Προς το περιεχόμενο

Τι είναι αυτό που κάνει τη μπαταρία του Galaxy Note7 να εκρήγνυται;

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλουνε μη αποσπώμενες μπαταρίες ... ας φάνε 1 δις.

Δεν μπορώ πάντως από το να ποστάρω και αυτά ...

http://www.digitaltrends.com/mobile/more-exploding-iphones/

http://www.telegraph.co.uk/news/2016/08/02/exploding-iphone-leaves-man-with-third-degree-burns/

Φυσικά για την apple πέρα βρέχει ... προφανώς ήταν μεμονωμένα περιστατικά και έφταιγε ο χρήστης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδιά την παλεύετε καθόλου;

H Samsung λέει για πάνω από 1M κομμάτια τα οποία θα γίνουν recall. Επίσης οι 35 περιπτώσεις πες ότι είναι 100 για ευκολία. Αυτό σημαίνει ότι μία στις 10Κ συσκευές (0.01%) εμφάνισε πρόβλημα.

Ναι φυσικά είναι σοβαρό θέμα και φυσικά πρέπει να καταπιούν όλο το recall κλπ κλπ αλλά shit happens. Έχετε καμιά υποψία του τι σημαίνει quality control αρκετά ισχυρό για να μην αφήνει να περάσουν τέτοια πράγματα με ας πούμε 99% βεβαιότητα; Ακόμα και τότε, μπορεί απλά να πέσαμε στο 1% αυτή τη φορά. It's not like ότι δεν το θεωρούν αρκετά σημαντικό το θέμα της ασφάλειας της μπαταρίας δεδομένης της αντίδρασής τους.

Μπρολαβε και πουλησε τοσες πολλες? :P

• Like 1

Σκεφτειτε τωρα να εχεις κανει οικονομιες καποιους μηνες..να εχεις παρει απο μπαμπα μαμα παππου γιαγια χρηματα να πας να το παρεις ολο χαρα...κ ξαφνικα booommm...αντε κ δεν το εχεις πανω σου κ την γλυτωνεις..σκεψου να εισαι μεσα σε κανα αεροπλανο...χειροποδαρα θα σε δεσουνε...

Σκεφτειτε τωρα να εχεις κανει οικονομιες καποιους μηνες..να εχεις παρει απο μπαμπα μαμα παππου γιαγια χρηματα να πας να το παρεις ολο χαρα...κ ξαφνικα booommm...αντε κ δεν το εχεις πανω σου κ την γλυτωνεις..σκεψου να εισαι μεσα σε κανα αεροπλανο...χειροποδαρα θα σε δεσουνε...

Άμα έχεις κάνει αιματηρές οικονομίες για ένα τηλέφωνο και μάλιστα έχεις πάει σε μαμά μπαμπά γιαγιάδες ίσως να πρέπει να ανατιναχθεις για το καλό της ανθρωπότητας
  • Like 2

Άμα έχεις κάνει αιματηρές οικονομίες για ένα τηλέφωνο και μάλιστα έχεις πάει σε μαμά μπαμπά γιαγιάδες ίσως να πρέπει να ανατιναχθεις για το καλό της ανθρωπότητας

Ξεμπερδεψες με τους εχθρους της ανθρωποτητας και τωρα θα ασχοληθεις και με τα εγγονακια που θεωρεις βαρος για την κοινωνια ;

Το απαράδεκτο για εμένα είναι το εξής: η τεχνολογία της μπαταρίας ιόντων Λιθίου είναι γνωστή πάνω από 10 χρόνια τώρα.
Ξέρουν ότι μπορεί να υπερθερμανθούν και ξέρουν πώς να αποφύγουν τέτοια περιστατικά. Δεν είναι νέα τεχνολογία για να υποφέρει από...παιδικές ασθένειες...

Αλλά ΕΚΕΙ οι γύφτοι... να βγάλουν από την μύγα ξίγκι...
μπας και κερδίσουν παραπάνω κανένα ευρουλάκι ή κάνουν το κινητό 1 γραμμάριο ελαφρύτερο...

Πλέρωνε 1 δις τώρα και βλέπουμε που θα καταλήξει η...αξιοπιστία σου...

παιδιά γιατί δεν ξέρω και ρωτώ κάποιον που ξερει !! οταν λεμε να σκάσει ?? τι εννοούμε ακριβώς ??παίρνει φωτιά ? κάνει έκρηξη σαν χειροβομβίδα? απλα υπερθερμενετε και λιώνει το πλαστικό ?? μπορεί κάποιος να μας απαντήσει με γνώση  στο θέμα ? γιατί αυτό με το αυτοκίνητο για κάποιον ηλίθιο αμερικανο το κόβω που έκανε καμιά μ@λακια και τα ρίχνει στην samsung για να παρει καινουργιο αμάξι 

δεν σκαει.(λαθος λεξη χρησημοποιησα) απλα παρατηρητε ασταθεια στην μπαταρία και μπορει να πιασει φωτια η να λιωσει

Παντως εδω και χρόνια, ΟΛΑ τα τηλεφωνα που είχα-έχω ΠΟΤΕ δεν τα άφηνα για φόρτηση και να φύγω απο το σπίτι ή να πέσω για ύπνο.

Ναι, κι εγώ από την εποχή του P341i (2004) πάντα φορτίζω τις συσκευές μου πάνω στο κομοδίνο, το βράδυ, όταν πέφτω για ύπνο.

Ποιο το συμπέρασμα;

Ναι, κι εγώ από την εποχή του P341i (2004) πάντα φορτίζω τις συσκευές μου πάνω στο κομοδίνο, το βράδυ, όταν πέφτω για ύπνο.

Ποιο το συμπέρασμα;

Οτι ο atoncon μειωνει περισσοτερο τις ηδη λιγοστες πιθανοτητες να του τυχει αναποδια απο την φορτιση και να μην μπορεσει να αντιδρασει με επιτυχια σε αυτην την αναποδια.

Ο atoncon καλά κάνει, εφόσον τον εξυπηρετεί αυτός ο τρόπος. Πιο ασφαλής από 'μένα είναι, ενώ ταυτόχρονα δεν έχει και μία συσκευή που εκπέμπει δίπλα στον εγκέφαλό του όλη νύχτα.

Αυτό όμως δε σημαίνει τίποτα για το θέμα με τη μπαταρία του Note 7.

Θέλουνε μη αποσπώμενες μπαταρίες ... ας φάνε 1 δις.

Δεν μπορώ πάντως από το να ποστάρω και αυτά ...

http://www.digitaltrends.com/mobile/more-exploding-iphones/

http://www.telegraph.co.uk/news/2016/08/02/exploding-iphone-leaves-man-with-third-degree-burns/

Φυσικά για την apple πέρα βρέχει ... προφανώς ήταν μεμονωμένα περιστατικά και έφταιγε ο χρήστης

Μπήκες στον κόπο να τα διαβάσεις μιας και τα πόσταρες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...