Προς το περιεχόμενο

e-shop innovator tablet προβλημα

Davanelo15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το πρωι μου ηρθε στο καταστημα το ταμπλετ που παρειγγειλα.εδω και μιση ωρα κανει μονο του επαννεκινησεις χωρις να το αγγιζω..τι να κανω.?καμια βοηθεια.?

το ταμπλετ ειναι αυτο

http://www.e-shop.gr/tablet-innovator-7dtb41-le-7-quad-core-8gb-wifi-android-51-lollipop-black-p-PER.903430

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ανοιξε μετα απο 4 ωρες.τραγικο..τωρα εχει αλλο προβλημα.μου βγάζει συνέχεια.. δυστυχώς η εφαρμογή υπηρεσίες Google play έχει σταματήσει.και δν μπορω να κανω τίποτα συνέχεια πεταει αυτο

Ναι, γιατί όχι?

Απο Ιντερνετ το παρήγγειλες? Αν ναι, υπαναχώρηση εντός 14 ημερών και σου δίνουν τα χρήματα πίσω. Μετά όποιο θες παίρνεις. Είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν τα χρήματα σε υπαναχώρηση.

Πας DOA, και ζητάς υπαναχώρηση. Είναι δικαιώματά σου. Πες ότι θα πάρεις κάποιο άλλο απο εκεί, να μην κάνουν τους δύσκολους.

Μάλιστα ελπίζω να μην αντιμετωπισω καποιο πρόβλημα και δεν το αλλαξουν

δεν θα έχεις , και το είχα και εγώ στην κατοχή μου το συγκεκριμένο δεν είναι για πολλά . για μένα δωστο πίσω και βάλε κάτι παραπάνω και πάρε σαν αυτό http://www.e-shop.gr/tablet-lenovo-ideapad-a7-10-7-ips-quad-core-8gb-wifi-bt-gps-android-44-black-p-PER.910424

για να ησυχάσεις 

Πηγα χθες το εδωσα και τους ειπα για επιστροφή χρημάτων με υπαναχώρηση καθως το γράφει και στο site..ο υπάλληλος μου ειπε δεν υπάρχει κατι τέτοιο και του το εδειξα απο το κινητο μου και μου ειπε δεν γνωρίζει δεν μπορεί να κανει κάτι πρεπει να το δει το τμημα σερβις αρχικα.τελος παντων του ζήτησα αντικατάσταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...