@topos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Το p8lite από την στιγμή που υπάρχει το zte s6 flex με λίγο καλύτερο cpu/gpu στα 129 ευρώ δεν θεωρώ ότι αποτελεί πρόταση. Το συγκεκριμένο zte το επιασα στα χέρια μου και μπορώ να πω πως μου άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις(μου φάνηκε πιο "snappy" από lg g3), εάν είχε διπλή sim θα το χα πάρει για δεύτερο, εάν είχε fhd θα το περνά για πρώτο. 2 σημαντικά μειονεκτήματα έχει μόνο Σχετικά meh μπαταρία και έλλειψη αναβαθμίσεων.
κουξκουκ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια και εγώ δεν θα πρότεινα Ms ,αν και τώρα βρίσκομαι με ένα Lumia 650 μετά από συσκευες όπως g4 note 4 g2 nexus5 z3c εννοείτε δεν περίμενα και δεν απαιτούσα τα ίδια πράγματα έτσι αλλα απογοητευτικά γιατί υπάρχουν τεράστια θέματα bugs που κομματιάζουν την συσκευή ακόμα και για τα ποιο απλα πράγματα ,οντοπικ Ειρήνη τα παιδιά σου προτειναν φοβερα κινητά και το moto x για εμενα είναι η καλυτερη επιλογή παίρνεις συσκευή που έχει τρομερό πλαίσιο καλή οθόνη και έναν επεξεργαστη που διαφορες δεν θα καταλάβεις με τίποτα ακόμα και από κινητά 499€ και το λέω αυτό με σιγουριά γιατί είχα τις παραπάνω διαφορες και κανένας δεν μπορεί να καταλάβει τρία κλασματα που ανοίγουν ποιο γρήγορα η συσκευές ,φίλη μου έχει το Samsung j5(2015) είναι και αυτήν light user και δεν μου έχει παραπονεθη καμια φορα ξέρεις είναι συνεχεια φωτογραφίες και social
cloud13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Το Moto X που σου προτεινουν το εχω και εγω αυτη τη στιγμη, οπως και το G το παλιοτερο. Σαν συσκευη πεταει το τηλεφωνο δεν το συζηταω βαζει κατω πολλα νεοτερα και με καλυτερα specs, και η μπαταρια δεν ειναι τοσο δραμα οσο περιγραφεται με νορμαλ χρηση σου βγαζει τη μια μερα ανετα. Επειδη ομως δυστυχως ταλαιπωρηθηκα με το service λογω κολληματος στο software θα σου ελεγα οτι ουτε εμπορικο της προκοπης εχουν στην Ελλαδα ουτε και το service τους ειναι σπουδαιο μιας και μου εδωσαν την εντυπωση οτι ξερουν να αλλαζουν μονο πλακετες η γενικα hardware προβληματα. Οπως και να χει χρησιμο ειναι να ξερεις οτι αν το αγορασεις απο σκρουτζομαγαζο με μη ελληνικο imei δεν δικαιουσαι αντικατασταση παρα μονο επισκευη αν παθει τιποτα (που δεν νομιζω να παθει αλλα λεμε τωρα)
AggelosTz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω το Motorola moto g3rd με 1gb ram. Το κινητό έχει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ ,είναι αδιάβροχο ( πίστεψε με δεν σε νοιάζει αν πεσει καφές ,νερό, οτιδήποτε ή αν το χρησιμοποιείς σε βροχή ) είναι εξαιρετικό για μέτρια χρηση ( ινσταγκραμ, vsco,viber,email ) ζοριζεται στο φβ ,γι'αυτο χρησιμοποιώ Swipe . Αυτά χιχι ειδικα για μια κοπελα που θέλει να βγάζει καλες φωτο ,το κινητό να κρατήσει πολύ καιρό είναι κατα την γνώμη μου εξαιρετική επιλογή . Φθηνό σαμσουνγκ δεν θα προτεινα έχει ο αδερφός μου και όλο του κολλάει . Οποτε για εμένα προσωπικά οι επιλογες είναι δυο ...moto g3 2gbram και moto g3 1gb ram. Παιρνει και χρωματιστά καπάκια πίσω αν βαρεθεις το μαυρο ή το λευκό . Α ξέχασα το έχω ενα χρόνο ακριβως και φαίνεται (χτυπά ξύλο ) θα το αλλάξω σε καμια διετία αν δεν παθει τίποτα για Νεξους σκέφτομαι.
eboom Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Σας ευχαριστώ πολύ Όλους για τις απαντήσεις σας! Η βοήθεια σας ήταν πολύτιμη ! Αποφάσισα να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω το Motorola Moto X (2nd Gen) (16GB). Και πάλι σας ευχαριστώ...Ειρήνη 1
2.1Ohm Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Την κλτρη επιλογη εκανες δν θα το μετανιωσεις!Πες μας οταν το παρεις εντυπωσεις! 1
Dpan.9 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Θα συμφωνήσω και γω με τον προλαλήσαντα καλοδουλευτο!
AggelosTz Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Την καλύτερη επιλογή έκανες !! Πολύ ομορφο και δυνατό κινητό με πολύ καλη οθόνη. Επιτέλους ακόμα ένας/μια που δεν πέταξαν τα λεφτά τους σε σαμυ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα