Προς το περιεχόμενο

Xiaomi note 4 pro απόψεις

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:P το έβαλα γιατί ειχες γράψει 32gb και νόμιζα οτι έλεγες για την μικρή έκδοση

μανία με  τις τιμές εσύ :P

Πάλι είναι μέσα στα όρια των 250 ευρώ που θέλει να διαθέσει.

Δημοσ.

Μόνο η wind. Εγώ με cosmote χωρίς 800άρα μπάντα κινητό πάντα είχα και έχω 4G.

Στα λεφτά που δίνεις η πιο VFM συσκευή είναι το le one max 2 (letv x820) στα 220-230 ευρώ βγαίνει (SD820 4Gb ram 32g rom) και φυσικά είναι άλλη κατηγορία κινητού σε σχέση με την redmi note σειρά της xiaomi. (κάτοχος του letv x800 και redmi note 3 pro)

Επίσης μπορείς να κοιτάξεις και το Lenovo zuk z2 (SD820 4Gb ram 32g rom) με αντίστοιχα χαρακτηριστικά με το προηγούμενο που σου πρότεινα. To οποίο έπεσε η τιμή του τις τελευταίες 10 μέρες περίπου 30$-40$ το οποίο είναι πάλι μέσα στα όρια σου.[/quote.]

Ωραιο Φαινεται το ltv x820 . Βεβαια δεν ξερω αν εμπιστεύομαι τη μακρά. Οταν λες ειναι αλλη κατηγορία ;ειανι ανώτερο του xiaomi. Κάμερα ειδα εχει Sony οποτε λογικα καλη πρεπει μα ειναι

Δημοσ.

ναι, καλύτερο είναι εκτός απο το χρώμα, αν δεν σε πειράζει το ροζ

Μόνο η wind. Εγώ με cosmote χωρίς 800άρα μπάντα κινητό πάντα είχα και έχω 4G.

Στα λεφτά που δίνεις η πιο VFM συσκευή είναι το le one max 2 (letv x820) στα 220-230 ευρώ βγαίνει (SD820 4Gb ram 32g rom) και φυσικά είναι άλλη κατηγορία κινητού σε σχέση με την redmi note σειρά της xiaomi. (κάτοχος του letv x800 και redmi note 3 pro)

Επίσης μπορείς να κοιτάξεις και το Lenovo zuk z2 (SD820 4Gb ram 32g rom) με αντίστοιχα χαρακτηριστικά με το προηγούμενο που σου πρότεινα. To οποίο έπεσε η τιμή του τις τελευταίες 10 μέρες περίπου 30$-40$ το οποίο είναι πάλι μέσα στα όρια σου.[/quote.]

Ωραιο Φαινεται το ltv x820 . Βεβαια δεν ξερω αν εμπιστεύομαι τη μακρά. Οταν λες ειναι αλλη κατηγορία ;ειανι ανώτερο του xiaomi. Κάμερα ειδα εχει Sony οποτε λογικα καλη πρεπει μα ειναι
Δημοσ.

Καλα και απο εξωτερικο μπορω να το βρω σε αλά χρώματα . Σκεφτομαι μήπως του πω να παει σε nexus 5x. Καλυτερο θα ειναι ομως απο αυτα τα κινητά που συζητάμε ;

Δημοσ.

ναι, φυσικά μπορείς να το βρεις σε άλλο χρώμα αλλα είναι κάνα 200αρι πάνω

Καλα και απο εξωτερικο μπορω να το βρω σε αλά χρώματα . Σκεφτομαι μήπως του πω να παει σε nexus 5x. Καλυτερο θα ειναι ομως απο αυτα τα κινητά που συζητάμε ;

Δημοσ.

Μωρέ μία χαρά και τα zuk κ τα le eco(εκτός από τα αστεία ονόματα),

αλλά από rom/αναβαθμισεις πως τα πάνε?

Όσο για τον topic starter, πιστευω πως εάν δεν τον ενοχλεί ή έλλειψη microsd/ρ ραδιοφώνου και με μία μικρή υποχώρηση λόγο μέτριας μπαταρίας το nexus είναι μαλλων καλύτερη αγορα εφόσων δεν είναι για σένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...