Screamer-hg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα εχω την παραπανω οθονη και δεν ξερω αν εχω backlight bleeding παρακατω εχω προσθεσει 2 φωτογραφιες η μια ειναι με 22% φωτεινοτητα που την χρησιμοποιω και η 2η με 100%.Οι φωτογραφιες τραβηχτηκαν με lg g2.Απο τις φωτογραφιες φαινεται χειροτερα βεβαια δεν ειναι τοσο χαλια.
MontzOlee Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Νομίζω πως εχεις χωρίς να δηλώνω γνωστής στις οθόνες.. Ειχα κι εγω στο παρελθόν κατι παρόμοιο σε τηλεόραση...
Sakiz105 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Εχεις αρκετο.Ειναι συνηθισμενο στις ips να βλεπεις το μαυρο γκρι κοντα στις ακρες αλλα εσυ το βλεπεις ουρανιο τοξο. Απο ποιο καταστημα την πηρες? 3
Screamer-hg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Apo to exoplizin στην Σαμο εγω ειμαι απο Αθηνα αλλα αν ειναι για rma την στελνω στην ιδια την lg εδω στην αθηνα
XMorsX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Kαλησπερα. Δεν μπορουμε να κρινουμε απο τις φωτογραφιες που βαζεις. Ρυθμισε την καταλληλα την φωτογραφικη μηχανη σου για να μην βγαινουν τοσο overexposed. Μια επιλογη ειναι να ριξεις το ISO.
giannis00 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Το backlight bleeding καλύπτεται από την εγγύηση της LG; Εγώ έχω την 27MP65 και σε κάποιες γωνίες δεν έχω καταφέρει να δω μαύρο. Και εντάξει με τις ταινίες. Αλλά τι γίνεται όταν δουλεύεις σε ένα IDE και δεν μπορείς να διακρίνεις με ευκολία των κώδικα σου;
Mpiftekis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Καλά, μη νομίζετε ότι αν πάρετε άλλη από RMA ότι θα είναι είναι εντάξει με το backlight bleed. Όλες οι IPS έχουν λίγο εώς πολύ. Κατά τη γνώμη μου, κράτα τη και δες αν σε ενοχλεί με τις ρυθμίσεις που παίζεις (22% φωτεινότητα). Αν σε ενοχλεί την αλλάζεις, αν δεν... κατά τη γνώμη μου απόλαυσε τη
firepc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Οτι και να σου στειλουν αδερφε το ιδιο χαλια θα ναι και χειροτερα. Δεν υπαρχει μαυρο στα ips οσο και να παιξεις με τις ρυθμησεις. Ενα φωτινο γκρι ειναι. Και το πραγματικο contrast των ips ειναι 400:1 αντε στη καλυτερη 600:1 Και ας λενε στα specs 1000:1 1
giannis00 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Τα TN Panels δεν έχουν μεγάλες γωνίες θέασης, τα IPS panels έχουν backlight bleeding και εμείς δεν έχουμε μια οθόνη που να καλύπτει τις προσδοκίες μας σε μια καλή τιμή. 2
XMorsX Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δεν ισχύει το 400:1 και 600:1, δείτε reviews για πραγματικούς λόγους αντιθεσης. Πάντως μην περιμένετε μεγάλες γωνίες θέασης σε ips οθόνες. Σου επιτρέπουν να κοιτάς από μικρή γωνιά χωρίς παραμόρφωση των χρωμάτων, σε αντίθεση μέρος ανύπαρκτες γωνίες θέασης των TN και VA. Επίσης δεν έχουν gamma shift και επομένως υπό σωστή γωνία δεν παραμορφωνονται τα χρώματα περιφερειακά. Σε πιο μεγάλες γωνίες θέασης όμως εμφανίζεται glow που καταστρέφει την εικόνα.
KINGLUCAS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Τα TN Panels δεν έχουν μεγάλες γωνίες θέασης, τα IPS panels έχουν backlight bleeding και εμείς δεν έχουμε μια οθόνη που να καλύπτει τις προσδοκίες μας σε μια καλή τιμή. i τεχνολογία είναι για consumer είναι ακόμα χαλια OLED είναι ok αλλα πανάκριβα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα