Προς το περιεχόμενο

Samsung 55Ue7500ks max 2300

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο κολητος μου απο βδομαδα θα παρει 4Κ TV  ,κλινει προς αυτη του τιτλου.

Υπαρχει καποια καλυτερη  προταση se samsung   με budget  2000- max 2300.

Οχι  τιμες σε σκρουτζαδικα θελει να βαλει καρτα.

Επεξ/σία από Fotis13
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Eκανε τελικα την υπερβαση στο budget  και πηγε στο ιδιο μοντελο σε 65'' .Η τηλεοραση ειναι κοσμημα σχεδιαστικα .Το προβλημα αφορα μονο το content  ειναι δυσκολο ακομα να βρεις σωστο 4κ ακομα και τα αρχεια των 50 gb   δεν εχουν καλη συμπιεση .

Αντιθετο το 4κ δειχνει στα demo apo to  youtube  εξωπραγματικο  ,απιστευτη ευκρινεια και με την συγκεκριμενη tv απογειωνεται .

Ψηνομαι να την παρω και εγω γιατι συντομα θα εχω και το  ps4 pro  απλα κολαω στο λιγοστο περιεχομενο.Υπαρχει βεβαια και το upcaling  που για να ειμαι ειλικρινης δεν εντυπωσιαστικα ,ισως να ειχα μεγαλυτερες απαιτησεις .

post-237837-0-89452500-1474347018_thumb.jpg

post-237837-0-08577600-1474347033_thumb.jpg

post-237837-0-41691700-1474347094_thumb.jpg

Δημοσ.

χμ. 

με τι παιζεις τις ταινιες?

Τι εννοεις ?  Με εξωτερικο σκληρο  ,εχει και το chromecast  αλλα  εκλασε στο 4κ ,θα βγει καινουρια εκδοση τον νοεμβρη νομιζω που να υποστηριζει 4κ 

Δημοσ.

βαλε νετφλιξ για 4κ. Επισης το upscale δεν κανει σχεδον τπτ σε κακης ποιητητας πηγη/περιεχομενο. βαλε μια bluray ταινια πχ και θα δεις.

Δημοσ.

βαλε νετφλιξ για 4κ. Επισης το upscale δεν κανει σχεδον τπτ σε κακης ποιητητας πηγη/περιεχομενο. βαλε μια bluray ταινια πχ και θα δεις.

Εχει Netflix ναι .

Αυτο ειναι και το προβλημα  που διαπιστωσα και στην πραξη πλεον ,αν με αρχεια των 50 gb  δεν βλεπουμε  αξιοπρεπες 4κ καταληγουμε στο  συμπερασμα πως  υπαρχει προς το παρον σοβαρη ελειψη υλικου .

Δημοσ.

Τα αρχεια των 50 γιγα αλλα και των 30 (ειδα προφατα το warcraft) φαινονται υπεροχα ( ειτε ειναι 1080p ειτε 2160p) τουλαχιστον στη δικη μου και τα δικα μου ματια, οπως και να το κανεις βεβαια δεν ειναι σαν να χεις το bluray disc, αλλα το οτι ειναι 50γιγα δεν παει να πει αυτοματα οτι πρεπει να ειναι και τελειο, παιζει μεγαλο ρολο και πως συμπιεστηκε  (δεν ξερω ακριβως λεπτομεριες πως μετατρεπονται απο bluray σε mkv κτλ). ελπιζω να μην περιμενεις upscaling σε digea!!!

Ο upscaler κανει εξαιρετικη δουλεια αν του δωσεις καλης ποιοτητας υλικο. Πχ στο νετφλιξ το 1080P σε καποιες σειρες φαινεται σαν σχεδον σαν ultra hd ,το βλεπεις κυριως στις λεπτομεριες στο δερμα και τα προσωπα (εχω vdsl).

Οσον αφορα το υλικο υπαρχουν ελευθερα(αλλα και καμποσα συνδρομητικά)  δορυφορικα ultra HD καναλια τα περισσοτερα βεβαια παιζουν demo. Εχουν ηδη κυκλοφορισει ultra hd blurays απο τον μαρτιο μετα εχουμε Youtube, pc gaming, και συντομα ps4 pro! νομιζω εχουμε ηδη αρκετο υλικο ειδικα για δεδομενα ελλαδας. 

Εφοσον το budget σου ειναι 2300, πηγαινε +200 και τσιμπα την 55B6 της lg που ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει σ αυτα τα λεφτα.

Δημοσ.

Τι εννοεις ?  Με εξωτερικο σκληρο  ,εχει και το chromecast  αλλα  εκλασε στο 4κ ,θα βγει καινουρια εκδοση τον νοεμβρη νομιζω που να υποστηριζει 4κ 

δοκιμασε με καποιο pc και με το Mpc ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατσε να πουμε λιγο το background  για να μην λεμε τα αυτονοητα .

Βλεπουμε HD υλικο οταν εδω η συντριπτικη πλειοψηφια εβλεπε .avi η' να το πουμε αλλιως οταν κατεβαζαν 3 gb  και νομιζαν πως εβλεπαν full HD εμεις βλεπαμε 10 gb .

Θελω να πω πως στο  θεμα ποιοτητας του source  ψαχναμε το καλυτερο δυνατον παντα στο οποιο μπορουσαμε να εχουμε προσβαση .Το μεγεθος του αρχειου δεν εμας ενοιαζε ποτε οσο πιο πολυ τοσο πιο καλα .

Στην συγκεκριμενη περιπτωση εχει και vdsl  50αρα οποτε ειναι και ευκολο .

Επειδη χτες  πρωτη μερα αγορας  καναμε πολυ γρηγορα τις βασικες ρυθμισεις  και κατευθειαν χωσαμε  αρχεια 4k απο 3 διαφορετικες πηγες  το αποτελεσμα δεν χαρακτηριζεται ως ικανοποιητικο 4κ . Η περιπτωση να ηταν αποτυχια η συμπιεση σε 3 διαφορετικα ειναι λιγο δυσκολο.Σε αντιθεση με το  διαθεσιμο demo  υλικο που η διαφορα ειναι δραματικη  και αγγιζει  το ιδανικο  για το format .

Για αυτο εβγαλα το συμπερασμα  πως υπαρχει  ελλειψη καλου  υλικου .Αν ειναι αναλογια ειναι 1 προς 30  για να βρουμε 4κ καλο τοτε  δεν υπαρχει υλικο επι της ουσιας .

Για το upscaling   αν δεν μου κανει αισθητη διαφορα σε 1080p >10 gb  τοτε  ειναι αχρηστο σιγα μην βαζω blu ray καθε φορα .

Προφανως και δεν εχουμε κανει ουτε  σωστο  ουτε ολοκληρωμενο  set up sthn tv  παντα μιλαμε για πρωτες εντυπωσεις .Επιφυλασομαι για την συνεχεια .

Ντιναρα το pc  που εχει ειναι φτιαγμενο  πριν 6 μηνες και στοιχισε 3200 χωρις την οθονη .Γιατι παιζει games δεν κοροιδευει σαν τους αλλους που λενε θελω gaming pc 700  ευρω  με οθονη και γελαει ο κοσμος ...

Τι ειναι το mpc  να του πω να το δοκιμασει και αυτο και σου δινω update apo edw .

Sxetika me to budget    ειναι 2500  ,τοσο την πηρε και αυτος  τοσα διαθετω και εγω εαν προβω στην αγορα  τελικα,  με την απαραιτητη προυποθεση πως δεν πεφτω κατω απο 65''  giati 55  εχω ηδη τωρα αυτη της υπογραφης μου .

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Χτυπα μια OLED Lg, εκει θα δεις ουσιαστικη διαφορα.

Ακομα και μεσα στα μαγαζια ξεχωριζουν σαν τη μυγα μες στο γαλα σε σχεση με τις LCD.

Δημοσ.

Χτυπα μια OLED Lg, εκει θα δεις ουσιαστικη διαφορα.

Ακομα και μεσα στα μαγαζια ξεχωριζουν σαν τη μυγα μες στο γαλα σε σχεση με τις LCD.

oled 65 '' me 2500 ?

Δημοσ.

oled 65 '' me 2500 ?

Οχι, κοστιζουν παραπανω στις 65".

Οποτε ή δινεις τα παραπανω ή κανεις υπομονη κανα χρονο.

Διαφορα μεγαλη (εκτος του μεγεθους) σε σχεση με την τωρινη σου δεν θα δεις με μια πιο καινουρια LCD. Με μια oled ομως θα δεις μεγαλη διαφορα.

Δημοσ.

Ειναι αρκετα παραπανω ,χαιρω πολυ με 5000 ξερω και εγω τι να παρω :)

Απλα πιστευω πως δεν αξιζει να δωσεις ξανα λεφτα για κατι που δεν ειναι τοσο καλυτερο και δεν ειναι και τοπ.

Ειχες κανει παρομοια επιλογη και οταν πηρες την τωρινη σου και δεν προτιμησες τις αισθητα καλυτερες plasma και κατεληξες με υποδεεστερη lcd.

Μην ξανακανεις το ιδιο λαθος και ψαχνεσαι ξανα σε 2-3 χρονια για αλλαγη.

Δημοσ.

Απλα πιστευω πως δεν αξιζει να δωσεις ξανα λεφτα για κατι που δεν ειναι τοσο καλυτερο και δεν ειναι και τοπ.

Ειχες κανει παρομοια επιλογη και οταν πηρες την τωρινη σου και δεν προτιμησες τις αισθητα καλυτερες plasma και κατεληξες με υποδεεστερη lcd.

Μην ξανακανεις το ιδιο λαθος και ψαχνεσαι ξανα σε 2-3 χρονια για αλλαγη.

Kαλα plasma  δεν θα επαιρνα με την καμμια .

Στα υπολοιπα συμφωνουμε ετσι σκεφτομαι και εγω  απλα βρηκα να την δωσω καλη τιμη την δικη μου σε αλλο φιλο 900 ευρω .Αν την κρατησω  δεν θα πιανει τιποτα σε λιγο .Αυτο ειναι και το κυριοτερο κινητρο μου .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...