Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ! Είμαι νέα στο forum και θα ήθελα την βοήθεια σας! Σκέφτομαι να αγοράσω ένα κινητό max στα 140 ευρώ! Είμαι λίγο άσχετη από κινητά. Η χρήση του θα είναι λίγο ίντερνετ, emails και καμιά φωτογραφία! Αυτό που με ενδιαφέρει από την συσκευή είναι η αξιοπιστία, η διάρκεια και η αντοχή, δηλαδή να μην χρειαστεί να αλλάξω κινητό σε ένα χρόνο! Επίσης να έχει καλό service σε περίπτωση (ω μη γένοιτο) βλάβης, τέλος να μην χρειάζεται φόρτιση συνέχεια και να μην "κολλάει" μιας και εφαρμογές πολλές κτλ δεν θα κατεβάσω!

Από λίγο ψάξιμο που έκανα κατέληξα στα samsung galaxy j3(8GB), zte blade s6 flex(16GB) και Motorola Moto G (3rd Gen) (8GB)! Ποιο μου προτείνετε ;; Έχετε κάτι καλύτερο στα υπόψιν σας σε αυτά τα χρήματα;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Γεια σας ! Είμαι νέα στο forum και θα ήθελα την βοήθεια σας! Σκέφτομαι να αγοράσω ένα κινητό max στα 140 ευρώ! Είμαι λίγο άσχετη από κινητά. Η χρήση του θα είναι λίγο ίντερνετ, emails και καμιά φωτογραφία! Αυτό που με ενδιαφέρει από την συσκευή είναι η αξιοπιστία, η διάρκεια και η αντοχή, δηλαδή να μην χρειαστεί να αλλάξω κινητό σε ένα χρόνο! Επίσης να έχει καλό service σε περίπτωση (ω μη γένοιτο) βλάβης, τέλος να μην χρειάζεται φόρτιση συνέχεια και να μην "κολλάει" μιας και εφαρμογές πολλές κτλ δεν θα κατεβάσω!

Από λίγο ψάξιμο που έκανα κατέληξα στα samsung galaxy j3(8GB), zte blade s6 flex(16GB) και Motorola Moto G (3rd Gen) (8GB)! Ποιο μου προτείνετε ;; Έχετε κάτι καλύτερο στα υπόψιν σας σε αυτά τα χρήματα;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Το μοτορολα είναι αρκετά καλό, θα σου πρότεινα και το j5 αντί του 3.
Δημοσ.

Άμα μπορείς κάνε υπομονή μάζεψε αλλά 20 και πάρε Motorola Moto x 2nd gen αξίζει το κάθε cent του το κινητό πραγματικη!

Αλλιώς παίρνετε Moto g 3rd gen !

Samsung εγώ δν θα κοιτούσα κάν, βσκα άμα μισούσα κάποιον θα του πρότεινα Sammy

Δημοσ.

Καταρχην καλως ορισες στο υπεροχο φορουμ μας!Εγω θα σου προτεινα zte s6 flex στα 129 το τσιμπησα απο κοτσοβολο πριν χρησιμποιουσα Lg g4 και note 5.Eμεινα αρκετα ικανοποημενος.Τωρα το ποσο θα κρατησει δεν ξερω.https://www.skroutz.gr/s/6666490/ZTE-Blade-S6-Flex-16GB.html?from=autocomplete&keyphrase=zte+blade+s6 Εχω κανει κριτικη vasilhs siap διαβασε να δεις.

Δημοσ.

Καλώς όρισες στο φόρουμ.

Εγώ προτείνω να ανέβεις ακόμα 15Ε και να πάρεις το Moto G 3rd gen 16G γιατί πραγματικά τα 8 είναι λίγα και θα πάρεις ακόμα 1 ραμ παραπάνω. Το Moto X είναι μεν πιο γρήγορο, αλλά η μπαταρία του πιο αδύναμη και δεν παίρνει SD. Νομίζω πως με βάση αυτών που ζητάς θα σε καλύψει. Αξίζει πραγματικά αυτά τα 15Ε ακόμα και αν ζοριστείς λίγο.

Δημοσ.

Καλώς όρισες στο φόρουμ.

Εγώ προτείνω να ανέβεις ακόμα 15Ε και να πάρεις το Moto G 3rd gen 16G γιατί πραγματικά τα 8 είναι λίγα και θα πάρεις ακόμα 1 ραμ παραπάνω. Το Moto X είναι μεν πιο γρήγορο, αλλά η μπαταρία του πιο αδύναμη και δεν παίρνει SD. Νομίζω πως με βάση αυτών που ζητάς θα σε καλύψει. Αξίζει πραγματικά αυτά τα 15Ε ακόμα και αν ζοριστείς λίγο.

Με την προηποθεση οτι ειναι Light user τα 11GB θα τον καλυψουν κ με το παραπανω (εδω βολεψαν εμενα με λιγο σωστη διαχειρηση αρχειων!) 

Η μπαταρια ειναι απλα οκ 3-3.5 ωρες screen on time (που θεωρειτε μετρεια προς αρκετη χρηση) οποτε και απο μπαταρια λγκα θα ειναι καλυμενος!

Θα εκτιμησει πολυ παραπανω την γρηγοραδα την μακραν πολυ κλτρη οθονη κατασκευη ,ακομα και η καμερα αν και ιδιος σενσορας του moto x ειναι ενα κλικ κλτρο θα ελεγα λογο του δυνατοτερου soc (Ανοιγει πιο γρηγορα , πιο γρηγορο capture και επεξεργασια, εχει quick bust ,εχω την εντυπωση και slow mo αλλα δν θυμαμαι καλα) απο το λιγο κλτρη μπαταρια!

Αρκει να τον βολευουν τα 11 gb που οπως ειπε σαν Light χρηστης θα τον βολεψουν 99.9% !

Στην χειροτερη 1 ευρο κανει ενα απλο καλωδιο otg και κολας ενα usb stick πανω και τελος!

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Καλώς σας βρήκα! Σας διαβάζω χρόνια και όντως είστε  ένα από τα καλύτερα φόρουμ που βρίσκουμε απαντήσεις σχεδόν σε όλα τα hi-tech προβλήματά μας !

Επίσης να σας ευχαριστήσω για το χρόνο σας και την άμεση ανταπόκρισή !!

Η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα περισσότερο! :-) Είμαι light user! Την motorola την είχα σαν 3η επιλογή χωρίς ιδιαίτερο λόγο, ίσως επειδή δεν την άκουγα τόσο συχνά από φίλους! Τώρα με βάλατε σε σκέψεις!

Samsung εγώ δν θα κοιτούσα κάν, βσκα άμα μισούσα κάποιον θα του πρότεινα Sammy

Για ποιό λόγο; 

Καταρχην καλως ορισες στο υπεροχο φορουμ μας!Εγω θα σου προτεινα zte s6 flex στα 129 το τσιμπησα απο κοτσοβολο πριν χρησιμποιουσα Lg g4 και note 5.Eμεινα αρκετα ικανοποημενος.Τωρα το ποσο θα κρατησει δεν ξερω.https://www.skroutz.gr/s/6666490/ZTE-Blade-S6-Flex-16GB.html?from=autocomplete&keyphrase=zte+blade+s6 Εχω κανει κριτικη vasilhs siap διαβασε να δεις.

H zte έχει καλό σέρβις;; Η άμα πάθει κάτι θα ψάχνω για άλλο κινητό;

Σόρρυ αν σας ζαλίζω!! Με εκτίμηση...Ειρήνη!!

Δημοσ.

Ειρήνη εδώ μέσα είμαστε τεχνολογικό φόρουμ οπότε οι γνώσεις μας ξεφεύγουν από τον μέσο φίλο σου. Ελάχιστοι από μας έχουμε στην κατοχή μας τηλέφωνα που θα τα συζητούν οι φίλοι σου, και ψάχνουμε και την τελευταία λεπτομέρεια, ενίοτε υπάρχουν και έντονοι διαξιφισμοί.

Η Motorola λοιπόν σε εμάς τους tech geeks όταν πρόκειται για entry/mid range συσκευές είναι σχεδόν πάντα η πρώτη επιλογή που προτείνουμε. Γιατί; γιατί έρχεται με καθαρό android που σημαίνει πως θα τρέχει νεράκι ακόμα και με χαμηλότερα σπεκς. Επίσης σοβαρά θέματα με hardware δεν έχουν ακουστεί σχεδόν για καμία της συσκευή.Επίσης υποστηρίζει τα τηλέφωνα τις με αναβαθμίσεις του android. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο σπάνια προτείνονται τα samsung. Είναι φορτωμένα και κολλάνε γρήγορα. Η Samsung προτείνεται στις ναυαρχίδες τις που εκεί σπάνια έχει αντίπαλο.

Για ZTE προσωπικά δεν έχω άποψη αφού δεν πέρασε κανένα από τα χέρια μου. Μότο όμως υπάρχουν 2 στο σπίτι μου και δεν είναι τυχαίο.

Δημοσ.

Για ποιό λόγο;

Κατά specs έναντι τιμής και το κυριότερο το λειτουργικό τις ! Πολύ πολύ βάρη πράγμα που τον κάνει το κινητό να κολλάει κ μα ζοριζεται παραπάνω!

Άμα σου φτάνουν τα 11gb αποθηκευτικού εγώ θα σου έλεγα μην το σκεφτείς και να πας στο Moto x2nd gen!

Αλλά αφού είσαι light user γτ δν σκεφτιασαο και το ενδεχόμενο windows phone?

Το lumia 640XL έχει όλα όσα θέλεις παρά πολύ καλή κάμερα πολύ γρήγορο 0 κολλήματα πολυ καλή οθόνη κ κατασκευη μπαταρία τέρας! Αλλά δν έχει πολλες εφαρμογές( παιχνίδια δλδ γτ τα βασικά τα έχει όλα !) Για browsing social mediaκ φωτογραφίες πιστεύω είναι ΑΣΤΈΡΙ!

Εγω που έχω συνηθίσει και περνώ γνκ flagship( είχα g4 , Nexus 6 , galaxy s6) λόγο οικονομικού προβλήματος είχα μείνει 2 μηνες με το 640! Εκτός από κάποια παιχνίδια που μ έλειψαν κατα τα άλλα δν είχα κανένα απόλυτος πρόβλημα άμα δν ήμουν πορομενος και δν ήταν το χόμπι μου τα κινητά άνετα μπορούσα να μείνω με αυτό κ με κάλυπτε στο 90% των απαιτήσεων μου

Δημοσ.

Ρε φίλε έλεος!! εδώ υπάρχουν φήμες πως η MS τελειώνει τα Lumia ακόμα αυτά προτείνουμε; πάει πέθαναν αυτά. Πάμε πάρακατω, και πλέον υπάρχουν ένα σωρό αξιόλογες επιλογές σε android σε αυτή την κατηγορία που η αναφορά τους δεν έχει κανένα απολύτως νόημα

Δημοσ.

Ρε φίλε έλεος!! εδώ υπάρχουν φήμες πως η MS τελειώνει τα Lumia ακόμα αυτά προτείνουμε; πάει πέθαναν αυτά. Πάμε πάρακατω, και πλέον υπάρχουν ένα σωρό αξιόλογες επιλογές σε android σε αυτή την κατηγορία που η αναφορά τους δεν έχει κανένα απολύτως νόημα

Το ότι τέλειωσε το branding lumia δν σημαίνει πέθαναν τα κινητά! Θα βγουν surface πρώτον και 2όν ή Microsoft δεσμεύεται ότι δίνει 2 χρόνια updates ! Βάλε δίπλα δίπλα android 3ετιας και window's phone 3ετιας να δούμε πιο ρολαρει κλτρα!
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Καλώς σας βρήκα! Σας διαβάζω χρόνια και όντως είστε  ένα από τα καλύτερα φόρουμ που βρίσκουμε απαντήσεις σχεδόν σε όλα τα hi-tech προβλήματά μας !

Επίσης να σας ευχαριστήσω για το χρόνο σας και την άμεση ανταπόκρισή !!

Η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα περισσότερο! :-) Είμαι light user! Την motorola την είχα σαν 3η επιλογή χωρίς ιδιαίτερο λόγο, ίσως επειδή δεν την άκουγα τόσο συχνά από φίλους! Τώρα με βάλατε σε σκέψεις!

Για ποιό λόγο; 

H zte έχει καλό σέρβις;; Η άμα πάθει κάτι θα ψάχνω για άλλο κινητό;

Σόρρυ αν σας ζαλίζω!! Με εκτίμηση...Ειρηνη

Ειρηνη δεν γνωριζω για το σερβις γενικα για κανενα κινητο διοτι εως τωρα δεν χρειαστηκε να στειλω κανενα.Και τα 2 κινητα που σου λεμε παντως ειναι πολυ καλα moto g και zte απλα κατεμε το zte ειναι πολυ πιο ομορφο και λεπτο.Αλλιως μετα ανεβαινουμε σε budget και παμε στα 169 p8 lite στα 200 κατι 5χ και p9 lite και νομιζω και το j5 2016 ειναι δυνατο εργαλειο.Τελος δοκιμασα απο κοντα για κανα 15λεπτο το coolpad torino s για γυναικα ειναι οτι πρεπει 4.7 ινστες οθονη.Εχει τελεια αισθηση στο χερι και ομορφη οθονη παναλαφρο λεπτο απλα δεν ξερω την εταιρεια εαν ειναι αξιοπιστη παντος το κινητο φυσαει για λιγο που το δουλεψα

Δημοσ.

Το ότι τέλειωσε το branding lumia δν σημαίνει πέθαναν τα κινητά! Θα βγουν surface πρώτον και 2όν ή Microsoft δεσμεύεται ότι δίνει 2 χρόνια updates ! Βάλε δίπλα δίπλα android 3ετιας και window's phone 3ετιας να δούμε πιο ρολαρει κλτρα!

Τι να το κάνω αν δεν έχω τις εφαρμογές που χρειάζομαι; και όσο για τα updates, πάμε στα 7 τα πετάμε χωρίς συμβατότητα στα 8, τώρα τα 10 και λέμε σκοτώνουμε τις φθηνές συσκευές, θα βγάζουμε μόνο high end. Όσο για την τριετία δεν έχει νόημα να την συζητάμε, το Moto G 1st gen δεν έχει τριετία; τώρα το έχει η 7χρονη κόρη μου παίζει μαζί του, το έχω και εγώ σαν backup και πάει νεράκι, χωρίς να έχω καμία έλλειψη σε εφαρμογές. Το strava πχ που έχω στο Νέξους μου μια χαρά δουλεύει και εκεί, το ίδιο και τα social media.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...