karabill93 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας ειχα το LG G3 εκδοση των 32gb και μου εβγαλε προβλημα πλακετα πριν κλεισει χρονο. Το εχω στειλει για service απο τις 24 αυγουστου και μετα απο μισο μηνα και κατι μου ειπαν οτι τελικα δεν αξιζει η επισκευη του και οτι θα με πιστωσουν ενα ποσο το οποιο δεν μου το ειπαν, μου ζητησαν ομως αποδειξη να δουν ποσο το πηρα για να δουν τι ποσο θα μου κοψουν. Ποσο μπορει να ειναι αυτο το ποσό; το εχει παθει κανεις σας ; με εχει ενοχλησει παρα πολυ το service εκει στην lg γιατι μου ειχαν κρατησει 2 βδομαδες το κινητο και δεν το ειχαν ανοιξει ακομα και μετα απο μια βδομαδα μου λενε αυτο.
taslikos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 ποσο το πηρες?? παρε ενα τηλ να τους ρωτησεις ποσα θα σου βαλλουν... εγω πιστευω κανα 100€ αλλα μην λεω και πολλα πρωτη φορα ακουω τετοια δουλεια με πιστωση....
karabill93 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 ποσο το πηρες?? παρε ενα τηλ να τους ρωτησεις ποσα θα σου βαλλουν... εγω πιστευω κανα 100€ αλλα μην λεω και πολλα πρωτη φορα ακουω τετοια δουλεια με πιστωση.... το ειχα παρει 379. Εμενα η λογικη λεει οτι απ την στιγμη που μου λενε ειναι μεσα στην εγγυηση αλλα προτιμαμε να σας δωσουμε ενα ποσο. πιστευω το ποσο αυτο θα ειναι η τιμη που εχει το κιν μου τωρα ωστε να μπορω να παρω σιγουρα το ιδιο ή αν θελω να βαλω κ αλλα να παρω κατι αλλο..στο γερμανο το κιν μου τωρα εχει 288. αλλα μου φαινονται και πολλα να μου κοψουν τοσα λεφτα...
torq Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 τι πίστωση και σαχλαμάρες. μέσα στην εγγύηση δεν είναι; υποχρεούνται να σου το επισκευάσουν ή να σου δώσουν καινούργιο. ή αν δε γίνεται κάποιο παρόμοιο. τι θα πει δε συμφέρει και θα σου δώσουμε ένα ποσό. 1
karabill93 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 τι πίστωση και σαχλαμάρες. μέσα στην εγγύηση δεν είναι; υποχρεούνται να σου το επισκευάσουν ή να σου δώσουν καινούργιο. ή αν δε γίνεται κάποιο παρόμοιο. τι θα πει δε συμφέρει και θα σου δώσουμε ένα ποσό. ε και γω αυτο λεω ολο μαλ*****κιες... εκτος κ αν η πλακετα κανει οσο κανει καινουριο γι αυτο λεω μηπως μου δωσουν να το παρω και καλα παλι απ την αρχη...
torq Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 αν ήταν θα σου δίναν αυτοί άλλο. είτε μεταχειρισμένο είτε καινούργιο, αφού δεν επισκευάζεται αυτό. το να θέλουν να σου δώσουν λεφτά πίσω δε νομίζω να είναι καλή ιδέα (ποιος δίνει σήμερα λεφτά πίσω, από την άποψη ότι σίγουρα θα σου δώσουν μικρότερο ποσό. τέσπα θα δεις τι θα σου πούνε. αν σου δώσουν όσο κάνει το κινητό τώρα είσαι οκ. αφού στην ουσία έχεις ένα ίδιο. θα ήταν σα να το διορθώνανε. αν σου δώσουν λιγότερα (που αυτό θα γίνει) ρίξε τους άκυρο.
Mariosap Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 ε και γω αυτο λεω ολο μαλ*****κιες... εκτος κ αν η πλακετα κανει οσο κανει καινουριο γι αυτο λεω μηπως μου δωσουν να το παρω και καλα παλι απ την αρχη... Μα λες να σου έλεγαν ότι θα σου δώσουν λευτα για να αγοράσεις καινούριο? απλά θα σου έκαναν εκείνη μια αντικατάσταση με καινούριο για να μείνουν τα λευτα στην εταιρεία.. σίγουρα το βλέπω να σου κόβουν το 50% της αξίας του
pita_kontosouvli Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Αν ειχε πολλαπλά θέματα (πχ πλακέτα + μικρόφωνο κλπ), τότε θα έδιναν νέο κινητό. Αν τυχόν και σου πουν πχ ότι θα σου πιστώσουν 100ευρώ - επιτόπου μειλ στην μαμά Lg μπας και νιώσουν. 1
karabill93 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μα λες να σου έλεγαν ότι θα σου δώσουν λευτα για να αγοράσεις καινούριο? απλά θα σου έκαναν εκείνη μια αντικατάσταση με καινούριο για να μείνουν τα λευτα στην εταιρεία.. σίγουρα το βλέπω να σου κόβουν το 50% της αξίας του αν μου δωσουν το 50% να το βρασω. το εχω παρει κ απο επαρχια και μου λενε μονο στο καταστημα που το πηρατε θα μπορει να ξεχρεωθει..αν χρειαζεται να παω μεχρι φθιωτιδα για το 50% ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ που λεει και ο τακης...βενζινες διοδια αρκουν να φανε κραξιμο... Αν ειχε πολλαπλά θέματα (πχ πλακέτα + μικρόφωνο κλπ), τότε θα έδιναν νέο κινητό. Αν τυχόν και σου πουν πχ ότι θα σου πιστώσουν 100ευρώ - επιτόπου μειλ στην μαμά Lg μπας και νιώσουν. δεν νομιζω να μου κανουν κ τιποτα αφου αυτοι θα το εχουν βγαλει το ποσο...
Mariosap Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 αν μου δωσουν το 50% να το βρασω. το εχω παρει κ απο επαρχια και μου λενε μονο στο καταστημα που το πηρατε θα μπορει να ξεχρεωθει..αν χρειαζεται να παω μεχρι φθιωτιδα για το 50% ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ που λεει και ο τακης...βενζινες διοδια αρκουν να φανε κραξιμο... δεν νομιζω να μου κανουν κ τιποτα αφου αυτοι θα το εχουν βγαλει το ποσο... απλά αν δεν σου δώσουν όλο το ποσό η τουλάχιστον να σου κόψουν μέχρι 10% ζητά αντικατάσταση η αλλιώς πες τους ότι θα απευθυνθείς στην συνήγορο του πολίτη 1
panos- Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 απλά αν δεν σου δώσουν όλο το ποσό η τουλάχιστον να σου κόψουν μέχρι 10% ζητά αντικατάσταση η αλλιώς πες τους ότι θα απευθυνθείς στην συνήγορο του καταναλωτή Προσεξε θα στειλεις τον ανθρωπο σε τελειως ασχετο τμημα.
Mariosap Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Προσεξε θα στειλεις τον ανθρωπο σε τελειως ασχετο τμημα. χαχαχχα σωστός μπερδεύτηκα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα