Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους,

Πριν κατι μερες εκανα format το laptop μου και απο win10 που ηταν εβαλα τα win7.Ειχα σωσει καποια αρχεια(κυριως φωτογραφιες) σε ενα φλασακι, ετσι ωστε να τα περασω εκ νεου στο pc.Μου κανουν το φορματ, ολα κομπλε αλλα οταν παω να περασω τα αρχεια απο το φλασακι εχουν ολα σχεδον επεκταση PFILE.Μπορει καποιος να με βοηθησει στο τι πρεπει να κανω για να μπορεσω να ανοιξω τα αρχεια;;

Δημοσ.

Αν βάλεις επέκταση από φωτογραφίες αλλάζει..?

Δημοσ.

Πρώτη φορά ακούω για pfile, δεν ξέρω πως το καταφέρεις αυτο, τα pfile είναι όσα και οι φωτογραφίες που είχες μεταφέρει ή 1-2

Ολα σχεδον ειναι PFILE, οχι μονο φωτογραφιες και καποια αρχεια .txt κλπ

Αν βάλεις επέκταση από φωτογραφίες αλλάζει..?

μα η επεκταση τους ειναι κανονικα αυτη που πρεπει δες 

image.png

Δημοσ.

Εγω βλεπω επεκταση jpg κανονική, δεν ανοίγουν, ποιο είναι το πρόβλημα?

Εκτός αν μετά το jpg υπάρχει και το pfile

Οχι καταληγει κανονικα σε jpg απλα δε το ανοιγει και οχι μονο σε φωτο και σε .txt και σε .mp3 και σε .pdf και γενικα σε ολα τα αρχεια που εβαλα στο φλασακι πριν το format.Και ολα εχουν κανονικη επεκταση απλα τυπος αρχειου λεει PFILE

Δημοσ.

Σε άλλο υπολογιστή ανοίγουν

Λοιπον για να μην κάνεις καμιά περαιτέρω ζημιά μετέφερε μερικά αρχεία στον υπολογιστή και βγάλε το φλασακι, μετά πήγαινε σε ένα αρχείο φωτο κάνε δεξι κλικ και επέλεξε εσύ το πρόγραμμα των φωτογραφιών να δούμε θα ανοίξει

Δημοσ.

Σε άλλο υπολογιστή ανοίγουν

Λοιπον για να μην κάνεις καμιά περαιτέρω ζημιά μετέφερε μερικά αρχεία στον υπολογιστή και βγάλε το φλασακι, μετά πήγαινε σε ένα αρχείο φωτο κάνε δεξι κλικ και επέλεξε εσύ το πρόγραμμα των φωτογραφιών να δούμε θα ανοίξει

Δεν εχω δοκιμασει αν ανοιγουν σε αλλο pc αλλα λογικα θα ανοιγουν.Το εκανα αυτο που μου πες αλλα ακομα τα ιδια

Δημοσ.

Τοτε σαρωσε το με ενα anitiviriuς https://www.eset.com/gr/home/?gclid=CL785tSJhc8CFTAz0wodsiAAog

δωρεαν δοκιμη για να  εισαι σιγουρος οτι δεν εχει κατι αλλο μεσα..

και κανε ανακτηση τα αρχεια http://www.easeus.com/

χωρις να το φορμαρεις με αυτο κυκλοφορει να ψαξεις.. :ph34r:

και θα στα φερει πισω οπώς ηταν αν η πηγη που τα πειρε τα εδωσε σωστα αλλιως "δυσκολα"=(κλαφτα) γιατι και στη πηγη νομιζω εκανες φορματ

Η καταληξη αυτη ειναι γνωστη διαβαζω απο την "oracle" αν τη χρησιμοποιουσες πριν..

Δημοσ.

Το δοκιμασα αυτο που προτεινες φιλε αλλα και παλι δεν εβγαλα ακρη, ακομα δεν τις ανοιγει

υποθετω εκανες deep scan και δεν εφερες μονο αυτα που βλεπεις ετσι κι αλλιως.. σωστα?

Δημοσ.

Τράβηξες το φλασακι χωρίς να το κάνεις απεγκατάσταση από τον Η/Υ ;;; Αν ναι ...  Δύσκολα τα πράγματα έχεις καταστρέψει τα αρχεία που είχε μέσα. Δοκίμασε να το κάνεις format (χωρίς να το κάνεις) σου δίνει την επιλογή;;; Μπορεί να έχει καταστραφεί, κάποτε χαλάνε και αυτά.

Δημοσ.

Τράβηξες το φλασακι χωρίς να το κάνεις απεγκατάσταση από τον Η/Υ ;;; Αν ναι ...  Δύσκολα τα πράγματα έχεις καταστρέψει τα αρχεία που είχε μέσα. Δοκίμασε να το κάνεις format (χωρίς να το κάνεις) σου δίνει την επιλογή;;; Μπορεί να έχει καταστραφεί, κάποτε χαλάνε και αυτά.

δε κοβω και το κεφαλι μου αλλα ειμαι 80% σιγουρος οτι το εβγαλα με ασφαλη καταργηση

Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν είναι ότι τράβηξε το φλασακι, κάτι άλλο έγινε κατά την μεταφορά, για αυτό βγάζουμε το φλασακι και το ξανά βάζουμε και δοκιμάζουν αν τα αρχεία που μεταφέρουμε ειναι οκ και ανοιγουν, εγώ έτσι κάνω πάντα και δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...