περιορισμο, οποτε δοκιμασε με αυτο.
GiorgosT Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Έτσι ακριβώς. Είναι περιορισμός του ASIO4ALL. Σπάσιμο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα