Davanelo15 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 το πρωι μου ηρθε στο καταστημα το ταμπλετ που παρειγγειλα.εδω και μιση ωρα κανει μονο του επαννεκινησεις χωρις να το αγγιζω..τι να κανω.?καμια βοηθεια.? το ταμπλετ ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/tablet-innovator-7dtb41-le-7-quad-core-8gb-wifi-android-51-lollipop-black-p-PER.903430 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Aπλά DOA, και ηρέμισες. Παίρνεις ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ πίσω, όχι service και βλακείες. ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Davanelo15 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 πρεπει να εχω αποδειξη η χρειαζεται κατι αλλο.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Αποδειξη αρκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Αποδειξη, αλλα στο e-shop επειδη ειναι ηλεκτρονικη η παραγγελια σου δεν ειναι απαραιτητη. Η πληρης συσκευασια ομως χρειαζεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Davanelo15 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ανοιξε μετα απο 4 ωρες.τραγικο..τωρα εχει αλλο προβλημα.μου βγάζει συνέχεια.. δυστυχώς η εφαρμογή υπηρεσίες Google play έχει σταματήσει.και δν μπορω να κανω τίποτα συνέχεια πεταει αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Tο πας πίσω, ξέχνα το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Davanelo15 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Γινεται να το πάρουν πισω να δωσω κανεναν 10αρικο και να παρω αλλο.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι, γιατί όχι? Απο Ιντερνετ το παρήγγειλες? Αν ναι, υπαναχώρηση εντός 14 ημερών και σου δίνουν τα χρήματα πίσω. Μετά όποιο θες παίρνεις. Είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν τα χρήματα σε υπαναχώρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Davanelo15 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Απο eshop .απλα δν θέλω να μου το αντικατάσταση και να είναι προβληματικό και το αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Πας DOA, και ζητάς υπαναχώρηση. Είναι δικαιώματά σου. Πες ότι θα πάρεις κάποιο άλλο απο εκεί, να μην κάνουν τους δύσκολους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Davanelo15 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μάλιστα ελπίζω να μην αντιμετωπισω καποιο πρόβλημα και δεν το αλλαξουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Νομικά είσαι καλυμμένος. Δεν θα πουν κάτι λογικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punkioraki Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μάλιστα ελπίζω να μην αντιμετωπισω καποιο πρόβλημα και δεν το αλλαξουν δεν θα έχεις , και το είχα και εγώ στην κατοχή μου το συγκεκριμένο δεν είναι για πολλά . για μένα δωστο πίσω και βάλε κάτι παραπάνω και πάρε σαν αυτό http://www.e-shop.gr/tablet-lenovo-ideapad-a7-10-7-ips-quad-core-8gb-wifi-bt-gps-android-44-black-p-PER.910424 για να ησυχάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Davanelo15 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Πηγα χθες το εδωσα και τους ειπα για επιστροφή χρημάτων με υπαναχώρηση καθως το γράφει και στο site..ο υπάλληλος μου ειπε δεν υπάρχει κατι τέτοιο και του το εδειξα απο το κινητο μου και μου ειπε δεν γνωρίζει δεν μπορεί να κανει κάτι πρεπει να το δει το τμημα σερβις αρχικα.τελος παντων του ζήτησα αντικατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα