Προς το περιεχόμενο

Samsung 55Ue7500ks max 2300

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλα plasma  δεν θα επαιρνα με την καμμια .

Στα υπολοιπα συμφωνουμε ετσι σκεφτομαι και εγω  απλα βρηκα να την δωσω καλη τιμη την δικη μου σε αλλο φιλο 900 ευρω .Αν την κρατησω  δεν θα πιανει τιποτα σε λιγο .Αυτο ειναι και το κυριοτερο κινητρο μου .

Θελεις σωστη αντιθεση και μαυρο χρωμα; Πας σε OLED το 2016, οπως πηγαινες σε plasma το 2012-2014 αν δεν ηθελες το ... γκρι αντι για μαυρο που εχει η LCD σου.

Μην ξανακανεις το ιδιο λαθος. Παρε το καλυτερο.

Δημοσ.

Θελεις σωστη αντιθεση και μαυρο χρωμα; Πας σε OLED το 2016, οπως πηγαινες σε plasma το 2012-2014 αν δεν ηθελες το ... γκρι αντι για μαυρο που εχει η LCD σου.

Μην ξανακανεις το ιδιο λαθος. Παρε το καλυτερο.

Αν παω να παρω το καλυτερο θα βγω kata πολυ  overbudget  (και ειναι περιοδος που βγηκαν ολα μαζι  go pro kainoyria ,drone karma ,iphone ,macbook  που το περιμενω  ,θα παω και ταξιδι σε λιγο ) και επειδη ταυτοχρονα δεν εχω και παραισθησεις  να νομιζω πως με 2,5κ πηρα το καλυτερο σαν τους αλλους βλ.κινητα και κινεζους ...

θα συμβιβαστω οσο και να μου ειναι δυσκολο αυτο !!!

Δημοσ.

Αν παω να παρω το καλυτερο θα βγω kata πολυ  overbudget  (και ειναι περιοδος που βγηκαν ολα μαζι  go pro kainoyria ,drone karma ,iphone ,macbook  που το περιμενω  ,θα παω και ταξιδι σε λιγο ) και επειδη ταυτοχρονα δεν εχω και παραισθησεις  να νομιζω πως με 2,5κ πηρα το καλυτερο σαν τους αλλους βλ.κινητα και κινεζους ...

θα συμβιβαστω οσο και να μου ειναι δυσκολο αυτο !!!

Kανε υπομονη κανα χρονο για να παρεις την 65αρα OLED..

ακυρο: ξεχασα οτι τωρα βρηκες να πουλησεις την δικαι σου.

Δημοσ.

Kανε υπομονη κανα χρονο για να παρεις την 65αρα OLED..

ακυρο: ξεχασα οτι τωρα βρηκες να πουλησεις την δικαι σου.

Ισως να το κανω αυτο να περιμενω  , ετσι και αλλιως δεν εχω αποφασει ακομα αν θα την κανω την αγορα το σκεφτομαι .

Δημοσ.

Ισχυει οτι οι Oled έχουν κορυφαίο μαυρο. Λογικο λογο αυτόφωτων εικονοστοιχειων. Ομως θεωρω οτι εχει περιθώρια εξελιξης καθως εμφανίζουν judder, IR και σε μερικές περιπτώσεις Burn in και εχουν μειωμένη διάρκεια ζωής στο μπλε χρώμα. Τελος να σημειώσω οτι έχουν τρομερό θεμα με την υγρασία. Χρωματικά αλλα και σε δυναμικά μερικές προτάσεις οπως η KS 9500 υπερτερούν. Ειδικα η 910 η οποια ειχε πιο εντονα θέματα. Βεβαια σε αυτά τα λεφτά που εχει συγχωρείται. 

Δείτε ενα side by side συγκριτικό.

Βαλτε υποτίτλους στο auto translate στα Αγγλικα, Αν και παλι δεν γίνεται τελείως σωστη μετάφραση αλλα ενα μπουσουλά θα βγάλετε.

Θα παρατηρησετε στην πλειοψηφία των εικονων η KS τα παει καλύτερα. Εχει εναν ελεφρυ υπερκορεσμό ο οποιος βεβαια διορθώνεται σε 5 δευτερόλεπτα μειώνοντας το χρωμα κατα 20% Στα δυναμικα, στην λεπτομέρεια και σε κίνηση.

Στα τελειως μαυρα πλανα (πχ gravity) η oled υπερτερεί σαφως αλλα με το smart led on το local dimming της KS εκανε δουλεια!!

Οι διάφορες δεν ειναι χαώδης οπως πιστεύουμε. Αν γινει σωστο calibration το αποτέλεσμα θα ειναι ακομα καλύτερο. (το βιντεο ειναι με factory settings στην movie και cinema αντίστοιχα).

Αν το δωμάτιο εχει μια πολυ μικρη πηγη φωτισμού (πολλοι το κανουν αυτο) τοτε η ψαλιδα στα μαυρα κλεινει και αλλο.

Δειτε και ενα αλλο review με την JS VS Oled που ειναι πολυ χειροτερη απο την KS. http://www.stuff.tv/my/features/its-screen-showdown-lg-oled-vs-samsung-suhd-vs-sony-triluminos

Στο συνολο στην overall θεαση περισσότερο εντυπωσιασμό προκαλεσε η JS. Ενας hi-endas μπορει να εχει ενσταση αλλα τετοιοι εχουν μεινει λιγοι. απευθυνόμαστε στην πληψηφια.

Δεν ειμαι κατα των OLED. Απλα δεν μου εμπνέουν εμπιστοσύνη και θεωρω οτι πρεπει να μπουν στο παιχνιδι και πιο σοβαροι κατασκευαστες για να δουμε την τεχνολογια να φτανει στο peak.

Αρα κατ εμε μια χαρα θα εισαι με την 7000.

• Like 2
Δημοσ.

το mpc ειναι το media player classic https://mpc-hc.org/

ειναι μακραν ο,τι καλυτερο υπαρχει απο player για ταινιες.

βασικα δεν υπαρχει δευτερο.

κατι vlc και κατι bsplayer τα βλεπω και γελαω.

τοσο απο δυνατοτητες οσο και απο ποιοτητα εικονας

καποτε ειχα φτιαξει ενα οδηγο για να παιζει σωστα, αλλα ειναι για τις παλαιοτερες εκδοσεις του.

εχει απειρες ρυθμισεις για tweaking για σωστη εικονα και ηχο. (εχει ενισχυτη AV? )

παρε τις βασικοτερες και δοκιμασε παλι.

post-200654-0-82200000-1474387826_thumb.png

Δημοσ.

Το εβαλε αναπαραγωγη απο το pc  το ιδιο αρχειο δεν ειδε διαφορα στην εικονα .Το stream sto μεταξυ γινεται για πλακα με 4κ εχει πολυ δυνατο μηχανημα και γρηγορο δικτυο στο σπιτι .

Ειμαστε σε αναζητηση  καλυτερου  υλικου αν βρω κατι ενημερωνω αλλιως θα αναθεωρησω την αποψη μου για τις 4Κ    τουλαχιστον για τωρα .

Αργοτερα ειμαι σιγουρος πως θα υπαρχει επαρκες και καλο υλικο  ειναι απλα θεμα χρονου .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...