Προς το περιεχόμενο

Xiaomi note 4 pro απόψεις

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα insomnias .! Εχει κανεις γνώση για το συγκεκριμένο κινητο ; Εχει βγει στην αγορά η υπάρχει μονο το xiaomi note 4?επισης ξέρουμε οι διάφορες τους ποιες ειναι. Θελει να το πάρει ο πατέρας της κοπέλας μου οποτε βοηθήστε :P

Δημοσ.

Σαν pro έχει βγει στο Geekbuying και είναι η έκδοση Redmi Note 4 με 3/64 μνήμη. Καμία άλλη διαφορά από το απλό που είναι 2/16. Πολύ καλό κινητό, το παράγγειλε ο κολητός μου.

Δημοσ.

Α ευχαριςτω για τη γρήγορη απαντηςη . Και αν ειδα καλα ειναι decay core CPU ?ο επεξεργαστής ειναι καλός ; Επισης το geekbuying έμπιστο site ?

Δημοσ.

Helio X20, πολύ καλός. Και το μαγαζί είναι έμπιστο. Απλώς υπόψιν δεν έχει την 800άρα συχνότητα.

Πως μπορεί να έχει παράδοση 4-10 ημέρες το mygad όταν ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει Κίνα!? Αλλιώς η τιμή είναι πολύ καλή για Ελλάδα.
Δημοσ.

Μηπως τα τσιμπανε απο καμια ευρωπαικη αποθηκη και στο μεταπουλανε?

Κινα εχει κυκλοφορησει.

Το εχει παραλαβει κοσμος και εδω ηδη.

Δημοσ.

Μηπως τα τσιμπανε απο καμια ευρωπαικη αποθηκη και στο μεταπουλανε?

Κινα εχει κυκλοφορησει.

Το εχει παραλαβει κοσμος και εδω ηδη.

. Απο που το πήραν και το παρέλαβαν ήδη ;

Βασικα το βρηκα μέσω του Kimovil 174 οποτε υπαρχει διαφορά τιμής απο το Σκρουτζ. Γενικα τα xiaomi δεν υποστηρίζουν την 800αρα συχνότητα ;

Δημοσ.

Μπορω να βρω κατι καλυτερο στα 200 € ; Βασικα να σας τα πω ακριβως . Τον ενδιαφέρει

1) η κάμερα και οι μπαταρια (αυτα τα πιο σημαντικά )

2) να μην κολαει φυςικα

3) οθονη 5' μεχρι 5,5

Και κοιτάγαμε το xiaomi note 4 pro που το βρισκω απο εξω 174. Περιμενω τις προτάσεις σας.

Υ.Γ για κάποια εξαιρετική περίπτωση μπορουμε να φτάσουμε το πολυ μεχρι 250 €.

Εξωτερικο η Ελλάδα δεν μας πειράζει

Δημοσ.

. Απο που το πήραν και το παρέλαβαν ήδη ;

Βασικα το βρηκα μέσω του Kimovil 174 οποτε υπαρχει διαφορά τιμής απο το Σκρουτζ. Γενικα τα xiaomi δεν υποστηρίζουν την 800αρα συχνότητα ;

Στο kimovil το φθηνότερο 3/64 το έχει το Geekbuying στα 200$ -> http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note-4-3gb-32gb

Που το βρήκες 174!? Γενικώς ναι δεν την υποστηρίζουν, εκτός από 2 μοντέλα που έχουν rom HK και τα έχει φέρει για τώρα το Geekbuying μόνο. Δες εδώ.

Δημοσ.

$200=178 ευρώ

Στο kimovil το φθηνότερο 3/64 το έχει το Geekbuying στα 200$ -> http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note-4-3gb-32gb
Που το βρήκες 174!? Γενικώς ναι δεν την υποστηρίζουν, εκτός από 2 μοντέλα που έχουν rom HK και τα έχει φέρει για τώρα το Geekbuying μόνο. Δες εδώ.

Δημοσ.

Και υπαρχει θεμα μου στη wind η γενικα σε όλες τις ευρείες κινητής τηλεφωνίας ; Επισης κατι αλλο έχετε ρε μάγκες να μου προτείνεται σε αυτα τα λεφτα καλυτερο ; Πιο παν εγραψα τι περίπου θελουμε να εχει το κινητο

Δημοσ.

Μπορω να βρω κατι καλυτερο στα 200 € ; Βασικα να σας τα πω ακριβως . Τον ενδιαφέρει

1) η κάμερα και οι μπαταρια (αυτα τα πιο σημαντικά )

2) να μην κολαει φυςικα

3) οθονη 5' μεχρι 5,5

Και κοιτάγαμε το xiaomi note 4 pro που το βρισκω απο εξω 174. Περιμενω τις προτάσεις σας.

Υ.Γ για κάποια εξαιρετική περίπτωση μπορουμε να φτάσουμε το πολυ μεχρι 250 €.

Εξωτερικο η Ελλάδα δεν μας πειράζει

δεν υπαρχει pro!

αν θες να παρεις κατι αντιστοιχο δες το Note 3 pro 3/32

Δημοσ.

Και υπαρχει θεμα μου στη wind η γενικα σε όλες τις ευρείες κινητής τηλεφωνίας ; Επισης κατι αλλο έχετε ρε μάγκες να μου προτείνεται σε αυτα τα λεφτα καλυτερο ; Πιο παν εγραψα τι περίπου θελουμε να εχει το κινητο

Μόνο η wind. Εγώ με cosmote χωρίς 800άρα μπάντα κινητό πάντα είχα και έχω 4G.

Στα λεφτά που δίνεις η πιο VFM συσκευή είναι το le one max 2 (letv x820) στα 220-230 ευρώ βγαίνει (SD820 4Gb ram 32g rom) και φυσικά είναι άλλη κατηγορία κινητού σε σχέση με την redmi note σειρά της xiaomi. (κάτοχος του letv x800 και redmi note 3 pro)

Επίσης μπορείς να κοιτάξεις και το Lenovo zuk z2  (SD820 4Gb ram 32g rom) με αντίστοιχα χαρακτηριστικά με το προηγούμενο που σου πρότεινα. To οποίο έπεσε η τιμή του τις τελευταίες 10 μέρες περίπου 30$-40$ το οποίο είναι πάλι μέσα στα όρια σου.

Δημοσ.

235 ευρώ έχει το zuk z2 4/64gb

Μόνο η wind. Εγώ με cosmote χωρίς 800άρα μπάντα κινητό πάντα είχα και έχω 4G.

Στα λεφτά που δίνεις η πιο VFM συσκευή είναι το le one max 2 (letv x820) στα 220-230 ευρώ βγαίνει (SD820 4Gb ram 32g rom) και φυσικά είναι άλλη κατηγορία κινητού σε σχέση με την redmi note σειρά της xiaomi. (κάτοχος του letv x800 και redmi note 3 pro)

Επίσης μπορείς να κοιτάξεις και το Lenovo zuk z2  (SD820 4Gb ram 32g rom) με αντίστοιχα χαρακτηριστικά με το προηγούμενο που σου πρότεινα. To οποίο έπεσε η τιμή του τις τελευταίες 10 μέρες περίπου 30$-40$ το οποίο είναι πάλι μέσα στα όρια σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...