Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως σχεδον ολοι οι youtubers στις κριτικες τους για την beats ,την χαρακτηριζουν μονο ως εταιρεια μαρκετινγκ με χαμηλη ποιοτητας προιοντα σε σχεση με τον ανταγωνισμο .....

Τα beats δεν είναι για πέταμα, ούτε είναι χαμηλής ποιότητας. Είναι μια χαρά ακουστικά συγκρίσιμα με αρκετά της κατηγορίας τιμής τους (-100 ευρώ). Απλώς φαίνεται ότι είναι ακριβότερα από τον ανταγωνισμό σε σχέση με τα χαρακτηριστικά τους.

• Like 2
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγώ προσωπικά τσίμπησα για το μηλόφωνο μου αυτά

https://www.koss.com/headphones/on-ear-headphones/porta-pro

τα είχε στο άμαζον -30%

ξέρω ο σχεδιασμός είναι ξεπερασμένος, δεκαετία 80 και όταν βγαίνω έξω νιώθω σαν τον ΕΤ αλλά από ήχο είναι αστέρια. :)

Δημοσ.

O επεξεργαστής του μήλου είναι πολύ δυνατός αλλά δεν βλέπω να προσαρμόζεται σε άλλα λειτουργικά, τα ακουστικά που έρχονται με τα προιοντα της είναι μια χαρά αλλά χρειάζεται ένα κλικ παραπάνω...

Δημοσ.

Sony XDR 650, SOny XDR 450, Sony HBA 2 , HBA H1,MDR zx310

Sennheiser IE4,

JBL synchros BT , MINI BT

Beats wireless 1 , Solo 2

Focal Sphear

Harman Kardon soho

B&W p5 wireless

Εχουν γινει σε όλα burn 60 ωρες στο 50% οποτε ηταν ετοιμα πρην τα ακουσω αυτή την στιγμη εχω 3 ζευγάρια μονο τα αλλα τα πουλησα . τα in ear Focal Sphear ,wireless in ear JBL Mini BT (όχι τελεια ποιοτητα όμως πολύ ελαφρια ανετα και με μπαταρια 9 ωρες ότι πρεπει για γυμναστικη) και για το σπιτι B&W p5 Bluetooth.

Τα Beats εχουν την χειροτερη αποδοση και σχεση τιμης και στο ότι το μπασο καβαλαει τα μεσαία και είναι λες και ακους μονο μπασο και Highs και μαλιστα οταν το μπασο είναι σε vocal trance μερικες φορες δεν καταλαβαίνεις τι ακους.

Τα Beats Είναι φοβερα ακουστικα για καποιον που ακουγε σε 30-40 ευρο ακουστικα και ξαφνικα τον εντυπωσιάζει το βαθύ μπασο  όμως αυτό είναι για 10 λεπτα και μονο.

Ακουστικα πολύ μικρότερης αξιας όπως τα Focal Spear για παράδειγμα είναι 100 φορες ανωτερα μπορεις να ξεχωρισεις οργανα στο backround ακομα και μετα από βαθυ μπασο .

Κατά την γνωμη μου τα Beats Είναι πολύ καλα για αυτους που τους νοιάζει μονο το εντονο μπασο και τιποτα άλλο και μονο αν βρεθουν σε χαμηλη τιμη .

Το καλο με τα BEATS Είναι το ονομα,  σε ατομα που δεν ξερουν από FOCAL,B&O,B&W Κτλ κτλ οποτε πωλουντε παρα πολύ ευκολα .

• Like 2
Δημοσ.

Τα προιόντα τους δεν είναι απλώς χαμηλής ποιότητας, αλλά αγγίζουν τον πάτο. Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται η τιμή τους. Σε δοκιμές τοποθετούνται πιο κάτω και απο τα skullcandy

Παράδειγμα: http://headphonescompared.com/the-best-headphone-brands-from-worst-to-best/

Τα Scullcandy Είναι παρα πολύ καλα , δεν ειχα ποτε λογο εμφανισης , όμως εχω ακουσει και είναι πολύ καλα για τα λεφτα τους.

Δημοσ.

Τα Beats τα σπάνε, αλλά η πολιτική υποστήριξης των Beats με έκανε πιστό φίλο της BOSE: Αγοράζω Studio Wireless στα 230 EUR και σπάει σε ένα σημείο το εξωτερικό πλαστικό του μπράτσου του και για να το επισκευάσουν/αντικαταστήσουν μου ζήτησαν 270 EUR!!!!!!!!!!!!!

Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατi έγινα πιστός φίλος της BOSE

1. Βρίσκεις ανταλλακτικό μέχρι και βίδα

2. Ο ήχος τελικά είναι καλύτερος

3. Μακράν το καλύτερο Noise Canceling

Αν πάντως είστε πολύ προσεκτικοί με το πως χειρίζεστε τα ακουστικά σας τότε πάρτε άφοβα Beats

100 φορες ανωτερα τα BOSE

• Like 1
Δημοσ.

Αηδίες έχει κάτι διαμάντια στο Amazon της Mpow με le Bluetooth 4.0 στα 19€ και ας πάει η apple με τα beats να κουρεύεται

Για 2 μηνες αντε τπολυ 3 ... με τον ιδρωτα ΔΕΝ ...  η μπαταρια στην αρχη 4 ωρες και μετα από 100 φορτισεις ουτε 20 λεπτα ... ο ηχος είναι αρκετα καλος για τα λεφτα τους ... όμως δεν σημαινει ότι φτανουν JBL,BOSE,JAYBIRD,B&O,JABRA, κτλ κτλ . αν τα παρει καποιος και Δεν ακουει κάθε μερα τα εχει ετσι για πλακα 10-20 λεπτα και είναι και τυχερος να μην παρει πατατα τοτε οκ.

Δημοσ.

Πήρα με 11.65€ τα Ovleng V8-2 και είμαι μια χαρά! Τι παραπάνω έχουν δηλαδή τα Beats?

Tα Beats που είναι πολύ μετρια στον ηχο , είναι πολύ ανωτερα από αυτά όμως παντα παιζει ρολο και η πηγή .

Παράδειγμα μπορεις να βαλεις  Sennheizer IE 800 700 ευρο ακούστικα και να ακουσεις ραδιο .... φυσηκο είναι να μην ακουσεις διαφορα .  Πρεπει ένα καλο ακουστικο , ηχειο να εχει και την κατάλληλη πηγή για να μπορέσεις να καταλάβεις διαφορα . 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ ειμαι λάτερης του συρματος. Καλο το ασυρματο , δε λεω, αλλα σε περιοριζει. Και επιτελους αυτη η ταση καθε βραδυ να πρεπει να φορτιζεις ολη σου την προικα για να εισαι ετοιμος την επομενη μερα, με εχει κουράσει. Αν φτασει η αυτονομια καποια 24ωρα χρησης, με καποιο τροπο, τοτε φυσικα αλλάζει. Μεχρι τοτε ομως συρμα και αγιος ο θεος.

Δημοσ.

Για 2 μηνες αντε τπολυ 3 ... με τον ιδρωτα ΔΕΝ ...  η μπαταρια στην αρχη 4 ωρες και μετα από 100 φορτισεις ουτε 20 λεπτα ... ο ηχος είναι αρκετα καλος για τα λεφτα τους ... όμως δεν σημαινει ότι φτανουν JBL,BOSE,JAYBIRD,B&O,JABRA, κτλ κτλ . αν τα παρει καποιος και Δεν ακουει κάθε μερα τα εχει ετσι για πλακα 10-20 λεπτα και είναι και τυχερος να μην παρει πατατα τοτε οκ.

Στην αθλητική κατηγορία είναι, οπότε και να ιδρώσεις δεν τρέχει κάτι. Μιλάω από εμπειρία είχα και JBL, της MPOW έχουν αποδείξει ότι ενώ έχουν χαμηλό κόστος κάνουν τρομερή δουλειά. Δεν λέω ότι φτάνουν σε ποιότητα τα Noise Cancelling BOSE αλλά μην τρελαθούμε κιόλας όταν ζητάει για ακοστικά in-ear η κάθε εταιρία και μάλιστα ασύρματα 180€

Δες αυτά τα οποία έχω, 6 ώρες μπαταρία και 180 Standby. 4.0 Low energy bluetooth.

https://www.amazon.de/Mpow-Bluetooth-Wireless-Kopfh%C3%B6rer-Schwarz/dp/B00VEAAJIS

Δημοσ.

εγώ προσωπικά τσίμπησα για το μηλόφωνο μου αυτά

https://www.koss.com/headphones/on-ear-headphones/porta-pro

τα είχε στο άμαζον -30%

ξέρω ο σχεδιασμός είναι ξεπερασμένος, δεκαετία 80 και όταν βγαίνω έξω νιώθω σαν τον ΕΤ αλλά από ήχο είναι αστέρια. :)

Αν και off-topic: Μιας και τα έχω και εγώ χρόνια, όντως έχουν πολύ ωραίο ήχο είναι και πολύ ξεκούραστα, αλλά αν είναι για να βγαίνεις έξω δε κόβουν εξωτερικούς ήχους οπότε δε κάνουν για μέρη με φασαρία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...