Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα..Θα ηθελα τα φωτα σας παιδια γιατι απαντηση δεν εχω παρει ακομα σε δυο τεχνικους που το εχω παει..Εδω και 2 μηνες περιπου το pc δεν ανοιγει κατευθειαν με το πατημα του κουμπιου.Στην αρχη το πατουσα και ανοιγε μετα απο 10 δευτερολεπτα περιπου απο μονο του.Με τον καιρο σταματησε να το κανει και αυτο και ψαχνοντας να δω τι φταιει παρατηρησα οτι χρειάζονταν να παιζω με τον κουμπι του τροφοδοτικου το οποιο καποιες φορες επαιρνε αρκετη ωρα ωστε να ανοιξει κανονικα το pc.Το ανοιγοκλεινα δηλαδη αποτομα καμποσες φορες,αυτο εκανε "τσαφ" οτι εδινε ρευμα και εσβηνε κατευθειαν μεχρι που τελικα μετα απο καμπωση ωρα και αρκετα αποτομα ανοιξε-κλεισε ανοιγε.Και τις τελευταιες μερες εξακολουθοντας να ψαχνω τι φταιει παρατηρησα οτι ανοιγει κανονικα το pc μονο αν πριν το εχω βγαλει απ την τροφοδοσια εντελως και εχει αποφορτιστει πληρως..Δηλαδη καθε φορα που το κλεινω το βγαζω απο το ρευμα ετσι ωστε να αποφορτιστει εντελως και την επομενη φορα να ανοιξει κανονικα.Εχω μια υποψια οτι ειναι θεμα μητρικης αλλα οπως ανεφερα και στους 2 τεχνικους που το πηγα μου ειπαν οτι το τρεξανε και το ζορισανε αρκετα αλλα δεν βρηκαν τιποτα.Ευχαριστω εκ των προτερων.

• Like 1
Δημοσ.

Και εμένα τροφοδοτικό μου λέει η εμπειρία μου αν και σπάνια παίζει να είναι διακόπτης κουτιού ή μητρική

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη στους τεχνικους που το πηγες δουλεψε αμεσως και αν το εκλειναν ξανανοιγε χωρις προβλημα; Αν και μοιαζει για προβλημα στο τροφοδοτικο θα σου ελεγα να το δοκιμασεις σε διαφορετικη πριζα (χωρις πολυμπριζα,UPS κτλ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...