obiwanken Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια εχω ενα προβλημα με το pc αν μπορει καποιος να βοηθησει. Αγορασα μια νεα οθονη μια lg 21,5 ιντσων πριν ειχα μια παλια lg, και απο οταν τη συνδεσα (με dvi) οταν ανοιγω το pc η μπαινω ιντερνετ η ανοιγω καποιο προγραμμα κανει ενα ψιλο βουητο οπως οταν κανει η ψυχτρα του επεξεργαστη. Οχι δυνατο. σιγανο. Τα στοιχεια του pc μου amd fx 6300, gtx 750iT, 12 gb ram και ψυχτρα deepcool gammaxx 200T. Ειναι η ψυχτρα? Μηπως να αλλαξω τη συνδεση σε vga?
Ghost007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 αν εννοεις ενα ψιλο ηχο σαν σφυριγμα ...ισως ειναι coil whine απο το τροφοδοτικο... δεν νομιζω να εχει να κανει παντως με την οθονη τπτ... ανοιξε το κουτι σου και προσπαθησε να βρεις απο που ερχεται ο ηχος...
obiwanken Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 αν εννοεις ενα ψιλο ηχο σαν σφυριγμα ...ισως ειναι coil whine απο το τροφοδοτικο... δεν νομιζω να εχει να κανει παντως με την οθονη τπτ... ανοιξε το κουτι σου και προσπαθησε να βρεις απο που ερχεται ο ηχος... Το κοιταξα αλλα δε μπορω να καταλαβω απο που προερχεται. Οταν εβαλα το δαχτυλο στη ψυχτρα του επεξεργαστη να τη σταματησω να γυριζει σταματησε κ ο θορυβος. Επαναλαμβανω δεν ειναι δυνατος θορυβος. Ειναι πολυ σιγανος σαν να χει ανοιξει ηλεκτρικη σκουπα και την ακους απο μακρυα. Επισης οταν ανοιγω το πλαινο του κουτιου μειωνεται περισσοτερο. Πριν δεν εκανε καθολου θορυβο. Μονο απο οταν συνδεσα την οθονη.
Ghost007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Το κοιταξα αλλα δε μπορω να καταλαβω απο που προερχεται. Οταν εβαλα το δαχτυλο στη ψυχτρα του επεξεργαστη να τη σταματησω να γυριζει σταματησε κ ο θορυβος. Επαναλαμβανω δεν ειναι δυνατος θορυβος. Ειναι πολυ σιγανος σαν να χει ανοιξει ηλεκτρικη σκουπα και την ακους απο μακρυα. Επισης οταν ανοιγω το πλαινο του κουτιου μειωνεται περισσοτερο. Πριν δεν εκανε καθολου θορυβο. Μονο απο οταν συνδεσα την οθονη. ε αμα σταματησες την ψυχτρα και σταματησε και ο θορυβος τοτε απο εκει ειναι φυσικα... δεν εχει να κανει η οθονη ...ετυχε... ριξε κανα φυσημα στην ψυχτρα μπας και ...αλλιως η αλλαγη ανεμιστηρα η ψυχτρας...αν εχεις εγγυηση παρε στο καταστημα να δεις μηπως γινει αλλαγη ανεμιστηρα... εκτος ..επειδη ειπες οταν ανοιγεις το πλαινο οτι μειωνεται ο θορυβος.. μηπως εχει ανεβασει θερμοκρασια ο επεξεργαστης σου και εχει ανεβασει στροφες η ψυχτρα...
17 lines of code Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 ε αμα σταματησες την ψυχτρα και σταματησε και ο θορυβος τοτε απο εκει ειναι φυσικα... μπορεί να συντονίζει και κάτι,αλλά αν ακούει θόρυβο σκουπας,τότε μάλλον ο ανεμιστήρας κάνει την δουλειά. 1
Gia Chrysa Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα! Μου προέκυψε πριν δυο μέρες αλλά δεν ξέρω γιατί! Για να κοιτάξω τα ανεμιστηράκια πρέπει το pc να είναι ανοιχτό; Και πιο δεν πρέπει να αγγίξω;
17 lines of code Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα! Μου προέκυψε πριν δυο μέρες αλλά δεν ξέρω γιατί! Για να κοιτάξω τα ανεμιστηράκια πρέπει το pc να είναι ανοιχτό; Και πιο δεν πρέπει να αγγίξω; Για να καταλάβω Γιάγκο,ρωτάς αν θα καταλάβεις ποιος ανεμιστήρας κάνει θόρυβο όταν λειτουργεί,χωρίς να λειτουργεί;
Gia Chrysa Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Και ποιο απο τα δυο δεν πρεπει να αγγιξω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα