Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να συνδεομαι στο σπιτι με  Remote Desktop. Πως μπορω να ρυθμισω το ZXHN H108N v2.3 που εχω ωστε οταν χτυπαω την εξωτερικη ip να με κανει redirect στην ip του υπολογιστη?

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το TeamViewer αντί του Remote Desktop.

Πολύ πιο εύχρηστο, αξιόπιστο και ισχυρό από το Remote Desktop των Windows.

Remote Desktop προσωπικά δεν έχω δουλέψει ποτέ, οπότε δυστυχώς δεν μπορώ να σε συμβουλέψω σε αυτό.

Δημοσ.

Με το teamViewer εχεις αρκετους περιορισμους. Αυτο χρησιμοποιω τωρα αλλα σε μερικες εφαρμογες εχω προβλημα λογω δικαιωματων.

Δημοσ.

Με το teamViewer εχεις αρκετους περιορισμους. Αυτο χρησιμοποιω τωρα αλλα σε μερικες εφαρμογες εχω προβλημα λογω δικαιωματων.

Εάν συνδέεσαι σε account με administrative privileges και αν τρέχεις το TeamViewer ως administrator (στην απομακρυνσμένη μηχανή) δεν θα έχεις πρόβλημα. (ακόμα και σε μηνύματα UAC)

Δημοσ.

Εάν συνδέεσαι σε account με administrative privileges και αν τρέχεις το TeamViewer ως administrator (στην απομακρυνσμένη μηχανή) δεν θα έχεις πρόβλημα. (ακόμα και σε μηνύματα UAC)

Το δουλευω ηδη με αυτον τον τροπο. Λογω ομως ασφαλειας των ιδιων των εφαρμογων δεν με αφηνει ουτε click να κανω με το ποντικι, ουτε καν να γραψω με το πληκτρολογιο.

Μονος δρομος το Remote Desktop

Δημοσ.

Το δουλευω ηδη με αυτον τον τροπο. Λογω ομως ασφαλειας των ιδιων των εφαρμογων δεν με αφηνει ουτε click να κανω με το ποντικι, ουτε καν να γραψω με το πληκτρολογιο.

Μονος δρομος το Remote Desktop

Το Remote Desktop το έχεις δοκιμάσει με αυτές τις εφαρμογές;

Επίσης, αν επιτρέπεται, για ποιες εφαρμογές μιλάμε; Ίσως να υπάρχει κανένα workaround με το TeamViewer.

(συγνώμη αν είναι εκτός θέματος αυτά, αλλά πιστεύω αν το καταφέρεις το TeamViewer θα είσαι πιο άνετος)

Για το Remote Desktop, από ότι κατάλαβα και φαντάζομαι, μάλλον θα πρέπει να κάνεις port forwarding στο router σου, οπότε να μπορείς να συνδέεσαι στην εξωτερική IP και στην open port και να ελέγχεις το μηχάνημά σου.

Δες εδώ για οδηγίες: https://www.portforward.com/

EDIT: Φαντάζομαι θα γνωρίζεις ότι η external IP είναι δυναμική, οπότε αλλάζει κάθε τόσο (κυρίως με κάθε reset του router σου), οπότε να τη τσεκάρεις πού και που αν τυχόν αλλάξει (δες εδώ). Εκτός και αν πληρώσεις στον ISP σου για στατική IP (δεν συμφέρει για τέτοιες δουλειές όμως, ειλικρινά).

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για τον κοπο που κανεις να με βοηθησεις. Ναι καταλαβαινω οτι πρεπει να γινει port forward αλλα οτι και αν εχω δοκιμασει δεν μου δουλεψε. Εχω διαβασει guides κτλ και για αυτο ζητησα βοηθεια απο εδω αν καποιος ξερει. Αν ξερει και το συγκεκριμενο router ακομα καλυτερα.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για τον κοπο που κανεις να με βοηθησεις. Ναι καταλαβαινω οτι πρεπει να γινει port forward αλλα οτι και αν εχω δοκιμασει δεν μου δουλεψε. Εχω διαβασει guides κτλ και για αυτο ζητησα βοηθεια απο εδω αν καποιος ξερει. Αν ξερει και το συγκεκριμενο router ακομα καλυτερα.

Ψάξε στην παραπάνω ιστοσελίδα. Έχουν οδηγούς για εκατοντάδες συγκεκριμένα routers. (ή πάτα εδώ: https://portforward.com/router.htm)
Δημοσ.

Υπάρχουν φιλτρα στον πάροχο που αποτρέπουν τέτοιες συνδέσεις στον ρουτερ για λόγους ασφαλείας, πρέπει να μιλήσεις μαζί τους ώστε να σου δώσουν οδηγίες πως θα τα αφαιρέσεις, στον ΟΤΕ γίνεται απο μία ειδική σελίδα της οτενετ, όλα αυτά βέβαια εμπεριέχουν κινδύνους για τα συστήματα σου απο τυχόν εισβολείς

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Remote desktop

port forward θα γινει στο ρουτερ του pc που θα μπεις και οχι απο αυτο που θα μπεις

η θυρα ειναι η 3389 εκτος αν την αλλαξεις.

αν εχει οτενετ το ρουτερ εκει που θα μπεις πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια.

καλο ειναι το Pc που θα μπεις να εχει static ip στο lan για να μην εχεις θεμα με το Port forward.

προσοχη να μην σε κοβει καποιο firewall.

Θα πρεπει το target pc να εχει account Με password.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...