Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μερικές πολύ παλιές agp κάρτες γραφικών δεν δούλευαν με τις νεώτερες μητρικές εκείνης της εποχής λόγο διαφορετικών specs της θύρας agp. Έχω την εντύπωση ότι και η συγκεκριμένη που έχεις ανήκει σε αυτήν την κατηγορία αλλά το λέω με επιφύλαξη.

Το θέμα είναι ότι ίσως να μην αξίζει ο χρόνος που θα φας για ένα τόσο παλιό μηχάνημα.

Τί ακριβώς θες να κάνεις όταν το στήσεις ;

• Like 3
Δημοσ.

Έχουνε διαφορετικές εγκοπές, αν δεν ταιριάζει, δεν είναι συμβατή. Αν δεν προσπαθήσεις να την βάλεις με σφυρί, δεν μπαίνει :P

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι ίσως να μην αξίζει ο χρόνος που θα φας για ένα τόσο παλιό μηχάνημα.

Αυτο ηθελα να ρωτησω και εγω πες οτι καταφερνεις και λειτουργει αυτο το συστημα. Να το κανεις τι? Χασιμο χρονου το βλεπω.

• Like 3
Δημοσ.

Αν είσαι τίποτα χομπίστας με αρχαία pc parts και το κάνεις για το κέφι σου ΟΚ. Αλλά αν το θέλεις για να κάνεις κάποια εργασία απλά ΔΕΝ.

Από πρακτικής αξίας αυτά τα κομμάτια είναι για να τα πας σε καμία μάντρα να τα πουλήσεις με το κιλό για μέταλλα ή αν είσαι πιο "συναισθηματικός" να τα κρατήσεις σαν μουσειακά αντικείμενα.

• Like 2
Δημοσ.

Μερικές πολύ παλιές agp κάρτες γραφικών δεν δούλευαν με τις νεώτερες μητρικές εκείνης της εποχής λόγο διαφορετικών specs της θύρας agp. Έχω την εντύπωση ότι και η συγκεκριμένη που έχεις ανήκει σε αυτήν την κατηγορία αλλά το λέω με επιφύλαξη.

Αυτο ηθελα να ρωτησω και εγω πες οτι καταφερνεις και λειτουργει αυτο το συστημα. Να το κανεις τι? Χασιμο χρονου το βλεπω.

Αν είσαι τίποτα χομπίστας με αρχαία pc parts και το κάνεις για το κέφι σου ΟΚ. Αλλά αν το θέλεις για να κάνεις κάποια εργασία απλά ΔΕΝ.

Από πρακτικής αξίας αυτά τα κομμάτια είναι για να τα πας σε καμία μάντρα να τα πουλήσεις με το κιλό για μέταλλα ή αν είσαι πιο "συναισθηματικός" να τα κρατήσεις σαν μουσειακά αντικείμενα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχετε άδικο, όλα αυτά τα υλικά είναι για πέταμα. Ωστόσο, τώρα τελείωσα το σχολείο και αφού οι διακοπές τελείωσαν είπα να ασχοληθώ με κάτι, μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα. Όπως και αν έχει θα φτιάξω, τελικά, καμία εφαρμογούλα για κινητά. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! :-)

• Like 1
Δημοσ.

Τέτοια μηχανήματα κάνουν ΜΟΝΟ για να παίζει κανείς games εκείνης της εποχής.

Σε αυτό το ρόλο είναι αναντικατάστατα.

Πέρα από αυτό δεν κάνουν ούτε για ίντερνετ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...